Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Адам

Менеджер з продажу, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
27 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор соц. мереж

с 02.2024 по 03.2024 (1 месяц)
OsviTech, Дистанційно (Освіта, наука)

Мав досвід роботи у компанії з представлення онлайн занять з різних предметів для дітей та дорослих, а тобто репетиторства. У онлайн школі OsviTech я працював адміністратором соціальних мереж, а саме Telegram. Я знаю всі тонкощі цієї платформи, займався розсилкою реклами, залученням нових клієнтів, консультацією та роботою з щоденною звітністю а також з СРМ системами, такими як Key CRM та Alfa CRM де я вноси відгуки від клієнтів а також записував на уроки. Звісно, що в роботу входила робота із запереченнями, комунікабельність, ввічливість, компетентність.

Менеджер з продажу

с 03.2023 по 02.2024 (11 месяцев)
Kover, Дистанційно (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Магазин спеціалізувався на продажі килимів, які мали не лише в наявності у різних розмірах а також виготовленням під любі індиавідуальні розміри. В мої обов'язки входило спілкування з клієнтами (дірект, коментарі) та продаж, який розділяв такі етапи:
1. Привітання
2. Виявлення потреби клієнта
3. Пропрацювання заперечень (наприклад: дорого, я подумаю...)
4. Оформлення замовлення через СРМ систему (Key CRM)
5. Ведення щоденної звітності (володію Excel, Google таблицями )
З ключових правил були: грамотна українська мова (ведення розмови), дотримання субординації з клієнтами, знання товару, професіоналізм, правильний прорахунок по індивідуальним замірам клієнта, перевірка наявності килимів, швидкість відповіді.

Знания и навыки

  • Неконфліктність
  • Комунікабельність
  • Відповідальність
  • Користувач пк
  • Грамотна усна та письмова мова
  • Ведення CRM
  • Здатність до навчання
  • Робота із запереченнями
  • Активна життєва позиція

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Я вмотивована та повна ентузіазму людина, яка прагне знайти посаду у віддаленому робочому середовищі. Маючи за плечима певний досвід роботи, як зазначено в моєму резюме, я готовий відкрити нові можливості та продемонструвати свою здатність швидко навчатися та адаптуватися до нових викликів.

Що мене вирізняє, так це моя невгамовна жага росту та розвитку. Я процвітаю, постійно намагаючись навчатися та вдосконалюватися, будь то оволодіння новими навичками, дослідження інноваційних ідей чи впровадження нових технологій. Я вважаю, що ключ до успіху полягає в тому, щоб ніколи не стояти на місці, а завжди прагнути розвиватися та розширювати свої можливості.

Дистанційна робота мені подобається, тому що вона дає змогу збалансувати професійне та особисте життя, забезпечуючи чудові результати. Я в захваті від перспективи приєднатися до динамічної команди, де я можу вкласти свою енергію, ентузіазм і бажання вчитися, не виходячи з дому.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: