Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 января 2024 Файл

Тетяна

Менеджер з навчання персоналу

Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ТЕТЯНА
СИСОЄВА
HR Manager,
Менеджер з навчання

КОНТАКТИ ПРО СЕБЕ
Я більше 10 років працюю з людьми та для людей. Останні 2 роки я
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
працювала hr-консультантом в fashion-сфері - шукала працівників різних
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») категорій (від лінійних до топів) для брендів одягу, виробництв та ательє та
Київ проводила консультації по проведенню співбесід, командоутворенню та
адаптаціі нових працівників. Я завжди найбільше задоволення отримувала від
передачі своїх знань та навиків людям, тому я бачу себе в сфері навчання та
розвитку, роботі з людьми та командами.
ОСВІТА

Національний університут ДОСВІД РОБОТИ
харчових технологій
HR-консультант та рекрутер 2021 – 2023
Автоматизація комп’ютерних
систем. SysoievaHR
Бакалавр/Магістр Пошук працівників для брендів одягу, виробництв та ательє
2007 - 2012 (Litkovska, Bettter, GUD та інші);
Проведення консультацій з власниками бізнесів по проведенню
співбесід, командоутворенню, адаптаціі нових працівників та
КЛЮЧОВІ
втриманню існуючих
НАВИЧКИ
Менеджер ресторану
Організаторські здібності
ТОВ Черноморка 2019 - 2021
Проведення тренінгів та виступів
Контроль та забезпечення дотримання стандартів
Ведення документообігу
обслуговування персоналом ресторану;
Досвід рекрутерства Контроль за дотриманням санітарних норм;

Високі навички проведення Прийом, організація та проведення банкетів та конференцій;
Вирішення конфліктних ситуацій;
співбесід
Проведення співбесід, оформлення персоналу, ведення
Вміння аналізувати великі обсяги документообігу;
інформаціі Операційні завдання, пов’язані із функціонуванням закладу;

Лідерство Проведення тренінгів для команди, створення системи навчання
для нових працівників;
Участь у створенні нових стандартів роботи по мережі та
введення їх у роботу;
МОВИ Організація роботи ресторану у період Covid - створення
Українська стандартів роботи, комунікації з гостями.
Англійська
КУРСИ. ДОСВІД РОБОТИ
ТРЕНІНГИ
Менеджер ресторану. Ресторан преміум-класу "Шарлатан"
Тренінги Станіслави ТОВ Алхімік Диско 2018 – 2019
Стефановської на теми: Організація та контроль роботи сервіс-команди (хостес,
офіціант, бармен, прибиральниці);
“Корпоративний
Організація та проведення тренінгів по гостинності, сервісу,
менеджмент”, “Інструменти
командоутворенню;
адаптації та втримання Робота в залі з гостями - vip-підхід до кожного гостя;

персоналу”, “Формування Закупівля та контроль витрат ресурсів для безперебійноі роботи
ресторану;
бренду роботодавця”;
Планування та аналіз витрат та прибутків;
Інтенсив від Лери Бородіної Пошук та навчання нових працівників;
“Бренд-lovemark. Тренди та Оформлення працівників, ведення документообігу;
Ведення касового документообігу;
Кінструменти”.
ОНТАКТИ Організація та контроль проведення виступів артистів музичного
жанру в ресторані.
З А [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
ХОПЛЕННЯ
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Фото та відео зйомка Директор ресторану
Київ
Книги Star Burger 2016 – 2018
Пошук та набір співробітників на різних ресурсах по пошуку
Написання прози та віршів
О Психологія
СВІТА працівників;
Організація навчання персоналу різних категорій;

Національний університут Проведення тренінгів для персоналу по сервісу,
Д харчових
О С Ятехнологій
ГНЕННЯ командоутворенні, вирішенню конфліктних ситуацій;
Організація мотиваційних програм для працівників;
Автоматизація комп’ютерних
Грамота-подяка від Планування та аналіз витрат та прибутків;
систем.
генерального директора
Бакалавр/Магістр Робота з фінансовими показниками ресторану;
Запуск нового меню від початку до кінця;
"Сушия"
2007 - 2012 за виняткову
Пошук та робота з підрядниками - організація закупівель;
стресостійкість, за здатність Організація ремонту обладнання та інтер'єру;
КЛ Юкоординувати
вміло Ч О В І роботу у Оформлення працівників згідно з КзпП України, ведення
Н складних
А В И ситуаціях,
Ч К И за вірність документообігу;
Підтримка бренду компанії у соціальних мережах;
Організаторські здібності
справі та лояльне ставлення до
Організація корпоративів та заходів для команди ресторану
Проведення тренінгів
компанії.(березень та
2014)
виступів
Ресторан Starburger посів
Ведення документообороту
перше місце у програмі «Кращий Директор ресторану
Досвід рекрутерства
ресторан із Русланом ТОВ Сушия 2010 – 2016
Висові навички
Синічкіним» на проведення
1+1. Робота з фінансовими та якісними показниками;

співбесід Складання та контроль виконання бюджету;
Управління гостинністю;
Р ЕВміння
К О аналізувати
М Е Н Двелиці
АЦІЇ Розробка та впровадження систем мотивації персоналу;
обсяги інформаціі Підбір та навчання персоналу;
Карина Синевич
Лідерство Управління діяльністю в залі та на технологічних процесах;
Черноморка. Директор ресторану
Командоутворення та наставництво.
Контакти: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
М О[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
ВИ
Євгенія Холод
Українська
KononenkoFashion/HR.
Англійська Власник
Контакти: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: