Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 апреля 2024 PRO

Олександр

Головний інженер, механік

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Смела
Готов работать:
Киев, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний механік

с 01.2022 по наст. время (2 года 3 месяца)
ТОВ "Українська елеваторна компанія", Сміла (Сільське господарство, агробізнес)

Здійснював контроль за додержанням проектної, конструкторської і технологічної дисципліни під час будівництва силосного комплексу та монтажу обладнання й технологічних схем. Координація роботи виконробів, субпідрядників. Ведення перемовин із постачальником обладнання, проектантами та підрядними організаціями по монтажу Силосного комплексу. Тестування нового обладнання і запуску в роботу силосного комплексу. Ведення затрат матеріалів для будівництва комплексу.
Складання графіків проведення ТО нового обладнання та інструкції проведення технологічного процесу. Організація проведення поточних і капітальних ремонтів обладнання елеватора та транспортних засобів (трактора, автомашини). Здійснення випробування обладнання, виготовлення та затвердження паспортів на обладнання. Пошук технічних рішень по модернізації обладнання, з метою покращення та збільшення продуктивності. Складання технічного завдання, проведення тендерів на будівництво та модернізацію обладнання, ведення перемовин, заключення договорів з постачальниками й підрядними організаціями, приймання виконаних робіт. Планування бюджету та контроль за його використанням.

Головний механік

с 01.2020 по 12.2021 (1 год 11 месяцев)
ТОВ «Узинський цукровий комбінат», Узин (Харчова промисловість)

Складання графіків ППР та ТО обладнання, ТО тракторів, спецтехніки, автотранспорту. Проведення експертизи технологічного обладнання та допоміжних систем, уведення в експлуатацію. Розробка та здійснення заходів щодо запобігання позапланових зупинок технологічного обладнання. Монтаж нового обладнання та технологічних схем згідно проектної документації.

Інженер-технолог

с 01.2012 по 12.2020 (8 лет 11 месяцев)
ТОВ «Панда», Корсунь-Шевченківський (Харчова промисловість)

Контроль та управління службами підприємства: слюсарів-КВПіА, слюсарів-ремонтників, електромонтерів з обслуговування обладнання, оператори виробничих ділянок .Будівництво та монтаж обладнання згідно проектної документації на Біогазовому комплексі 7.5 МВт та запуск технологічного процесу. Проведення перемовин по постачанню сировини для Біогазового комплексу.
Управління всіма технологічними процесами виробництва цукру . Ведення документації по сировині та витрати ресурсів (газ, вугілля, електроенергії, палива), прийняття заходів щодо їх економії. Контроль за виконанням плану виготовлення готової продукції по зміні. Брав участь в провадженні сертифікації акредитації НАССР та ІSО 22000 .

Образование

Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького

Спеціальність «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка. Якість, стандартизація та сертифікація», Черкаси
Высшее, с 2018 по 2020 (2 года)

Національний університет харчових технологій

Інженер-механік, Київ
Высшее, с 2004 по 2007 (3 года)

Знания и навыки

Впевнений користувач: MS Office (Excel Word) Робота в Інтернеті Водійські права кат. B Контроль технічного стану обладнання Слюсарні роботи Модернізація обладнання Ремонт промислового обладнання Ремонт сільгосптехніки

Дополнительная информация

Розглядаю можливість праці в інших містах України

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: