Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 января 2024 Файл

Віталій

Інженер з охорони праці

Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Р Е З Ю М Е

Люблін Віталій Давидович народився 21 липня 1964 року в м. Львові. Громадянин України. Після закінчення середньої школи навчався у Львівському автомобільно-дорожньому технікумі впродовж 1981-1984 рр.. З липня 1984 по липень 1986 року служив у Збройних силах СРСР. У вересні 1986 року поступив як курсант у Львівське пожежно-технічне училище МВС СРСР, яке закінчив у 1988 році з відзнакою та залишився у цьому навчальному закладі працювати на різних посадах. У 1994 року закінчив Українську академію внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство». Свою трудову діяльність розпочав у Львівському пожежно-технічному училищі, де працював з 1988 по 2004 рік, обіймаючи посади командира взводу, старшого інспектору відділу кадрів (відділу по роботі з особовим складом), старшого викладача, доцента та начальника кафедри. З 2004 по 2005 рік працював в Головному управління МНС України у Львівській області на посаді начальника сектору управління по роботі з персоналом. Після звільнення за віком у 2005 році працював на посадах завідувача кафедри, деканом юридичного факультету Львівського університету бізнесу та права (2005-2006). З вересня 2006 по грудень 2008 рік року обіймав посади доцента, в.о.професора та завідувача кафедри правознавства Прикарпатського інституту ім. М.Грушевського Міжрегіональної академії управління персоналом. З грудня 2008 року по 04 жовтня 2016 року працював у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. Обіймав посаду завідувача кафедри правознавства до 31.08.2015р., у зв’язку з реорганізацією кафедри переведений на посаду доцента кафедри філософії з 01.09.2015р., а з лютого 2016 року доцент кафедри філософії, педагогіки та права факультету заочної та післядипломної освіти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького по жовтень 2016 року. З вересня 2019 року по грудень 2022 року працював на посадах доцента кафедри права та менеджменту та доцента кафедри ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Інституту післядипломної освіти у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності. З січня цього року по теперішній час працюю на посаді головного спеціаліста відділу захисту населення та територій управління з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення та територіальної оборони Львівської міської ради.
У 2005 році захистив кандидатську дисертацію на спеціалізованій раді Національної академії державної податкової служби України Державної податкової адміністрації України за спеціальністю 12.00.07 – теорія управління; адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право. У грудня 2008 року згідно рішенням Атестаційної колегії присуджено вчене звання доцента кафедри правознавства.
Постійно приймаю участь у роботі міжнародних, всеукраїнських та міжвузівських конференціях і науково-практичних семінарах – 76 разів, рецензуванні 68 наукових праць, 46 авторефератів кандидатських дисертацій, виступив офіційним опонентом у спеціалізованих радах у кількості 8.
За звітний період мною підготовлені 86 публікацій, з них 36 наукових та 26 навчально-методичного характеру, які використовуються у педагогічній практиці, у т.ч. 26 публікацій у фахових виданнях, 3 монографії.
Науково-педагогічний стаж – більше 30 років.
Пройшов підвищення кваліфікації та стажування за кордоном за темою: «Міжнародний трансфер технологій та інновацій», де отриманий сертифікат-диплом про проходження закордонного стажування за формою міністерства освіти Республіки Польща.
Одружений, виховую сина. Учасник бойових дій, нагороджений медаллю «Ветеран війни».
Проживаю за адресою, м.Львів, вул.Енергетична 20/44, тел.270-51-93., моб.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
На виборних посадах та членство в політичних партіях, у тому числі в минулому не мав. В трудових або будь-яких інших договірних відносин з політичними партіями протягом року і в минулому не мав.
До кримінальної відповідальності не притягувався, не знятої чи не погашеної судимості не мав та в розшуку не перебував.

28.01.2024р.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: