Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2024 PRO

Олександр

Технолог харчової промисловості

Возраст:
37 лет
Город проживания:
Звягель
Готов работать:
Житомир, Львов, Ровно, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог

с 02.2019 по наст. время (5 лет 2 месяца)
ТМ Хуторянка, Корець (Харчова промисловість)

Професійні навички:
-знання м'ясного виробництва та організація виробничих процесів;
-знання термічних та технологічних режимів виготовлення ковбасних та м'ясних продуктів;
-ведення звітної документації (1 с та Microsoft Exel);
-формування заявок сировини;
-контроль сировини;
-контроль залишків на складах;
-формування заявок сировини;
-контроль виходів;
-контроль якості готової продукції;
-контроль виходів компонентів після обвалки;
-володію технологію виробництва всіх видів ковбасних виробів (варені, н/к, в/к, с/к, ліверні), делікатесних виробів;
Складаю графіки роботи підрозділів цеху.
Здійснюю особистий періодичний контроль основних технологічних процесів на виробничій ділянці (обвалка, фаршоскладання, формування, термообробка).

Майстер цеху

с 04.2013 по 02.2019 (5 лет 10 месяцев)
ТМ Хуторянка, Корець (Харчова промисловість)

-організація роботи ковбасного та відділення копченостей;
-організація роботи відділення обвалки та контроль виходів після обвалки;
-організація та контроль відділення формовки ковбасних та мясних продуктів;
-організація правильної послідовності подачі фаршів на шприци;

Готувач фаршу

с 10.2012 по 04.2013 (6 месяцев)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)

Готувач фаршу

с 04.2010 по 09.2012 (2 года 5 месяцев)
ТМ Сінгурівські ковбаси, Житомир (Харчова промисловість)

Апаратник термічної обробки ковбасних виробів

с 03.2009 по 04.2010 (1 год 1 месяц)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)

Оператор лінії у виробництві ковбасних виробів

с 10.2008 по 03.2009 (5 месяцев)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)

Учень готувача фаршу

с 02.2008 по 09.2008 (7 месяцев)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)

Образование

Київський Національний Університет Харчових Технологій

Харчові технології, Київ
Высшее, с 2016 по 2017 (1 год)

Знания и навыки

Уважність Контроль якості продукції Знання правил зберігання продуктів Ведення документації Інвентаризація Контроль залишків Робота в команді Розробка нових видів продукції Складання технологічних карт Самостійне прийняття рішень Користувач 1С MS Excel Навчання персоналу

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: