Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 января 2024 Файл

Оксана

Менеджер з персоналу, з закупівель, по роботі з персоналом та адміністративної діяльності

Возраст:
44 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Соболь Оксана Вікторівна

Особиста інформація
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Місто: Харьков
Дата народження: 08 02 1980
Громодянство: Україна

Мета: Менеджер по персоналу, менеджер з закупівель, менеджер по роботі з персоналом
Досвід роботи
Аптека оптових цін, Аптека 911 07.2023 – 11.2023 Менеджер з персоналу. Пошук та підбір вузькопрофільного персоналу різної категорії по містам України; аналіз ринку праці, проведення статистичного аналізу з вакансій; проведення співбесід та оформлення офіційного працевлаштування; контроль стажування нових працівників; формування кадрового резерву; розміщення вакансій на сайтах працевлаштування та в соціальних мережах; ведення звітностей; робота в 1С, Бітрікс24 та офісних програмах.
Укрпошта 02. 2023 – 07.2023 Оператор поштового відділення. Приймання, упаковка, відправка ПВ; робота з ПК; прийом платежів; ведення касової звітності; реалізація продукції та супровідного товару.
ТОВ «Будстрой» (забудовник «Воробйові гори») 01.04.2019 – 23.02.2022 Менеджер по роботі з клієнтами, менеджер із закупівель; менеджер по роботі з персоналом – прийом вхідних та здійснення вихідних дзвінків; спілкування з клієнтами у месенджерах; прийом заявок на виклик майстра додому; прорахунок кошторису щодо необхідних робіт майстром; ведення документообігу та складання команальних договорів; контроль за технічним та санітарним станом багато квартирним будинком; табелювання співробітників, нарахування та видача заробітньої платні; моніторинг ринку для закупівель; розподіл робіт для обслуговуючого персоналу; найм обслуговуючого персоналу.
Корпорація «Сан Груп» 2018р. – 2019р. Менеджер по здачі в оренду офісів та адміністративної діяльності. Здача офісів в оренду, складання та заключення договорів, реєстрація, отримання та відправка вхідної та вихідної документації, оформлення та контроль виповнення заявок на проведення технічних робіт. Ведення господарської діяльності ТОЦ «Сан Сіті Преміум».
Освіта / Кваліфікація:
2006-2011: Харківський інститут економіки ринкових відносин та менеджменту
Облік і аудит

1997-1998: ПТУ-41, Продавець продовольчих та не продовольчих товарів
Мови: Українська – рідна, англійська – базова.
Особисті навички: Впевнений користувач ПК, робота з Бітрікс24, Microsoft Office, CRM, 1С 8.3, Укрсклад. Маю навички з управління підлеглими (до 50 підлеглих), вирішення конфліктних питань, володію необхідними навичками та досвідом для вирішення складних задач.
Особисті якості: уважність, відповідальність, пунктуальність, енергійність, комунікабельність, акуратність, самоорганізованість, високий рівень time management.
Сімейний стан: заміжня
Хобі: догляд за рослинами, читання, кулінарія.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: