Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 февраля 2024

Дмитро

Керівник відділу, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділення

с 03.2020 по наст. время (4 года 3 месяца)
Нова пошта, ТОВ, Київ (Транспорт, логістика)

Обслуговування клієнтів, оформлення ТТН, здійснення взаєморозрахунків з клієнтами, завантаження й розвантаження посилок, сканування, палетування вантажу у відділенні. Забезпечення виконання стандартів компанії, вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами, робота зі скаргами та претензіями. Організація ефективної роботи відділення, аналіз і покращення показників якості та сервісу відділення, ефективне управління персоналом, впровадження заходів для запобігання та усунення черг.
Почав роботу в компанії з посади фахівець (оператор). Показав себе як надійного та наполегливого працівника, за що отримав два підвищення в посаді. Пропрацювавши 1.5 року, отримав підвищення до оператора мобільної групи, а ще через рік, до керівника відділення.

Начальник ПНФП

с 03.2020 по наст. время (4 года 3 месяца)
NovaPay, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення взаєморозрахунків з клієнтами; проведення верифікацій та грошових переказів; робота з касою та сейфом; контроль наявності звітніх документів; підготовка та відправка документів до архіву.

Образование

Среднее

Знания и навыки

Уважність Управління персоналом Ведення переговорів Уміння аналізувати Управлінські навички Користувач 1С Самостійне прийняття рішень Впровадження системи KPI Розвиток продажу Планування бюджету

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — выше среднего
  • Русский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: