- PRO
Артем
Шеф-кухар (розробка меню)
- Вид занятости:
- неполная
- Возраст:
- 29 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10528433/
Опыт работы
Бренд-шеф
с 03.2025 по наст. время
(5 месяцев)
Idealist coffee co, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 01.2022 по наст. время
(3 года 7 месяцев)
Idealist coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 01.2021 по 01.2022
(1 год)
Idealist coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 03.2019 по 04.2020
(1 год 1 месяц)
Warhole bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 05.2018 по 06.2019
(1 год 1 месяц)
Alchemia, Краков. Польща (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
с 01.2017 по 04.2018
(1 год 3 месяца)
Tarantino Italian grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
с 01.2016 по 01.2018
(2 года)
Руккола, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
с 01.2012 по 01.2015
(3 года)
Zer Gud pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Херсонська Державна Морська Академія
Кок, Херсон
Среднее специальное, с 2018 по 2019 (1 год)
Вище комерційне училище Київського національного торгівельно-економічного університету
Кухар IV розряду, підвищення кваліфікації кухар V розряду., Київ
Среднее специальное, с 2012 по 2015 (3 года)
Знания и навыки
- Цілеспрямованість
- Приготування гарячих страв
- Комунікабельність
- Приготування страв
- Приготування холодних страв
- Європейська кухня
- Приготування сніданків
- Пакування готової продукції
- Розробка меню
- Неконфліктність
- Готування фаст-фуду
- Готування суші
- Випікання
- Складання технологічних карт
Дополнительная информация
Шеф-кухар з 11-річним досвідом роботи в ресторанному бізнесі допоможе розробити меню для вашого закладу і не тільки.
Також надаю послуги у:
1) відкритті кухні;
2) написанні технологічних карт;
3) контролі закупки продукції, контролі якості продукції, прийому продукції та складанні заявки продукції;
4) розробці меню;
5) пропрацюванні страв і оптимізації існуючих;
6) навчанні персонала кухні;
7) приготуванні страв згідно технологічних карт та норм;
8) контролю та забезпеченні санітарних норм.
Важливо! Я не знаходжусь у пошуках роботи шеф-кухаря. Прохання не турбувати щодо цього питання.
Є можливість їздити по Україні!
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Киев, Днепр , еще 8 городов -
Шеф-кухар (розробка меню)
Киев, Черкассы -
Шеф-повар (разработка меню в ресторан, кафе, бар)
60000 грн, Киев -
Шеф-кухар (розробка меню)
Киев, Луцк , еще 3 города -
Шеф-кухар (Азія)
60000 грн, Киев -
Шеф-кухар
Киев, Львов , еще 3 города