Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 марта 2024 Файл

Олександра

Зав. виробництвом

Возраст:
39 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Про себе
Цілеспрямована, пунктуальна,
стресостійка, легко навчаюсь. 10 років
досвіду керування харчовим
підприємством, штат налічував близько
400 співробітників.

Досвід роботи

ДИРЕКТОР ПУНКТУ ХАРЧУВАННЯ
КБ Приватбанк
•Організація та контроль роботи всіх підрозділів
.•Контроль та координація роботи персоналу
.•Контроль за дотриманням стандартів сервісу.
•Планування та контроль фінансової діяльності.
•Оперативне управління діяльністю пункту харчування
.•Контроль за дотриманням стандартів якості
обслуговування кухня, сервіс.
•Контроль фінансовою та бухгалтерською звітністю.
•Підбір, адаптація та навчання персоналу.
•Складання та контроль графіків персоналу
.•Планування закупівель, робота з постачальниками,
укладання договорів
.•Контроль адміністративно-господарської діяльності

Александра
пункту харчування.
•Участь у проведенні інвентаризацій планових та поза
плановими.

Фесенко
• Проведення аналітичної роботи діяльності
.•Контроль санітарного стану закладу.
•Робота з перевіряючими та дозвільними інстанціями.
•Складання кухонного меню, сезонні оновлення
.•Взаємодія з бухгалтерією з питань інвентаризацій та
ДИРЕКТОР документообігу.
ВИРОБНИЦТВА •Уміння працювати в команді, системність,
структурованість у роботі, багатозадачність, робота з
великим масивом інформації.

Контакти
ТОВ "ОЛІМПІУС КОНСАЛТ"
Мобильный: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Директор виробництва
Email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Планування роботи підприємства
Розробка технологічних карт та технологічних процесів
згідно з потужностями підприємства за такими вимогами
як «постанова кабінету міністрів від 24 березня 2021 р. №
Профіль 305»(Про затвердження норм та Порядку організації
харчування у закладах освіти та дитячих закладах
• Керування харчовим оздоровлення та відпочинку)постанова кабінету
виробництвом міністрів від 29 березня 2002 р. N 426» (Про норми
• Розробка технологічних карт та харчування військовослужбовців Збройних Сил, інших
процесів військових формувань та Державної служби спеціального
• Впровадження системи HACCP зв'язку та захисту інформації, поліцейських, осіб рядового,
• Вміння мотивувати та досягати начальницького складу органів і підрозділів цивільного
цілей захист), «ТУ У 10.8-00034022-201:20178» ( Раціони добового
польового набору продуктів ДПНП-Р);
Контроль та організація постійної роботи цехів
Оптимизація витрат
Підбір персоналу
Ведення звітності
Впроваджувала систему НАССР
Впроваджувала вхідний контроль сировини
Організація роботи відділу ОКК, технологів
Організація лінії фасування до 50000 обідів
Навчання персоналу

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: