Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 мая 2024 Файл

Наталя

Офис-менеджер (ст. м. Левобережная)

Возраст:
37 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Аносова Наталя Сергіївна
Дата народження: 08.01.1987
Контактний телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Громадянство: Україна
Адрес проживання: м.Київ вул.Пантелеймона Куліша 5Б(Дніпровський район, метро Лівобережна)
Особисті якості: старанність, працездатність, уважність, активність, відповідальність, швидке навчання, пунктуальність, комунікабельність, організованість, працьовитість, цілеспрямованість, стресостійкість. Впевнений користувач ПК(Ехсеl,Word,Power Point)
Освіта:Базова вища (СК НАУ) Факультет "Економіка підприємства". Спеціальність «Облік та аудит».

Досвід роботи:
ТОВ "МЕТАЛБУД УКРАЇНА " м.Київ(травень 2023 -січень 2024)Менеджер зі збуту металопрокату .Посадові обов'язки:холодні та теплі дзвінки ,залучення нових та співпраця з постійними клієнтами ,збут та поставка матеріалів замовнику ,документооборот та звітність.
ТОВ «Бі Ел Джі Мікрофінанс» (30.03.2017-23.12.2021) Менеджер із надання кредитів
Посадові обов'язки: реклама, робота з касою, робота з простроченою заборгованістю,
пошук та залучення нових клієнтів (обробка вхідних заявок, активний пошук клієнтів, переговори, укладання договорів), дзвінки потенційним клієнтам, підтримка взаємовідносин з напрацьованою клієнтською базою, щоденні звіти про виконану роботу.
ПАТ «Укртелеком» (24.05.2016-10.10.2016) Провідний спеціаліст з продажу та обслуговування (керівник відділення). Посадові обов'язки: організація та ефективне управління роботою персоналу ЦОА; забезпечення виконання встановлених планів продажу (індивідуальних, ЦОА); контроль над дотриманням стандартів обслуговування; активний пошук та залучення нових споживачів; надання консультацій; продаж товарів (модеми, ТВ-приставки, карти); прийом та обробка звернень клієнтів, забезпечення своєчасного вирішення питань; підготовка письмових відповідей звернення клієнтів; підготовка внутрішніх документів згідно з процедурами Компанії.
ПАТ «Платинум Банк» (12.04.2011-18.06.2014) Провідний кредитний експерт.Посадові обов'язки: - консультація клієнтів щодо кредитних продуктів; оформлення заявок та видача кредитів готівкою та кредитів на товар, розстрочки; документообіг; фін. звіти виконаної роботи; робота з простроченою заборгованістю (дзвінки); активний пошук та залучення клієнтів; перевірка пакета документів, що надається, та укладення договорів; супровід клієнтів за оформленими кредитами; формування пакету документів для видачі кредиту та відправлення їх у ГО; оцінювання ризиків неповернення кредиту. Досягнення – переведено з посади експерта на посаду провідного експерта сектору продажу.
Також був досвід роботи оператором в Call-центрі. Знання мов: українська вільно, россійська вільно, англійська - початковий рівень.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: