Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2024 PRO

Олександр

Генеральний директор, керівник з розвитку та інвестицій

Возраст:
51 год
Город:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Представник приватного інвестора у Німеччині.

с 02.2021 по наст. время (3 года 3 месяца)
Група компаній з управління інвестиціями. Управління бізнес-проектами., Інші країни (Фінанси, банки, страхування)

Основні завдання: Пошук нових бізнес можливостей і перспективних проектів з метою їх фінансування за для збереження та примноження приватного капіталу за кордоном. Контроль за фінансуванням проектів, за дотриманням умов договорів. Пошук ніш та компаній для фінансування, підготовка договорів та контроль за виконанням умов інвестування. Контроль за отриманням запланованих прибутків. SWOT аналіз. Організація купівлі необхідних об'єктів нерухомості. Підготовка, перевірка та адміністрування договорів з купівлі нерухомості. Супровід всього процесу по купівлі нерухомості, з пошуку, діагностики інвестиційної привабливості до організації процесу управління нерухомістю. Пошук та підбір партнерів по обслуговуванню чи управлінню новими об'єктами. Управління проектами злиття та поглинань.

Директор з розвитку та інвестицій. Представник приватного інвестора.

с 02.2012 по 02.2021 (9 лет)
Група компаній з управління інвестиціями. Управління бізнес-проектами. Інвестиції, Київ (Фінанси, банки, страхування)

У період з листопада 2008 по лютий 2021 року працював у різних компаніях (які належать приватному інвестору, або входять в його сферу впливу чи сферу його інтересів) на різних посадах з метою розвитку бізнесу та інвестування в перспективні проекти, напрямки, бізнеси. Управління фінансуванням проектів
Основні завдання: Пошук нових бізнес-ідей і перспективних проектів, оцінювання бізнес-планів, виявлення можливостей для бізнесу, оцінювання ринків, аналіз компаній, галузей і секторів, підтримка і контроль моїх проектів, портфелів проектів і портфельних компаній, побудова й підтримання мережі учасників ринку та постійний контакт з усіма зацікавленими сторонами. Управління проектами компанії, управління інвестиціями.
Виявлення привабливих компаній з інвестиційними можливостями для злиття або поглинання. Структурування та підготовка угод злиття і поглинання, спільна робота над бізнес-планами. Організація та адміністрування діагностичних і комплексних перевірок у співпраці з керівництвом компаній та консалтинговими фірмами. Управління проектами злиття та поглинань від пошуку відповідних компаній (аналіз ринку) до інтеграції придбаної компанії в існуючу (інтеграція після злиття). Управління бюджетом.

Директор департаменту управління проектами.

с 03.2011 по 02.2012 (11 месяцев)
ООО "Даймонд Сфир Груп". Управляющая компания. Управление частными инвестициями., Київ (Фінанси, банки, страхування)

Управління проектами і програмами, управління портфелями проектів групи компаній. Ініціація проектів. Розробка бізнес-планів. Стратегічне планування для групи компаній. Організація інвестиційного комітету та управління ним. Організація департаменту управління проектами та проектного офісу. Розробка програми "Шовковий шлях" (загальна вартість проектів у програмі 1,2 млрд долл. Консультування робочої групи з розробки проекту закону "Закону про порти".
Ініціація, управління та реалізація наступних проектів: "Придбання та оформлення прав власності на землю", "Реконструкція, запуск і експлуатація портового терміналу з перевантаження мінерально-будівельних матеріалів навалом", "Будівництво приватного порту "порт-Нерей" загальною потужністю 12 млн.тн/рік", "Організація намиву території для створення рекреаційної зони та захисного молу біля порту", "Організація південної філії, "Head Office" у м. Миколаїв", "Придбання, розвиток видобувного підприємства ВАТ "Нікстром", "Реконструкція (Днопоглиблення до глибин 18 м.) Бузько-Дніпровського-Лиманського-каналу та організація управління каналом", "Організація нової території на о. Зміїний (гідротехніка намив грунтом з будівництва порту замість його утилізації у відкритому морі )", "Будівництво птахоплемрепродуктора", "Будівництво комбікормового заводу", "Будівництво елеватора", "Організація і запуск торговельного дому для потреб птахофабрики", "Організація системи збуту товарного яйця і репродуктивного молодняка на експорт", "Будівництво сталеливарного заводу (з використанням електроплавильних печей)", "Будівництво елітного закритого мисливського клубу з вертолітним майданчиком". Управління портовим терміналом із перевантаження мінерально-будівельних матеріалів навалом. Організація пошуку і залучення вантажопотоку на наявний причал, управління перевалкою, укладення зовнішньоекономічних контрактів. Управління підприємством ВАТ "Нікстром", управління підводним піщаним кар'єром. Управління інвестиціями у видобувне підприємство. Організація виробництв (виробництво кварцового піску, будівельного піску, піску для виробництва силікатної цегли, кормової черепашки). Реконструкція причалу на підводному кар'єрі, укладення контрактів на видобуток піску з води зі сторонніми організаціями. Розробка бізнес-плану скляного виробництва. Організація поставок піску для гідротехнічного будівництва (опрацювання та укладення контракту на поставку 3 млн.куб.м. на 2012 р. піску для будівництва причалів).

Начальник відділу зовнішньоекономічних зав'язків та управління проектами.

с 05.2010 по 10.2010 (5 месяцев)
Державне підприємство "Морський торговельний порт" Южний "., Южне (Транспорт, логістика)

Розробка програми розвитку підприємства. Подання та захист програми розвитку у Міністерстві Транспорту України. Управління затвердженою програмою розвитку підприємства. Розробка нових проектів. Управління програмою розвитку, портфелями проектів і проектами підприємства. Розробка бізнес-планів. Аналіз ринку. Залучення інвестицій. Управління та нагляд за проектами спільного впровадження, пайовими проектами та іншими інвестиційними проектами, пов'язаними з портовою діяльністю. Організація та управління інвестиційним комітетом. Організація проектного офісу. Розробка та впровадження нормативних документів для планування, впровадження та контролю інвестиційних витрат. Методологічне забезпечення та консультації вищого менеджменту Порту (на рівні начальника порту та його заступників) з методології управління проектами, організація навчання вищого менеджменту з основ управління проектами (організація тренінгів та курсів з основ управління проектами). Регулювання портової діяльності у проектах. Створення та розвиток представництв порту в інших країнах в умовах дефіциту бюджету. Контроль проектних бюджетів, програм, портфелів проектів. Управління енергозберігаючими проектами. Реорганізація збиткових непрофільних активів та переведення їх на самоокупність, реорганізація непрофільних активів до рівня інвестиційної привабливості. Підготовка непрофільних активів до реалізації.

Керівник інвестиційних проектів та програм

с 11.2008 по 05.2010 (1 год 6 месяцев)
ПП «Альма», Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

ПП «Альма» - керуюча компанія, діяльність з управління будівельними та інжиніринговими проектами з пайовою участю. В мої обов'язки серед іншого входило:
Управління проектами і програмами, управління портфелями проектів компанії. Управління інвестиційними бюджетами проектів та програм компанії. Методичне забезпечення «стейкхолдерів» та менеджерів проектів. Організація та підтримка корпоративного навчання вищого менеджменту компанії з основ управління проектами. Моніторинг реалізації всіх проектів. Управління розробкою нових проектів, бізнес-планів. Розподіл ресурсів між проектами. Залучення фінансування. Організація пошуку проектів, та контроль процесу пошуку проектів в яких доцільно брати участь. Організація роботи тендерного та інвестиційного комітетів. Управління комітетами. Розробка та регулювання системи відбору проектів. Контроль раціонального освоєння бюджетів проектів, програм, та портфелів проектів.

Контролер проекту з боку інвестора. Радник ген. директора з економіки проекту

с 12.2007 по 11.2008 (11 месяцев)
ООО «Причали Комінтерну». (Дочірня компанія Керуючий компанії ООО «ЕвразХолдинг».), Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Продовження проекту компанії Евразхолдінг. Участь з боку головного інвестора у створенні та в управлінні компанії ООО «Причали Комінтерну». (Дочірня компанія Керуючий компанії ООО «ЕвразХолдинг». ООО «Причали Комінтерну» була створена для управління проектом будівництва Спеціалізованого вугільного портового комплексу. Контроль проекту з боку керуючої компанії інвестора . Брав участь в управлінні проектом. Організація та контроль системи обліку проекту. Нагляд за ходом проекту, за дотриманням плану проекту. Контроль бюджету проекту. Оцінка та перевірка етапів проекту для керуючої компанії. Підготовка проекту до продажу. Участь у переговорах про продаж проекту.

Контролер проекту. Представник керуючий компанії в Україні.

с 10.2006 по 12.2007 (1 год 2 месяца)
«WATNEY LIMITED» Кіпр. Керуюча дочірня компанія ТОВ «Евразхолдинг»., Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Нагляд за проектом з боку інвестора. Консультаційна допомога місцевій команди з реалізації проекту. Управління з боку головного інвестора проектом: "Придбання права на ділянку під будівництво причального комплексу". Допомога з організація Української компанії з управління проектом будівництва портового причального комплексу з перевалки вугілля.
Контроль за ходом проекту з боку інвестора. Контроль бюджету проекту. Участь в управлінні проектом з боку інвестора. Моніторинг звітів проекту. Комунікація та координація між Керуючою компанією та командою проекту, учасниками проекту та іншими зацікавленими сторонами.

Директор з розвитку. Керівник напрямку

с 03.2004 по 10.2006 (2 года 7 месяцев)
ТОВ "МЧК", Одеса (Сільське господарство, агробізнес)

Розробка стратегії розвитку підприємства. Стратегічне планування. Підготовка програм розвитку та реструктуризації підприємства, аналіз можливостей фінансового забезпечення програм. Аналіз S.W.O.T. Розробка та впровадження інвестиційної програми підприємства. Підготовка пропозицій щодо організації нових напрямків бізнесу, розвитку нових ринків. Організація взаємодії всіх структурних підрозділів підприємства з реалізації проектів розвитку підприємства. Координація роботи з реалізації проектів на всіх етапах. Організація роботи інвестиційного відділу. Організація та нагляд за роботою інвестиційного комітету на підприємстві. Контроль підготовки звіту про виконання річної інвестиційної програми. Планування та оцінка інвестиційних проектів. Моніторинг інвестиційних проектів. Формування інвестиційного портфеля підприємства. Аналіз інвестиційної програми підприємства.

Регіональний представник. Директор філії.

с 11.2003 по 03.2004 (4 месяца)
ТОВ "Віст", Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація роботи представництва компанії в Одесі з 0. Пошук приміщень під офіс і склад, організація ремонту та реконструкції офісного та складського приміщення. Підбір персоналу. Організація продажів. Пошук потенційних клієнтів, складання бази, сортування бази, планування продажів в регіоні, виконання плану продажів. Складання бази даних конкурентів, аналіз роботи конкурентів. Контроль постачань, та своєчасних розрахунків, контроль за дебіторською заборгованістю. Укладення та супровід договорів. Контроль співробітників.

Директор підприємства

с 10.1999 по 03.2003 (3 года 5 месяцев)
Приватне науково-виробниче підприємство «Техресурс»., Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Постачання промислової продукції (гума, будівельні матеріали, металовироби, машини, механізми, металопрокат та інше) до великих виробничих підприємств. Реєстрація та організація підприємства, підбір персоналу, пошук приміщень. Стратегічне та оперативне управління підприємством. Укладення та супровід договорів. Планування діяльності підприємства, контроль постачання, контроль розрахунків зі споживачами та постачальниками, супровід замовлень, робота з стратегічно важливими клієнтами, податкове планування, попередній розрахунок доходу, розподіл прибутку, розрахунки зі співзасновниками, бухгалтерський контроль.

Головний інженер.

с 01.1999 по 10.1999 (9 месяцев)
Приватне науково-виробниче підприємство «Промкомлект»., Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Постачання промислової продукції великим виробничим підприємствам. Комплектація великих виробничих підприємств промисловою продукцією. Управління продажами та поставками. Контроль закупівель та постачання, пошук потенційних клієнтів, складання бази клієнтів, сортування бази, контроль розрахунків, супровід угод від замовлення до відвантаження, попередні розрахунки по операціях, формування цін, проведення переговорів з клієнтами і постачальниками, укладання договорів.

Завідуючий гаражем, інженер з TБ та OП, інженер з МТС.

с 03.1996 по 01.1999 (2 года 10 месяцев)
Мале державне комунальне підприємство «Надія»., Чорноморськ (Послуги для населення та бізнесу)

Організація роботи служби охорони праці та з техніки безпеки, забезпечення підприємства необхідною продукцією (автозапчастини, спец. одяг, господарчі товари, паливно-мастильні матеріали, інструмент та інше). Закупівля спеціальних транспортних засобів. Організація роботи слюсарної групи, ремонтної групи, водіїв. Контроль ремонтної бази, контроль виїзду транспортних засобів, організація поточного та капітального ремонту автомобілів, організація TO-1, TO-2, за графіком. Складання графіків виїзду транспортних засобів на лінію. Забезпечення безаварійної роботи, аналіз аварій, організація та проведення державних технічних оглядів, оснащення транспортних засобів, робота з ДАІ.

Образование

PMI: Project Management Institute

Управління проектами. РМР®Project Manager Professional Certification, Київ
Высшее, с 2006 по 2009 (3 года)

Сертифікація PMI® на ступень РМР®. Присвоєно кваліфікацію РМР®.
Підтвердження сертифікації: https://certification.pmi.org/registry.aspx

Одеський державний політехнічний університет.

Машинобудування та робототехніки. Спеціальність "Автомобілі та автомобільне господарство", Одеса
Высшее, с 1989 по 1994 (5 лет)

Присвоєно кваліфікацію спеціаліста: Інженер-механік.
За спеціальністю "Автомобілі та автомобільне господарство", "Технічна експлуатація автомобілів" та "Управління автотранспортним підприємством"

Дополнительное образование и сертификаты

«Академія БМС-Консалтинг» Київ. Авторизовані курси PMI. Стандарт ANSI PMI PMBOK®. Курс: «Управління проектами компанії»

14-16 Липня 2008 Сертифікат №20181

«Академія БМС-Консалтинг». Київ. Авторизовані курси PMI. Тренінг: «Практичні методи ефективного управління проектами»

17-18 Липня 2008 Сертифікат №20193

Консалтингова компанія «Spider Management Technologies Ukraine». «Підготовка до сертифікаційних іспитів PMP®»

Жовтень - грудень 2008 р. Сертифікат №S.M.T.U.002735/2008

Сертифікація на ступень PMP®PMI®. Присвоєна кваліфікація PMP®. Сертифікат PMP® 1252520 діє до 28.04.2027 року.

З 28 квітня 2009 року постійне підтвердження кваліфікації в PMI®кожні 3 роки

Компанія «Технології управління Spider-Ukraine» Київ. Авторизований курс PMI®. «Портфель проектів та керуючий комітет».

Червень 2011 року. Стандарт ANSI PMI PMBOK®Сертифікат № S.M.T.U.003639/2011

Компанія «PMF» Київ. «Modular training «Project Management» Microsoft EPM 2010 & PMI PMBOK 4th Edition»

Жовтень 2011 року. Сертифікат №21

City Business School, г. Київ. Курс «Тайм-менеджмент. Делегування повноважень.»

2012

Kiev, PMF Сompany. PMI PMBOK 5th Edition Based Cource "Project Integration Management".

January, 2013 (12 contact hours).

Kiev, PMF Сompany. PMI PMBOK 5th Edition Based Cource «Project Cost Management».

April, 2013 (12 contact hours).

Kiev, PMF Сompany. PMI PMBOK 5th Edition Based Cource «Project Risk Management».

August, 2013 (16 contact hours).

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Internet Explorer MS Access MS Project Стратегічне планування Ведення переговорів Управління підприємством Управління продажами та постачанням Бізнес-планування Управління програмами Управління проєктами Управлінські навички Уміння аналізувати Систематизація бізнесу Висока працездатність Управління командою Організаційні навички Управління інвестиціями Управління проектами (різні бізнес напрямки) Контроль комітетів

Знание языков

  • Немецкий — выше среднего
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Досвід та навички:
В управлінні проектами:
Сертифікований проектний менеджер. Сертифікат №1252520. PMP® PMI®. Багаторічний досвід управління проектами та програмами. Стійкі знання стандартів управління проектами (PMI® PMBOK). Професійні навички управління великими проектами (вартістю понад 300 млн. долл.), програмами (вартістю понад 1 млрд. долл.). Великий досвід організації аналітичних та презентаційних матеріалів з проектів та програм. Досвід презентації та захисту проектів. Досвід співпраці з великими приватними інвесторами. Досвід управління стартап-проектами на всіх етапах, підготовка перед-проектної та проектної документації, попередня економічна оцінка привабливості проектів. Досвід побудови відносин з усіма учасниками проекту. Досвід формування єдиного портфеля проектів, розробки програм, розробки проектів і бізнес-планів, координації проектів, управління проектними портфелями компанії, управління інвестиційними бюджетами компанії. Стійкі навички управління проектною командою. Досвід в управлінні проектами злиття та поглинань, в організації та проведення Due Diligence. Стійкі навички проведення різноманітних перевірок, оцінок, аналізів (до прикладу S.W.O.T- аналіз) компаній, бізнесів.
В генеральному управлінні та в розвитку підприємств та бізнесу:
Досвід загального управління підприємством. Досвід стратегічного планування та розробки бізнес-планів. Великий досвід управління приватними інвестиціями. Досвід колективного управління. Досвід організації діяльності підприємства, філії з нуля. Стратегічне управління підприємством. Управління виробничо-господарською та фінансовою діяльністю, виробничими процесами підприємства. Досвід організації та ведення систем внутрішнього управлінського обліку. Досвід розробки та впровадження системи KPI, мотивація на основі ключових показників. Досвід управління ресурсами підприємства, включаючи виробничі ресурси. Досвід розрахунку витрат, термінів окупності, розрахунку точок беззбитковості, мінімізація витрат, досягнення прибутковості. Досвід роботи з органами законодавчої та виконавчої влади та контролюючими органами. Професійний досвід у злиттях та поглинаннях, прямих приватних інвестиціях, бізнес-плануванні, управлінні проектами, управлінні портфелями. Досвід ініціювання, контролю, супроводу та проведення корпоративних угод по злиттю та (або) поглинанню, по організації продажів великих бізнес-проектів на різних етапах (в тому числі на початкових етапах). Успішний досвід підготовки та проведення переговорів з українськими та іноземними крупними інвесторами з капіталами понад 300 млн. долл.
В організації продажами та управлінні продажами:
Досвід роботи в організації продажів B2B, B2C. Досвід організації та управління відділом продажів, організація та управління філіями. Стійкі навички стратегічного та оперативного планування. Загальний контроль витрат. Досвід управління цінами та позиціонуванням. Досвід управління рентабельністю, оптимізація витрат. Досвід продажів спеціалізованого і нестандартного обладнання. Досвід організації маркетингових досліджень, вивчення та аналіз ринків. Досвід ведення переговорів на рівні вищого керівництва компаній. Досвід управління фінансовими потоками, робота з дебіторською заборгованістю. Стійкі навички у використанні інструментів та методів управляння продажами.
Інше:
Місце проживання - Німеччина (маю дозвіл на роботу в ЄС, та право безперешкодного перетину кордону)
Водійські права Категорія «А», «В», «С». Досвід безаварійного водіння з 1989 року. досвід роботи з комп'ютером (MS Office (Word, Excel, Access, PowerPoint), MS Project, Microsoft Project Server, Internet, 1C та інше, досвідчений користувач).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: