Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Ірина

Менеджер-адміністратор

Возраст:
21 год
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Загорська Ірина Едуардівна

Дата народження: 01.10.2002.
Місто: Львів
Моб. телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ціль: Прагну розвиватися у готельно - ресторанній справі та наполегливо працювати , щоб отримувати необхідні навички сфери гостинності. Тому впевнена , що посада менеджера буде важливою та цікавою сторінкою в житті . Я старанно йду до своїх цілей , швидко вчуся новим обов’язкам , адже вже з 17 років активно працюю у готелях та ресторанах. Починаючи від ранера до адміністратора, а згодом до менеджера ресторану.
Я активно вивчаю англійську мову та німецьку, подорожую країнами у пошуках цікавих ідей для ресторанної та барної сфери.
Освіта:
вересень 2007 р. – червень 2019 р., Луцький НВК «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського».
Вересень 2019 р. - вересень 2024 р., Львівський національний університет імені Івана Франка, Географічний факультет, спеціальність «Готельно-ресторанна справа», диплом магістра (денна форма навчання).
Додаткова освіта: Немає.
Досвід роботи:
Бармен-касир
Лютий 2020 р. – Піцерія “Челентано” , м. Львові вул. Патона 4/1.

Функціональні обов’язки:
-Знати технологію приготування фірмових напоїв, коктейлів, різних закусок і страв, кондитерських і солодких виробів;

-Знати правила подання та оформлення алкогольних та безалкогольних напоїв;

- Знати і дотримуватися умови і терміни зберігання кулінарної продукції та покупних товарів;

- Знати види і призначення інвентарю, столового та скляного посуду, приладів, необхідних для приготування та відпуску напоїв, закусок і страв;

- Знати правила експлуатації побутової техніки й устаткування, відео-та звуковідтворювальної апаратури; про знати правила роботи на контрольно-касової машині і техніку розрахунку з відвідувачами.

Травень 2021р – липень 2022 Старший офіціант у готелі «Grand Hotel Lviv Casino & Spa», м. Львів проспект Свободи,13

Обов’язки:
• займатися підготовкою та оформленням столів
• подавати замовлені страви і напої, розраховуватися з клієнтами;
• приймання замовлення , надання власних рекомендацій
• видача замовлень бару , при відсутності бармена
• складання графіку роботи офіціантів
• навчання нових ранерів
• контроль за видачею замовлень
• ведення касової дисципліни

Серпень 2022- березень 2023 – адміністратор ресторану «Grand Hotel Lviv Casino & Spa», м. Львів проспект Свободи,13.

Обов’язки:

• Прийом та обслуговування гостей ресторану;
• Розміщення замовлень та координація роботи персоналу;
• Контроль за виконанням стандартів обслуговування;
• Забезпечення гладкого функціонування ресторану;
• Розв’язання конфліктних ситуацій та задоволення потреб клієнтів;
• Ведення обліку замовлень та фінансової звітності.
• Мотивація, контроль та навчання персоналу;
• Внесення та реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи ресторану;
• Забезпечення дотримання персоналом затверджених правил, інструкцій, стандартів

Квітень 2023 – Січень 2024 - менеджер ресторану «Чорноморка» , м. Львів вул. Площа Ринок 31.
Обов’язки:
• Організація та контроль роботи ресторану;
• Керування персоналом, включаючи проведення навчань та мотивацію;
• Забезпечення високої якості обслуговування гостей;

• Ведення касової дисципліни;
• Виконання щоденних операційних завдань, включаючи управління запасами ;
• Контроль фінансових показників та надання рекомендацій щодо їх покращення;
• Контроль дотримання Стандартів мережі;
• Впевнений користувач ПК Microsoft Office;
• Знання НАССР

Професійні навички:
— знання норм професійної етики;
— знання касової програми, своєчасне оформлення та розрахунок замовлення;
— навички приготування різних напоїв;
— досвід обслуговування клієнтів;
— Знання мов: українська — рідна; англійська (В2); німецька – розмовний рівень(B1).
Особисті якості:
Відповідальність, уважність, працьовитість, комунікабельність, ініціативність, пунктуальність, здатність працювати у компанії.
Додаткова інформація:
Сімейний стан: незаміжня.
Водійське посвідчення: ні.
Власне авто: ні.
Можливість відряджень: так.
Без шкідливих звичок.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: