Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Артем

Шеф-кухар (розробка меню)

Вид занятости:
неполная
Возраст:
29 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд-шеф

с 03.2025 по наст. время (5 месяцев)
Idealist coffee co, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 01.2022 по наст. время (3 года 7 месяцев)
Idealist coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 01.2021 по 01.2022 (1 год)
Idealist coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 03.2019 по 04.2020 (1 год 1 месяц)
Warhole bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 05.2018 по 06.2019 (1 год 1 месяц)
Alchemia, Краков. Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

с 01.2017 по 04.2018 (1 год 3 месяца)
Tarantino Italian grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

с 01.2016 по 01.2018 (2 года)
Руккола, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

с 01.2012 по 01.2015 (3 года)
Zer Gud pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Херсонська Державна Морська Академія

Кок, Херсон
Среднее специальное, с 2018 по 2019 (1 год)

Вище комерційне училище Київського національного торгівельно-економічного університету

Кухар IV розряду, підвищення кваліфікації кухар V розряду., Київ
Среднее специальное, с 2012 по 2015 (3 года)

Знания и навыки

  • Цілеспрямованість
  • Приготування гарячих страв
  • Комунікабельність
  • Приготування страв
  • Приготування холодних страв
  • Європейська кухня
  • Приготування сніданків
  • Пакування готової продукції
  • Розробка меню
  • Неконфліктність
  • Готування фаст-фуду
  • Готування суші
  • Випікання
  • Складання технологічних карт

Дополнительная информация

Шеф-кухар з 11-річним досвідом роботи в ресторанному бізнесі допоможе розробити меню для вашого закладу і не тільки.
Також надаю послуги у:

1) відкритті кухні;
2) написанні технологічних карт;
3) контролі закупки продукції, контролі якості продукції, прийому продукції та складанні заявки продукції;
4) розробці меню;
5) пропрацюванні страв і оптимізації існуючих;
6) навчанні персонала кухні;
7) приготуванні страв згідно технологічних карт та норм;
8) контролю та забезпеченні санітарних норм.

Важливо! Я не знаходжусь у пошуках роботи шеф-кухаря. Прохання не турбувати щодо цього питання.
Є можливість їздити по Україні!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: