Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 мая 2024

Diana

Адміністратор

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город:
Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з продажу

с 06.2023 по 10.2023 (4 месяца)
Лакшері салон краси та компанія мікс тон, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Знания и навыки

Знання офісних програм Ведення соціальних мереж Відповідальність Пунктуальність Ведення документації Оперативність Здатність до навчання MS PowerPoint MS Word Грамотна усна та письмова мова MS Office MS Excel Адаптивність Стресостійкість Комунікабельність Активний продаж

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Висока стресостійкість, хороший рівень уваги, гнучкість мислення, хороша пам'ять, виразна мова, емоційна стійкість, доброзичливість, гнучкість, організованість, відповідальність, самостійність це про мене . Маю хороші аналітичні здібності з дитинства , умію легко та уміло вирішувати будь-які конфліктні ситуації , працювати з претензіями та скаргами.
Навчаюсь на спеціальність "Hr-інжиніринг у бізнес економіці 1,5 рік , та знаюсь у готельно- ресторанній справі .Зараз на заочній формі навчання , Знаю всі а з маркетингу та ведення бізнесу. Працювала на вакансії менеджер з продажу , володію знаннями у С1 та бітрексі . Знаю техніки продажів та роботи з запереченнями.
Працювала direct менеджером у інстаграмі .

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: