Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 февраля 2024

Тамара

Помічник керівника

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
18 лет
Город проживания:
Запорожье
Готов работать:
Запорожье, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

ЕПФК ЗНУ(економічно-правовий фаховий коледж ЗНУ)

Менеджмент, закінчила перший курс, а в наступному році після відчислення закінчила 11 клас у школі, Запоріжжя
Среднее специальное, с 2021 по 2022 (1 год)

Знания и навыки

Вправний Уміння швидко засвоювати нову інформацію Управлінські навички Робота в команді Уміння працювати в режимі багатозадачності Знання касової дисципліни Висока працездатність Комунікабельність Ресторанне обслуговування MS Word MS Excel Здатність до навчання Відповідальність Привітність Грамотна усна та письмова мова Організованість Оперативність Неконфліктність Ведення соціальних мереж Уміння користуватись оргтехнікою MS Office Уважність Доброзичливість Знання ресторанного етикету Сервірування столу Приготування кавових напоїв Продуктивність Робота з касовим апаратом Робота з POS-терміналом Poster

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

Особисті якості: відповідальність, творчість, розумність, кмітливість, уміння працювати в режимі багатозадачності, дисциплінованість, стресостійкість.
Навички: вмію редагувати фото, монтувати відео, варити каву, малювати, креслити, не погано знаю математику, фізику, біологію та історію, англійську. Також тільки починаю вчити такі мови як: турецьку, італійську та казахську. Відвідую курси з малювання.
В діловій сфері поки що без досвіду, але швидко навчуся, коли розумію як працює та чи інша система все роблю на відмінно, також був досвід у сфері обслуговування.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: