Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 февраля 2024 Файл

Наталія

Психолог

Возраст:
42 года
Город:
Баштанка

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Король Наталія Вікторівна
Дата народження:02.02.1982
Сімейний стан: незаміжня
Домашня адреса: м.Баштанка, вул.Василя Єрешка,20 Моб.телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ціль:посада психолога в філію ВБФ «Деполь Україна» в м.Одеса (неповна зайнятість)
Освіта:повна вища.У 2009 році закінчила Миколаївський державний університет імені В.О.Сухомлинського за спеціальністю «Дошкільне виховання» та здобула кваліфікацію викладач педагогіки та психології (дошкільної)
• Досвід роботи: З 12 грудня 2006 року працювала вихователем в Баштанському закладі дошкільної освіти (ясла-садок)№3 «Чебурашка».
• З вересня 2016 року працюю практичним психологом в Баштанському закладі дошкільної освіти (ясла-садок)№3 «Чебурашка»,з вересня 2017 по вересень 2019 році була в дикретній відпусці,у вересні 2019 року повернулась на роботу в заклад на посаду вихователь – методист 0,5 ставки та 0,5 ставки практичного психолога.
• з «11» січня 2021 р. по «11» березня 2021 р. пройшла онлайн курси підвищення кваліфікації Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти - Психологи ЗДО
Напрями роботи:Психологічний супровід дітей та підвищення ефективності освітнього процесу у закладі.Участь у здійсненні освітньої роботи, спрямованої на забезпечення всебічного індивідуального розвитку дітей, збереження їхнього повноцінного психічного здоров’я.Проведення психолого-педагогічної діагностики готовності дошкільників до навчання в школі. Проводила індивідуальні та групові консультації з батьками та педагогами.

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: