Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Роман

Менеджер проєктів девелопменту, будівництва

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
14 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер проєктів

с 02.2014 по 07.2023 (9 лет 5 месяцев)
ПрАТ Нерухомість столиці, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Основні функціональні обов'язки:
Керував девелоперськими проєктами та супроводжував окремі етапи за наступними напрямами:
•Ініціація нових девелоперських проєктів (збір та аналіз даних, розробка варіантів забудови та стратегій розвитку, графіків робіт та фінансових моделей, впорядкування взаємовідносин серед учасників проектів).
•Оформлення землі та прав власності на об’єкти нерухомості. Супроводжував оформлення оренди землі (від розробки та погодження землевпорядної і пам’яткоохоронної документації в органах КМДА, Київради, Мінкульту та ДЗК до прийняття рішення Київради про передачу та оформлення оренди), а також реєстрацію прав на нерухомість (в т.ч. шляхом приватизації, після зміни призначення будівель та ін.).
•Розробка та погодження проєктної документації на об’єкти будівництва (реконструкції, реставрації). Керував 3 проєктами на стадіях від розробки концепцій, отримання вихідних даних (містобудівні умови, ТУ, геологічні, геодезичні, проведення археологічних досліджень) до розробки та погодження пам’яткоохоронної документації та проєктної документації в цілому.
•Проведення підготовчих робіт (оформлення дозвільних документів, огородження майданчиків, знесення будівель, інженерії та зелених насаджень).
•Взаємодія з державними установами, органами КМДА та Київради, підприємствами, організаціями з питань, що стосуються проєктної та дозвільної документації, оформлення правовстановлюючих документів, врегулювання спірних питань із контролюючими органами та громадськістю (активістами) по проєктах та окремих питаннях компанії.
•Планування та бюджетування по проєктах (графіки, бюджети, звітність).
•Адміністративно-господарський супровід проєктів (забезпечення майданчиків необхідним, відстеження-закриття запитів/скарг по проектах в органах влади, облік корпоративних прав, судових справ, фінансова та господарська звітність і т.п.).

Менеджер проєктів

с 02.2009 по 02.2014 (5 лет)
ТОВ "ВМТ ДЕВЕЛОПМЕНТ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Основні функціональні обов'язки:
•Супроводжував 8 девелоперських проєктів компанії на різних етапах по напрямах:
- Відведення земельних ділянок під будівництво комерційних об'єктів.
- Отримання вихідних даних для проєктування, розробка та погодження проєктної документації.
- Оформлення дозвільної документації на будівельні роботи і т.д.
•Реалізував 7 проєктів приватизації комунальних об’єктів нерухомості від підготовки правовстановлюючих документів та проєктів рішень Київради до викупу та продажу.
•Приймав участь в розвитку мережі МАФів та купівлі-продажу об’єктів нерухомості компанії в Києві та області.
•Взаємодіяв з ключовими особами міської та районних адміністрацій Києва, комісіями Київради, департаментами КМДА та підприємствами з питань власності, землекористування, містобудування та ін.
•Як заступник директора з нерухомості КП «Галерея Лавра» відповідав за експлуатацію та здачу нерухомості підприємства в оренду, взаємодію з КМДА, проєктними та будівельними організаціями з земельних питань та реконструкції.

Менеджер проєктів

с 08.2008 по 01.2009 (5 месяцев)
ТОВ «Київ Сіті Девелопмент», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Основні функціональні обов'язки:
•Розвивав 3 проєкти будівництва багатофункціональних комплексів у м. Києві на етапах приватизації нерухомості, оформлення землі, розробки проєктної докуменації.

Менеджер проєктів

с 04.2007 по 08.2008 (1 год 4 месяца)
ТОВ «Корпорейт Проперті Інвестментс»., Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Основні функціональні обов'язки:
•Розвивав 5 проєктів будівництва адміністративних та житлових комплексів в м.Києві та Запоріжжі на етапах покупки і приватизації нерухомості, оформлення земельних ділянок, розробки проєктної документації і подальшого продажу активів.

Аналітик, менеджер проєктів.

с 10.2005 по 04.2007 (1 год 6 месяцев)
ТОВ «КРП «Київ-Донбас», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Основні функціональні обов'язки:
•Аналіз інвестиційних задумів девелоперських проєктів та супровід окремих етапів проєктів в частині взаємодії з органами КМДА та підприємствами з питань власності, землі, містобудування та ін. В якості менеджера реалізував проєкт реконструкції вбудовано-прибудованого комерційного приміщення зі зміною його призначення.

Образование

Київський Національний Економічний Університет ім.В.Гетьмана

Економіка та управління, Київ
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет)

Знания и навыки

Управління проєктами девелопменту / будівництва

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Я маю досвід управління проєктами девелопменту на стадіях від оформлення активів - прав на об’єкти нерухомості та відведення землі під будівництво і до розробки та погодження проєктної документації об’єктів будівництва, здійснення підготовчих будівельних робіт. Також відповідав за взаємодію з органами КМДА та Київради, з установами і підприємствами з питань, що стосуються проєктної, памяткоохоронної та дозвільної документації, оформлення правовстановлюючих документів, врегулювання спірних питань із контролюючими органами та громадськістю (активістами).
Працюючи свого часу в команді заступника мера Києва, розуміюся на структурі міської влади, принципах взаємодії з нею та контролюючими органами.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: