Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 февраля 2024 Файл

Катерина

Адміністратор

Город:
Баштанка

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Марчук Катерина

ОСВІТА І КВАЛІФІКАЦІЯ
В 2011 році закінчила Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Соціальна педагогіка. Психологія.» та здобула кваліфікацію соціального педагога, психолога.
В 2021році отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації вихователів ЗДО,
В 2023 році за результатами чергової атестації, присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії»
В 2024 отримала сертифікат, що підтверджує підвищення кваліфікації, щодо забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні (30 годин)
ДОСВІД
Працюючи в дошкільному закладі враховувала індивідуальні, психологічні і фізичні особливості дітей, Здійснювала особистісно-орієнтовний підхід до вихованців. В освітньому процесі впроваджувала інноваційні технології. Займалася самоосвітою для покращення своєї професійної діяльності. Під час роботи з дітьми надаю перевагу ігровим методам і прийомам ,що сприяють довільному опануванню дітьми необхідних знань, набуттю відповідних умінь та навичок. Користуюся повагою серед дітей, батьків та колег.

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: