Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 апреля 2024 Файл

Наталія

Завідувач господарства

Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Тарасенко Наталія Сергіївна
Дата народження: 19.08.1967р
моб. тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
місце проживання: м. Кропивницький, вул. Василя Бикова, 35

Ціль: Заміщення вакантної посади, інженер з охорони праці

Освіта:
Вересень 1982р. – червень 1985р., Олександрійське середнє профтехучилище №1, спеціальність «Монтажник радіоапаратури та приладів третього розряду».

Додаткова освіта:
01 квітня 2008р. – 03 квітня 2008р., Кіровоградські міські курси УЦ, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області пройдено навчальний курс за обов’язками «Начальники відділень, ланок пожежогасіння» зі щорічним підтвердженням кваліфікації,
Квітень 2011р., Управління освіти Кіровоградської міської ради, пройдено курс і перевірено знання з питань «Охорони праці, виробничої санітарії, електро-пожежної безпеки та надання долікарської допомоги» зі щорічним підтвердженням кваліфікації. Посвідчення електрика IV розряду (без допуску)
Серпень 2012р., АРЗСП ТУ МНС України у Кіровоградській області, пройдено навчальний курс та перевірку знань з «Пожежно-технічного мінімуму».
Щорічне проходження курсів з підтвердженням кваліфікації у Кіровоградському регіональному учбовому центрі, з «Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж; Правил користування тепловою енергією; Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду».

Досвід роботи:
1986р. - 1988р. м. Кривий ріг дитячий садочок, вихователь
1989р. - 1993р Покровська середня школа, Кіровоградський район, Кіровоградська обл., комірник харч блоку
1994р. - 2002р. Кіровоградська обласна філармонія, контролер-білетер
01.08.2003р. - 01.04.2004р. ФОП Бондаренко Ю.І. продавець-консультант побутових товарів
2005р. – по 14.01.2024 - ДНЗ№15 «Зірочка» Кіровоградської міської ради спочатку на посаді кухаря, після проявлених навиків була переведена на посаду завгоспа та комірника.

Про себе:
Активна, чесна, відповідальна, уважна до деталей. Дисциплінована, пунктуальна, весела та комунікабельна. Маю гарні організаторські навики та досвід контролювання працівників, що до виконання й дотримання вимог ОП. Організація та проведення навчань персоналу з питань ОП. Маю досвід ведення журналів інструктажів на місцях і тд.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: