Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 апреля 2024 PRO

Artem

Шеф-кухар (розробка меню у заклади)

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-повар

с 01.2022 по наст. время (2 года 4 месяца)
Idealist coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

с 01.2021 по 01.2022 (1 год)
Idealist coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 03.2019 по 04.2020 (1 год 1 месяц)
Warhole bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

с 05.2018 по 06.2019 (1 год 1 месяц)
Alchemia, Краков. Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

с 01.2017 по 04.2018 (1 год 3 месяца)
Tarantino Italian grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

с 01.2016 по 01.2018 (2 года)
Руккола, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

с 01.2012 по 01.2015 (3 года)
Zer Gud pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Херсонська Державна Морська Академія

Кок, Херсон
Среднее специальное, с 2018 по 2019 (1 год)

Вище комерційне училище Київського національного торгівельно-економічного університету

Кухар IV розряду, підвищення кваліфікації кухар V розряду., Київ
Среднее специальное, с 2012 по 2015 (3 года)

Знания и навыки

Цілеспрямованість Приготування гарячих страв Комунікабельність Приготування страв Приготування холодних страв Європейська кухня Приготування сніданків Пакування готової продукції Розробка меню Неконфліктність Готування фаст-фуду Готування суші Випікання Знання ДСанПіН Складання технологічних карт

Дополнительная информация

1)відкриття кухні
2)написання технологічних карт
3)контроль закупки продукції, контроль якості продукції, прийом продукції, складання заявки продукції
4)складання меню
5)пропрацювання страв і оптимізація існуючих
6)навчання персонала кухні
7)приготування страв згідно технологічних карт та норм
8)контроль та забезпечення санітарних норм

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: