Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 марта 2024 Файл

Світлана

Маркетолог

Возраст:
31 год
Город:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Ящук Світлана Сергіївна
Маркетолог, заробітна плата – 15 - 20 000 грн.
Повна зайнятість.
Вік – 31 років
м.Тернопіль
Електронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Досвід роботи.
• «ІНМАЙНД» київська кампанія – соціолог, 2015 р. Обов’язки - проводила соцільні опитування з респондентами на різну тематику і за різною вибіркою
• Т.Д.К. ( побутова хімія ) – офіс-менеджер, 2016-2017 р. Обов’язки – проведення накладних, проведення, списання паливно-мастильних матеріалів, проведення оплат клієнтів, робота з касою, спілкування з клієнтами ( вирішення проблем доставки товару ) та інша документальна робота.
• Логістика Регіон (продукти харчування) – обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, 2018-2020 рр. Обов’язки – проведення оприходнювання, списання, переміщення, повернення товару; формування і проведення актів звірок з клієнтами; проведення інвентаризації і внесення даних в базу; проведення оплат клієнтів, робота з касою; здійснення документальної роботи щодо прийому на роботу, лікарняні, відпускні, звільнення.
• Окко-Бізнес Партнер (нафтові продукти, мінеральні добрива, електроенергія тощо) – фахівець з обліку бланків-дозволів, 2020 – 2021 р. Обов’язки – спілкування з клієнтами щодо замовлення, видачі товару, укладання договорів, як з ФОПами так і з ТОВми, проведення актів розрахунків з клієнтами, контроль за оплатами клієнтів, робота з клієнт-банком.
• ТОР УКРТРАНС, посада – логіст, 2021- 2022 р. Обов’язки – пошук транспорту і вантажів в Україні та за кордоном, робота з первинною документацією, що стосується транспортних перевезень.
• ПП «Д-ТРАНС», посада – помічник логіста, 2023-2024.Обов’язки – організація документів для вантажів в Україні та за кордоном, бухгалтерські функції.

Все це написала, щоб Ви, як роботодавець розуміли мій досвід.
Все це, що я здобула це цінно, але у мене є креативність, неординарність, ініціативність, наполегливість, психологічні знання, які я хочу застосувати у маркетинг. Я дуже люблю цю справу, я хочу розвиватись і вдосконалюватись у цьому напрямку. Маркетинг для мене – це не робота, а улюблене заняття, захоплення, де я отримую величезну кількість задоволення.
Освіта:
ТНПУ, спеціаліст, спеціальність – соціальна робота, психолого-педагогічний факультет.
Дипломований спеціаліст «Комплексний інтернет-маркетинг» навчалася протягом 6 міс., виконувала практичні роботи на основі існуючих бізнесах (маю зразки робіт), здобувала зання у практикуючих фахівців з багаторічним досвідом.
Професійні і інші навички:
Вмію: налаштовувати таргетовану рекламу та ретаргетинт, контексну рекламу, SEO, створювати чат-боти, досліджувати цільові аудиторії та їхні болі, а також власне ринок.
Знаю SMM-просування, розуміюсь на Google Analytics та WEB-аналітиці, email-маркетинг, навчилася створювати маркетингові стратегії та інші знання.

Володію такими програмами:
Google Tag Manager, PageSpeed Insights, GA4, Google Ads, Canva, Excel, Google Search Console і інші.

Навички роботи з комп’ютером володію пакетом наступних програм : Lardi, Della, Trans, GPS, SAP SE, SmartVista, CRM, 1 C: Підприємство (7, 8 версія) , Клієнт-банк, Бітрікс 24, MS Office, Excel, Outlook.
Знання мов:
• англійська – intermediate;
• чеська – середній;
• російська – вільно.
Додаткова інформація:
• особисті якості: цілеспрямованість, відповідальність, наполегливість, комунікабельність, креативність, вмію працювати у команді тощо;
• знаю психологію і вмію застосувати у роботі;
• часто проходжу тренінги, семінари по саморозвитку, готова і планую проходити курси для вдосконалення своїх професійних знань і навичок;
• швидко навчаюся і освоюю нові обов’язки;
• завжди доводжу розпочату справу до кінця у житті і в роботі.

Похожие кандидаты

Маркетолог, топ-менеджер
Тернополь, Удаленно

Маркетолог
30000 грн, Тернополь, Удаленно

Помічник маркетолога
Тернополь

Маркетолог, SMM-спеціаліст
15000 грн, Тернополь, Удаленно

Интернет-маркетолог, таргетолог, специалист по рекламе и стратегиям
Тернополь, Винница , еще 8 городов

Менеджер, маркетолог
18000 грн, Тернополь, Луцк , еще 2 города

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: