Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024 Файл

Антоніна

Координатор

Возраст:
57 лет
Город:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Кохан
Антоніна Іванівна

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
м. Суми
Україна
Сфера діяльності
• Комунікації в публічній політиці
• Державне управління
• Місцеве самоврядування
• Інформаційна аналітика
• Редакторська діяльність
• Журналістика
Автор понад 20 наукових публікацій на тему комунікацій в публічній політиці в галузі знань «Державне управління», з них 7 наукових статей в фахових виданнях ВАК.
Участь та розробка проектів Проект РЄ «ICC – UA» Інтеркультурні міста України; «Стратегія інтеркультурного розвитку міста Суми до 2025 року»; Інформаційний проект « Я-сумчанин»; Програма підтримки розвитку громадянського суспільства в м.Суми; Конкурс проектів інститутів Громадянського суспільства; Творчий конкурс для журналістів місцевих ЗМІ у сфері місцевого самоврядування; Проєкт РЄ «Партисипативне бюджетування для підвищення рівня інклюзивності на місцевому рівні в м. Суми»; проект «Сумський книжковий форум»; Проект «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) на веб-платформі електронної демократії Е-dem Фонду Східна Європа.
Лютий 2023-листопад 2023

Сумська міська рада (м. Суми)
Директор департаменту комунікацій та інформаційної політики

Травень 2023

Отримала статус учасника бойових дій

Червень 2022- січень 2023

Служба в лавах ЗСУ
Брала участь у заходах із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією РФ проти України (м. Суми, с.Велика Рибиця, с. Могриця, с. Запсілля, с.Барилівка Сумської області)

Квітень 2014-червень 2022

Сумська міська рада (м. Суми)
Директор департаменту комунікацій та інформаційної політики
Організація роботи прес-служби, відділів: комунікацій з громадськістю, звернень громадян, доступу до публічної інформації. Наповнення веб-сайту Сумський інформаційний портал, сторінок СМР в соцмережах. Моніторинг суспільно-політичних настроїв та ЗМІ. Аналітична інформація щодо соціально-економічного розвитку міста. Виконання фінансової програми «Відкритий інформаційний простір міста Суми»; прийом звернень громадян; співпраця зі ЗМІ. Проведення прес-кампаній, інформаційного супроводу діяльності Сумської міської ради. Організація та проведення публічних, урочистих заходів, офіційних зустрічей і делегацій. Підтримка громадянської ініціативи, проведення консультацій з громадськістю.

Листопад 2010 – листопад 2013

Національна академія державного управління при Президентові України (м. Київ)
Аспірант кафедри політичної аналітики і прогнозування

Участь у наукових конференціях, семінарах, підготовка наукових публікацій за напрямом "Комунікації в публічній політиці". Підготовка наукових статей в українських і зарубіжних виданнях ВАК.

Квітень 2010 – листопад 2010

Сумська обласна державна адміністрація головне управління зв'язків з громадськістю (м. Суми)
Начальник управління у справах преси та інформації
Організація роботи прес-служби та відділу моніторингу та книговидавництва. Забезпечення роботи офіційного сайту ОДА. Організація проведення брифінгів, прес-конференцій, медіа-кампаній. Забезпечення зв'язків з громадськістю, проведення іміджевих заходів.

Вересень 2008 – лютий 2010

Національна академія державного управління при Президентові України (м. Київ)
Магістр державної служби. Диплом з відзнакою
Слухач академії, денна форма навчання. Стажування в Секретаріаті КМУ. Стажування в Головному управлінні державної служби України. Підготовка друкованих публікацій на теми наукових досліджень галузі "державне управління".
Квітень 2007 – серпень 2008

Управління інформації та зв'язків з громадськістю Сумської ОДА (м. Суми)
Начальник управління інформації та зв'язків з громадськістю
Створення "з нуля" обласного управління - юридичної особи. Планування роботи прес-служби та відділу моніторингу та книговидавництва. Наповнення інформацією інтернет-порталу ОДА. Організація проведення брифінгів, прес-конференцій, медіа-кампаній. Здійснення зв'язків з громадськістю, проведення іміджевих заходів, семінарів для співробітників районних ЗМІ. Розробка оновленої версії офіційного сайту ОДА.

Січень 2004 – квітень 2007

Редакція газети "Сумщина" (м. Суми)
Завідуюча відділом
Підготовка авторських матеріалів на теми суспільно-політичного життя області. Підписання договорів на рекламне обслуговування редакцією організацій державних і недержавних форм власності.

Серпень 2004 – листопад 2004

Секретаріат політичної партії "Трудова Україна" (м. Київ)
Консультант сектору зв'язків з громадськістю, райтер прес-служби
Організація проведення прес-конференцій, брифінгів. Написання інтерв'ю, коментарів, новин для інтернет-сайту. Моніторинг ЗМІ.
Січень 2000 – серпень 2004

Українська академія банківської справи НБУ, УАБС НБУ (м. Суми)
Завідуюча сектором, редактор газети "Акадеmix"
Планування роботи молодіжної редакції, волонтерів та штатних співробітників: макетування, редагування, написання статей та інших газетних матеріалів. Тренінги в молодіжній редакції, встановлення комунікацій між структурними підрозділами УАБС, регіональними інститутами академії.

Вересень 1999 – січень 2000

Газета "Суми і сумчани" (м. Суми)
Заступник головного редактора газети
Підготовка авторських матеріалів на теми суспільно-політичного та економічного життя обласного центру. Здійснення зв'язків з депутатським корпусом та депутатськими комісіями міської ради, висвітлення їх діяльності.

Червень 1999 – вересень 1999

Секретаріат обласної державної адміністрації (м. Суми)
Помічник голови адміністрації, керівник прес-служби
Підготовка прес-релізів, прес-анонсів та проведення брифінгів та прес-конференцій. Встановлення партнерських відносин та інформаційних обмінів між обласною адміністрацією та районними і міськими газетами області. Підготовка іміджевих матеріалів про діяльність обласної влади.

Листопад 1994 – червень1999

Редакція газети "Добрий день" (м. Суми)
Завідуюча відділом
Написання авторських журналістських матеріалів різних жанрів: інтерв'ю, кореспонденції, новини, статті на теми життя міста. Висвітлення роботи депутатських комісій, соціальний захист, економіка, освіта, охорона здоров'я, молодіжне життя. Підготовка іміджевих, рекламних матеріалів та оголошень. Підписання договорів редакції на рекламне обслуговування з банківськими, навчальними, комерційними і державними установами.

Січень 1994 – квітень 1994

Радіоінформаційне агентство "Імпульс" (Тюменська область, м. Новий Уренгой,)
Власний кореспондент
Підготовка телевізійних передач на теми соціально-економічного розвитку міста нафтовиків і газовидобувників, на теми моралі та освіти.

Лютий 1993 – листопад 1993

Сумська обласна податкова адміністрація (м. Суми)
Керівник прес-служби
Налагодження комунікативних зв'язків між структурними підрозділами обласної інспекції та районних відділень, зв'язків з громадськістю та ЗМІ. Підготовка прес-релізів, іміджевих, аналітичних матеріалів про діяльність податківців.

Листопад 1990 – лютий 1993

Редакція газети "Добрий день" (м. Суми)
Кореспондент
Написання авторських журналістських матеріалів різних жанрів: інтерв'ю, кореспонденції, новини, статті на теми життя міста. Висвітлення роботи депутатських комісій, соціальний захист, економіка, освіта, охорона здоров'я.
Серпень 1989 – листопад 1990

Редакція молодіжної газети "Червоний промінь" (м. Суми)
Кореспондент, заввідділом
Підготовка і написання статей, кореспонденцій, інтерв'ю, нарисів, новин на різні теми життя молоді, освіта, студентське самоврядування, соціальний захист.
Освіта, спеціальність
2013
Національна академія державного управління при Президентові України, (м. Київ)
аспірантура «Механізми державного управління»

2010
Національна академія державного управління при Президентові України, (м. Київ)
Магістр державного управління
1989
Київський державний університет ім. Т. Г. Шевченка,
(м. Київ)
Журналістика

Ключові практики
Знання мов
Українська – рідна
Російська – досконало
Німецька – із словником
Навички
Знання комунікативної проблематики в Україні та перспектив розвитку галузі. Налагодження комунікацій та зв'язків з громадськістю організації. Комунікативне стратегічне планування. Реалізація проектів розвитку громадських інституцій. Організація інформаційних приводів, проведення медіа-заходів: прес-конференцій, брифінгів, інформаційних кампаній. Підготовка та випуск іміджевих друкованих, відео матеріалів. Підготовка та проведення іміджевих заходів. Знання медіа-ринку міста Суми, та області. Написання авторських журналістських, матеріалів на теми економіки, політики, соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, молодіжної політики. Підготовка сюжетів та циклів передач для ТВ. Розробка та наповнення офіційного сайту установи.
Додаткові відомості
Учасник бойових дій.
Член Національної Спілки журналістів України.
Водійські права категорії В.

Особисті якості
Навчаюсь упродовж життя – із задоволенням. Пройшла чимало онлайн-курсів – зокрема: щодо висвтілення у ЗМІ питань розвитку альтернативних видів енергетики; інформаційних спроможностей громад, тощо. Наразі опрацьовую курс практичної психології.
Комунікабельна, організована, відповідальна. Продукую ідеї та втілюю їх в життя. Багато часу віддаю роботі. Спрямована на високий результат, виняткову якість виконання. Об’єдную однодумців та зацікавлені сторони. Працюю з аудиторією, отримую зворотній зв'язок.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: