Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 марта 2024 PRO

Ангелина

Інженер з пожежної безпеки

Возраст:
20 лет
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Валки, Красноград, Полтава, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Касир

с 07.2023 по наст. время (10 месяцев)
Лідер Взуття, Харків (Роздрібна торгівля)

Обов'язки: заміна директора в її вихідні, спостерігати і контролювати порядок в залі, відпускати людей на касі.
Досягнення: стала більш стесостійкішою, зосередженою, уважною до деталей.

Образование

Національний університет цивільного захисту України

Цивільна безпека, Харків
Неоконченное высшее, с 2020 по 2024 (4 года)

завершую навчання в університеті за спеціальність цивільний захист. Навчаюся на достатньому рівні, маю бажання розвиватися і працювати і надалі в цій сфері.

Знания и навыки

Уважність Стресостійкість Неконфліктність Контроль пожежної безпеки Користувач 1С

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — выше среднего
  • Русский — выше среднего

Дополнительная информация

Національний університет цивільного захисту України. Цивільний захист. Здобувачка вищої освіти, денна очна форма навчання з 2020 по 2024 (4 роки) Знання і навичкиMS Excel, MS Word, здатність до навчання, управління командою, лідерство, ведення документації, ведення телефонних переговорів, ведення касової книги, інвентаризація, знання офісних програм, ділове листування, проведення касових операцій, робота з принтером, користувач ПК, комунікабельність, робота з клієнтами, робота в команді.

Знання мов :

Російська - вільно .

Українська - вільно

Досвід роботи

Неофіційно:

-Продавчиня в магазині продовольчих товарів. с.Миколо-Комишувата, Харківська обл. з 03.2022 по 06.2023 • Консультація та обслуговування відвідувачів різного віку. • Участь в інвентаризації. • Робота з первинною документацією (зворотні та прихідні накладні від постачальника) • Контроль касової дисципліни, ведення касової книги. • Контроль чистоти, температурного режиму, освітлення. • Запобігання та вирішення конфліктних ситуацій, що виникли.



-Оператор-касир в відділенні Нової пошти с. Миколо-Комишувата, Харківська обл. з 02.2023 по 06.2023 • Ознайомлення та обслуговування відвідувачів з прайсом та послугами; • Ведення звіту товару і робота з номенклатурою; • Формування та друк документів на відвантаження • Знання ПК на рівні впевненого користувача, досвід роботи з офісною технікою; • Робота з первинною документацією

Офіційно:-Продавець непродовольчих товарів в магазині взуття «Лідер взуття» в м.Харкові (ТТ Восторг, Індустріальний р-н.) з 14.07.2023р.( працюю і зараз), останні 4,5 місяці працювала на касі цього ж самого магазину, добре орієнтуюся в комп'ютері та робочій програмі 1С. Коротко про себе:

Пунктуальна, цілеспрямована, ввічлива, стримана, маю хист до роботи з відвідувачами. Легко орієнтуюся в документах та наказах ДСНС. Маю велике бажання працювати за спеціальністю. Допомагаю людям пенсійного віку у доставці продуктів та всіх необхідних речей.Більше двох років веду здоровий спосіб життя, займаюся спортом, легкою атлетикою. Є учасницею районних змагань з велотуризму та маю призові місця, зайняті командою з футболу та волейболу. Брала учать та здобула призове місце в конкурсі ораторського мистецтва.В студентській групі є старостою

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: