Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 марта 2024 Файл

Віталій

Системний адміністратор

Возраст:
33 года
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Бровары, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Меховський Віталій Михайлович
Адреса: Київська область, м. Бровари
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи:
15.11.2022р. – по теперішній час – Фахівець з автоматизації та підтримки IT систем в торгівельних точках в компанії «МХП»
Основні обов’язки:
• Надання консультацій щодо роботи каси та касового ПЗ
• Оперативний ремонт/заміна несправного IT обладнання на ТТ
• Контроль строків виконання запитів від власних ТТ
• Контроль строків виконання запитів від представників франчайзі
• Активна участь у відкритті власних ТТ зі сторони ІТ (походження схем підключення ІТ обладнання, підтвердження замовлення кількості ІТ обладнання на нову ТТ, налаштування мережі, користувацької техніки, та техніки для друку та сканування, контроль та перевірка.
• Первинне навчання менеджерів та продавців у партнерів роботі з касовим програмним забезпеченням, програмою лояльності.
• Регулярна перевірка якості роботи продавців з касовим програмним забезпеченням та програмою лояльності. Заповнення контрольних листів.
• Проведення аналізу запитів, поданих на відділ підтримки та розвитку ТТ.
• Приймання участі в проектах департаменту ІТ.
• Оформлення договорів оперативної оренди обладнання/доповнення до договорів поставки/актів прийому-передачі, контроль їх підписання. Редагування при русі обладнання (видача, повернення, переміщення).
• Участь в установчих та робочих зустрічах з партнерами спільно з менеджерами направлення франчайзинг, по питанням підготовки до автоматизації, рішення поточних складнощів, контроль готовності ТТ до відкриття та встановлення ІТ обладнання.
• Контроль роботи підрядників по питанням IT у ТТ.
17.05.2022р. – 11.11.2022р. - Інженер з обслуговування та ремонту платіжних терміналів в компанії «City 24»
Основні обов’язки: діагностика обладнання, інсталяція і налаштування ПЗ платіжних терміналів, заміна та ремонт комплектуючих.

25.10.2021р. – 16.05.2022р. – Інженер з технічної підтримки в компанії Rozetka.
Основні обов’язки: 1 - 2 лінія підтримки, робота в service desk, Active Directory, DNS, DHCP, моніторинг мережевого обладнання в Zabbix, надання доступів до пропускної U-Prox системи компанії, управління користувачами, надання прав на ресурси в локальній мережі, конфігурування, налаштування і адміністрування ПК та периферійного обладнання, блочний ремонт ПК, встановлення, налаштування, адміністрування OS Windows Win10 та мережевого обладнання, встановлення та налаштування, прикладного програмного забезпечення, знання апаратної частини обладнання;

10.08.2020р.- 20.08.21р. - Інженер комп’ютерних систем в компанії Comfy.
Основні обов’язки: забезпечення роботи ІТ-обладнання складу і офісу, включаючи комп'ютери, принтери, сканери, ТСД, мережеві пристрої, налагодження та встановлення комп'ютерів, периферійного обладнання та ПО, усунення несправностей в роботі ПО та комп'ютерної техніки, консультація користувачів по роботі з комп'ютером, організація профілактичних робіт на IT обладнанні, його ремонт і модернізація, встановлення і налаштування мережі, досвід роботи в Active Directory, Service desk, desktop central.

16.01.2020р. – 5.08.2020р.- Системний адміністратор в Броварському центрі обслуговуванні громадян.(Пенсійний фонд)
Основні обов’язки: забезпечення працездатності 70-робочих місць, діагностика несправностей та їх усунення, забезпечення працездатності та усунення несправностей внутрішньої локальної мережі, обслуговування тонких клієнтів та ПК, підтримка користувачів (ОС Windows XP, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10), обслуговування серверної частини підприємства (ОС Windows 2016), розмежування мереж, фільтрація, доступ до мережі інтернет (VLAN, Firewal), підтримка і забезпечення працездатності стороннього програмного забезпечення, актуалізація і своєчасне оновлення ПЗ, організація безпеки мережі (розмежування прав доступу, фільтрація вмісту, захист від вірусів і атак зовні), підтримка відеоспостереження об’єкту, резервне копіювання важливих даних, періодична перевірка актуальності і цілісності копій.

2013р. – 2019р. - Сервісний інженер по ремонту та обслуговуванню комп'ютерної техніки за сумісництвом.
Основні обов'язки: діагностика неполадок, ремонт ноутбуків та ПК, блочна заміна деталей, інсталяція та налаштування ОС, інсталяція та налаштування програмного забезпечення, налаштування периферійного обладнання, налаштування WI-FI мережі.

03.2019р.-09.2019р. – Монтажник локальних мереж провайдер SkyNet
Основні обов’язки: Підключення абонентів до мережі інтернет, налаштування ПК і роутерів, прокладання ВОЛЗ по ЛЕП, підтримка абонентів по телефону.

06.2018р. – 12.2018р. - Комірник ФОП Козлова Н.М.
Основні обов’язки: прийом/видача товару, перевірка цілісності упаковки, перевірка відповідності маркування фактичному, сортування по найменуванням, артикулам, переміщення товару по складу та на магазини, підготовка проведення щомісячних інвентаризацій.

04.2018р. – 06.2018р. - Комірник ФОП Шульгіна Л.Ж.
Основні обов’язки: прийом/видача товару, перевірка цілісності упаковки, перевірка відповідності маркування фактичному, сортування по найменуванням, артикулам, переміщення товару по складу та на магазини, підготовка проведення щомісячних інвентаризацій.

06.2013р. ­- 04.2018р. - Обліковець ТОВ «Колд Логістик».
Основні обов’язки: внесення даних в систему 1С 8.3 і RSS, проведення та списання товару згідно актів, внесення та контроль інвентаризаційних даних в систему, контроль обліку повернення продукції, періодична участь в інвентаризації.

10.2012р. – 04.2013р. - Адміністратор відділу документообігу АТ «УВК Україна».
Основні обов’язки: організація і контроль товаро-транспортної документації, виставлення рахунків, формування всієї необхідної документації, робота з претензіями.

06.2011р. – 09.2012р. - Комірник ТОВ «Фоззі-Фуд».
Основні обов’язки: прийом/видача товару, перевірка цілісності упаковки, перевірка відповідності маркування фактичному, сортування по найменуванням, артикулам, переміщення товару по складу та на магазини, підготовка проведення щомісячних інвентаризацій.

10.2010р. – 05.2011р. - Відбірник товару ТОВ «Фоззі-Фуд».
Основні обов’язки: комплектація товару згідно накладних, робота на штабелері.

06.2010р. – 09.2010р. - Менеджер з логістики ФОП Меховський В.М.
Основні обов’язки: організація роботи автотранспорту,пошук замовлень на перевезення автомобільним транспортом, вирішення конфліктних ситуацій

Освіта:
2009-2012р. - приватний вищий навчальний заклад «Економіко-технологічний університет», диплом магістра за спеціальністю "Фінанси та кредит".

2007-2009р. - коледж приватного вищого навчального закладу «Економіко-технологічний університет», диплом бакалавра за спеціальністю "Фінанси и кредит"

Особисті якості: Комунікабельний, відповідальний, порядний, швидко навчаюсь, водійський стаж з 2011 року.

Є особиста машина, стаж водіння 13 років.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: