Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 Файл

Євгенія

Адміністративний менеджер

Возраст:
29 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Євгенія Гришковець
Менеджер з навчання та розвитку персоналу
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Київ, Україна
@Evgeniasann
02.12.1994

Досвід роботи:

Рекрутер Агенція Webpromo
(Листопад 2021-Січень 2024)
робота з відгуками на вакансії; оцінка та відбір кандидатів; CV-скринінг; координація та проведення співбесід; ведення звітності; організація технічних співбесід; написання відгуків, обговорення кандидатів з особами, які приймають рішення; формування звітності по кандидату та підготовка оферу; ведення бази даних кандидатів; спілкування з кандидатами на всіх етапах відбору, вирішення конфліктів.Ведення кадрового обліку спеціалістів.
Рекрутер Київський міський центр зайнятості (Травень 2020-листопад 2020)
якісний та швидкий пошук і підбір персоналу різного рівня для підприємств м. Києва; організація та проведення масових співбесід кандидатів з роботодавцем;складання профілів вакансій, проведення телефонних_інтерв'ю,співбесід; знання і володіння різними методами пошуку персоналу, джерелами пошуку (Джоб-портали, соціальні мережі, месенджери, нетворкінг, база претендентів ЦЗ); складання щомісячної звітності.
Менеджер по роботі з іноземними громадянами Київський міський центр зайнятості
(Березень 2018-травень 2020)
облік, оформлення та видача дозволів на застосування праці іноземців; надання офіційних листів-відповідей з питань застосування праці іноземців; перевірка документів отриманих від роботодавців на відповідність вимогам ЗУ «Про зайнятість населення» та КЗпП.

Діловод Київський міський центр зайнятості (філія)
(Листопад 2017-Березень 2018) прийом, реєстр кореспонденції;
ведення картотеки обліку проходження документальних матеріалів, здійснення контролю за їх виконанням, видача необхідних довідок, підготовка та здача до архіву підприємства документальних матеріалів.

Освіта Національний університет харчових технологій
Напрямок : “Фінанси та кредит”.
Навички
Професійні навички :Обов'язки: ведення повного циклу рекрутингу; активний пошук у різних джерелах ( Linkedin, job-сайти); складання та публікація вакансій; робота з відгуками на вакансії; оцінка та відбір кандидатів; CV-скринінг; координація та проведення співбесід; ведення звітності; організація технічних співбесід; написання відгуків, обговорення кандидатів з особами, які приймають рішення; формування звітності по кандидату та підготовка оферу; ведення бази даних кандидатів; спілкування з кандидатами на всіх етапах відбору, вирішення конфліктів.
Особисті якості
Комунікабельність ,Аналітичні здібності,увага до деталей,стресостійкість ,відповідальність,емпатичність, тайм-менеджмент, здатність швидко навчатися.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: