Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 июня 2024 Файл

Максим

Директор елеватора

Возраст:
36 лет
Город проживания:
Кропивницкий
Готов работать:
Днепр, Киев, Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Звіранський Максим Анатолійович
Контактна інформація:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»),
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»),
Дніпропетровська область, Петропавлівський район, смт. Залізничне, вулиця Шевченко, будинок 13.
Мета: отримання посади Директор елеватора.
Досвід роботи:
• Прийнятий з 22 жовтня 2019 року по теперішній час
найменування підприємства ТОВ «АТ Каргілл»
посада Директор Філії «Куцівський елеватор» ТОВ «АТ Каргілл».
ПОСАДОВІ ОБОВ'ЯЗКИ:
1. Визначаю, формулюю, планую, здійснюю і координую всі види діяльності підприємства.
2. Визначаю напрямки розвитку підприємства.
3. Організовую роботу і ефективну взаємодію виробничих одиниць, цехів та інших структурних підрозділів підприємства, направляв їх діяльність на досягнення високих темпів розвитку і удосконалення виробництва та продукції.
4. Забезпечую відповідність продукції кращим світовим зразкам з метою задоволення потреб замовників і споживачів у відповідних видах продукції, підвищення продуктивності праці, ефективності виробництва і якості продукції на основі широкого запровадження нової техніки і прогресивної технології, організації праці, виробництва і управління, удосконалення господарського механізму.
5. Направляю діяльність персоналу на досягнення високих економічних та фінансових результатів.
6. Забезпечую виконання підприємством програми оновлення, модернізації, реконструкції.
7. Організовую виробничо-господарську діяльність підприємства на основі застосування методів обґрунтованого планування, нормативних матеріалів, фінансових і трудових витрат, широкого розповсюдження передового досвіду, а також максимальної мобілізації резервів виробництва шляхом досягнення високих техніко-економічних показників, підвищення технічного рівня і якості продукції, раціонального і економного витрачання всіх видів ресурсів.
8. Вживаю заходів щодо забезпечення підприємства кваліфікованими кадрами, найкращого використання безпечних і сприятливих умов праці, додержання вимог законодавства про охорону навколишнього середовища.
9. Здійснюю заходи з укладання і виконання договорів, проводю роботу щодо зміцнення трудової і виробничої дисципліни, сприяю розвитку творчої ініціативи і трудової активності працівників.
10. Забезпечую сполучення економічних і адміністративних методів керівництва, матеріальних і моральних стимулів підвищення ефективності виробництва, а також підсилення відповідальності кожного працівника за доручену йому справу.
11. Вирішую всі питання в межах наданих мені прав, доручаю виконання окремих організаційно-господарських функцій іншим посадовим особам: керівникам виробничих підрозділів підприємства.
12. Забезпечую додержання законності, активне використання правових засобів удосконалення управління, зміцнення договірної дисципліни і обліку, господарського розрахунку.
13. Представляю підприємство в органах державної влади і у взаємовідносинах з партнерами.

• Прийнятий з 01 червня 2015 року по 22 жовтня 2019 року.
найменування підприємства Філія «Степовий елеватор» ТОВ «АТ Каргілл»
посада Головний інженер
ПОСАДОВІ ОБОВ'ЯЗКИ:
1. Визначую перспективи розвитку підприємства і шляхи реалізації комплексних програм з усіх напрямів удосконалення, реструктуризації, реконструкції і технічного переозброєння виробництва.
2. Забезпечую постійне підвищення рівня технічної підготовки виробництва, його ефективності, скорочення матеріальних, фінансових і трудових витрат на виробництво продукції, робіт (послуг), їх високу якість, довговічність згідно з державними стандартами, технічними умовами і вимогами конструювання, раціональне використання виробничих фондів і всіх видів ресурсів.
3. Керую розробкою перспективних планів розвитку підприємства, реконструкції та модернізації, заходів щодо запобігання шкідливому впливу виробництва на навколишнє середовище, дбайливого використання природних ресурсів, створення сприятливих і безпечних умов праці і високої культури виробництва.
4. Забезпечую ефективність проектних рішень, своєчасну і якісну підготовку виробництва, технічну експлуатацію, ремонт і модернізацію устаткування.
5. Здійснюю контроль за додержанням проектної, конструкторської і технологічної дисципліни, правил та норм з охорони праці, виробничої санітарії та пожежної безпеки, вимог органів державного нагляду за охороною праці, природоохоронних, санітарних та інших органів.
6. Забезпечую своєчасну підготовку технічної документації (креслень, специфікацій, технічних умов, технологічних схем).
7. Укладаю договори щодо розроблення нової техніки та технології виробництва, проектів реконструкції підприємства, його підрозділів, оновлення і модернізації устаткування, комплексної модернізації та автоматизації виробничих процесів, автоматизованих систем управління виробництвом, здійснюю контроль за їх розробленням, організовую розгляд і впровадження проектів технічного переозброєння, які розроблені сторонніми організаціями.
8. Координую роботу з питань стандартизації та уніфікації, атестації і раціоналізації робочих місць, метрологічного забезпечення, обслуговування виробництва.
9. Вживаю заходів щодо удосконалення організації виробництва, праці і управління, модернізації та автоматизації інженерних та управлінських робіт.
10. Забезпечую постійне удосконалення підготовку і підвищення кваліфікації персоналу відповідно до вимог науково-технічного прогресу.
11. Керую діяльністю технічних служб підприємства, контролює результати їх роботи, стан трудової і виробничої дисципліни в підпорядкованих підрозділах.
12. Під час відсутності керівника підприємства виконую його обов'язки та набуваю його прав, несу відповідальність за належне їх виконання та використання.

• Прийнятий з 07 липня 2011 року
найменування підприємства ТОВ «Степовий елеватор»
посада Механік
ПОСАДОВІ ОБОВ'ЯЗКИ:
1. Забезпечував працездатність і належний технічний стан парку технологічного та підйомна-транспортного устаткування підприємства.
2. Забезпечував систематичний контроль за виконанням, виробничим персоналом, правил експлуатації обладнання.
3. Забезпечував адміністративне та технічне управління ремонтною бригадою.
4. Брав участь в складанні річного графіка ремонту технологічного та підйомно-транспортного устаткування.
5. Брав участь в складанні заяв на матеріали, запасні частини, інструменти для проведення ремонтних робіт.
6. Виконував силами ремонтної бригади всі планові ремонти обладнання згідно відповідності до річного планового графіку ППР, складання на підставі єдиної системи ППР і місячних планів.
7. Брав участь у прийманні та встановленні нового обладнання, а також проведення робіт з атестації і реалізації робочих місць, модернізації та заміни малоефективного обладнання високопродуктивним.
8. Проводив інструктаж ремонтній бригаді які стосуються ремонтів і технічного обслуговування обладнання.
9. Контролювати своєчасний і якісний ремонт та обслуговування обладнання з боку ремонтної бригади.
10. Виявляв потреби в ремонтній базі цеху в матеріалах, запасних частин і виробів, на їх доставку та реалізацію, їх раціональне використання.
11. Забезпечував ГСМ господарство, раціонально використовував відпрацьовані масла та обтиральний матеріал для подальшої утилізації.
12. Проводив правильний облік існуючого і рухомого обладнання, брав участь у проведенні періодичних інвентаризацій.
13. Виконання щомісячних оперативних планів-графіків ремонтів та обслуговування обладнання.
14. Забезпечував виконання заходів з техніки безпеки і охорони праці.
15. Підвищував якість ремонту і обслуговування, покращував технічний стан обладнання та скорочувати його простої в ремонті.
16. Забезпечував справний стан та правильну експлуатацію обладнання, інструменту, приладів та виробничого інвентарю на ремонтному місці.
17. Забезпечував правильну і безпечну організацію робочих місць, чистоту та порядок на ремонтних ділянках, не допускав забруднення та захаращення робочого місця, проходів та проїздів.
18. Забезпечував збереження інструкцій, плакатів і попереджувальних знаків з охорони праці та промислової санітарії на ремонтній базі.
19. Своєчасно проводив інструктажі і навчання працівників механічного цеху по безпечним методам роботи, здійснювати контроль дотримання ними правил та інструкцій з техніки безпеки і охорони праці.
20. Забезпечував правильне використання співробітниками спецодягу, захисних та запобіжних засобів, відповідно до встановленого правил і норм.
- Прийнятий з 01 січня 2010 року
найменування підприємства ЗАТ з ІІ «Дніпропетровський олійноекстракційний завод»
посада Апаратник оброблення зерна 4 розряду

Освіта:
• Закінчив 03 липня 2014 року
• Інститут післядипломної освіти Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит» та здобув кваліфікацію спеціаліста з обліку і аудиту.
• Закінчив 01 липня 2011 року з відзнакою
• Дніпропетровський державний аграрний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія зберігання і переробки зерна» та здобув кваліфікацію спеціаліста з технології зберігання та переробки зерна.

Професійні навички та знання:
• володію комп’ютером (MS Office Excel, Word, AutoCad, 1C, RSI, Enablon, Power BI тощо),;
— знання законодавства;
— навички ведення договірної роботи;
— уміння проводити переговори;
— досвід представлення інтересів організації в різних інстанціях;

Інше:
• Можливість відрядження так;
• Відношення до переїзду в інше місто так;
• Вік 35 рік;
• Сімейний стан одружений;
• Маю відстрочку по мобілізації;
• Наявність дітей так;
• Наявність водійських прав категорії А, В, С, водійський стаж 18 років;
• Наявність автомобіля так;
• Наявність шкідливих звичок не маю;
• Захоплення займаюсь спортом, граю у футбол, волейбол, настільний теніс;
• Риси характеру: чесність, відповідальність, уважність до деталей, дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: