Олександр
Технолог харчової промисловості
- Возраст:
- 37 лет
- Город проживания:
- Звягель
- Готов работать:
- Житомир, Львов, Ровно, Хмельницкий
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10473439
Опыт работы
Технолог
с 02.2019 по наст. время
(5 лет 2 месяца)
ТМ Хуторянка, Корець (Харчова промисловість)
Професійні навички:
-знання м'ясного виробництва та організація виробничих процесів;
-знання термічних та технологічних режимів виготовлення ковбасних та м'ясних продуктів;
-ведення звітної документації (1 с та Microsoft Exel);
-формування заявок сировини;
-контроль сировини;
-контроль залишків на складах;
-формування заявок сировини;
-контроль виходів;
-контроль якості готової продукції;
-контроль виходів компонентів після обвалки;
-володію технологію виробництва всіх видів ковбасних виробів (варені, н/к, в/к, с/к, ліверні), делікатесних виробів;
Складаю графіки роботи підрозділів цеху.
Здійснюю особистий періодичний контроль основних технологічних процесів на виробничій ділянці (обвалка, фаршоскладання, формування, термообробка).
Майстер цеху
с 04.2013 по 02.2019
(5 лет 10 месяцев)
ТМ Хуторянка, Корець (Харчова промисловість)
-організація роботи ковбасного та відділення копченостей;
-організація роботи відділення обвалки та контроль виходів після обвалки;
-організація та контроль відділення формовки ковбасних та мясних продуктів;
-організація правильної послідовності подачі фаршів на шприци;
Готувач фаршу
с 10.2012 по 04.2013
(6 месяцев)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)
Готувач фаршу
с 04.2010 по 09.2012
(2 года 5 месяцев)
ТМ Сінгурівські ковбаси, Житомир (Харчова промисловість)
Апаратник термічної обробки ковбасних виробів
с 03.2009 по 04.2010
(1 год 1 месяц)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)
Оператор лінії у виробництві ковбасних виробів
с 10.2008 по 03.2009
(5 месяцев)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)
Учень готувача фаршу
с 02.2008 по 09.2008
(7 месяцев)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)
Образование
Київський Національний Університет Харчових Технологій
Харчові технології, Київ
Высшее, с 2016 по 2017 (1 год)
Знания и навыки
Похожие кандидаты
Інженер-технолог виробництва харчової промисловості
Хмельницкий
Технолог харчової промисловості
Львов
Технолог харчової промисловості
Львов
Технолог (пищевая промышленность), руководитель производства
Винница, Днепр
,
еще 5 городов
Інженер-технолог харчової промисловості
20000 грн, Хмельницкий
Технолог харчової промисловості (переробка риби та морепродуктів)
Киев, Львов, Другие страны