Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024 Файл

Olena

Головний технолог

Возраст:
51 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Вавілова Олена

Ташкент, Узбекистан, переїзд розглядаю,
Wats App. Telegram [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
51 рік, не заміжня, є діти
Бажана зарплатня $ 3 000 + оплата оренди житла
Готовність до відряджень
Повна зайнятість
Графік роботи: повний день
Громадянство: Україна

Навички
31 рік досвід роботи у харчовій промисловості (молочні та кисломолочні продукти, шоколадні та кондитерські глазурі).
Лідерські якості, знання процесів сучасного технологічного обладнання молочної промисловості, вміння розраховувати виробничі потужності, вміння складати рецептури, знання роботи лабораторії молочного підприємства, досвід роботи у запуску проектів « з нуля», вміння працювати з НД.
Останні проекти: (протягом 2017 – 2024р) СП ТОВ «Milk house» (Узбекистан), ТОВ «Біо Мілк» (Болгарія), ФГ "Сіяб Шовкат Орзу" (Узбекистан), ПАТ ДММЗ №2" м. Донецьк, Україна.
Досвід роботи
З 09.2017- теперішній час (6 років 6 місяці) СП ТОВ «Milk house» (Узбекистан, Ташкент).
Підприємство з переробки молока та випуску молочної продукції ТМ "Musaffo".
Головний технолог.
-Організація, контроль технологічних процесів (приймально- апаратні дільниця, цех кисломолочного сиру, цех з виробництва UHT молока, кисломолочний цехб, виробництво вершкового масла)
-запуск нового сучасного проекту - цех з виробництва кисломолочних продуктів з
тривалим терміном зберігання: йогурт термізований (120 діб термін зберігання), кефірний продукт, біо-кефірний продукт, айран (21 день термін зберігання).
-організація технологічної служби підприємства: підбір та навчання персоналу;
-розробка виробничих рецептур;
-розрахунок масбалансу відповідно до планів виробництва.
-розробка графіків організації виробничих процесів;
-розробка ТІ;
-розробка чек листів технологічного контролю виробництва на продукцію, що випускається;
- розробка SОР;
-розробка нових видів молочних продуктів спільно з R&D відділом, запуск їх у виробництво;
-контроль за дотриманням поточних планів виробництва;
-розробка спільно з інженерним відділом підприємства ТЗ на модернізацію
виробничих цехів, узгодження та затвердження PID схем з виробниками обладнання.
Збільшення обсягів виробництва з 10 тн/добу до 100 тн/добу

З.07.2015 по 09.2017(2 роки 2 місяці) ООД «Біомілк Добрич» Болгарія, м.Добрич -
цех з виробництва органічної молочної продукції.
інженер-технолог, консультант
-Запуск у виробництво органічної сертифікованої молочної продукції
(Біо йогурт, біо кисело мляко);
-організація та контроль технологічного процесу;
-розробка виробничих рецептур;
-робота з постачальниками сировини;
-організація та ведення технологічних записів згідно з системою НАССР;
-розробка технічної документації на поточний асортимент продукції;
-контроль за експлуатацією технологічного обладнання, навчання
персоналу;
-ідентифікація та аналіз усіх проблем, що виникають у процесі виробництва
продукції, здійснення коригувальних дій;
-аналіз причин бракованоі продукції та випуску продукції низької якості, участь у розробці
заходів щодо їх запобігання та усунення.

З 09.2014 по 09.2015 (1 рік) ФГ "Сіяб Шовкат Орзу" м.Самарканд, Узбекистан.
Завод з переробки молока та випуску молочної продукції. ТМ "Pure Milk"
інженер-технолог, консультант
-запуск у виробництво кисломолочної продукціі та сиру кисломолочного.
-організація технологічного процесу;
-розробка виробничих рецептур;
-підбір допоміжних інгредієнтів;
-організація робочих змін, технологічних записів;
-допомога у розробці документації на продовження термінів зберігання готової продукции.

c 02.2012 по 09.2014 (2 роки та 7 місяців) ПАТ ДММЗ №2" м. Донецьк, Україна–
виробництво молочної продукції ТМ "Добриня"

Інженер з впровадження нової техніки та технології

- ініціація та сприяння впровадження нових технологій, розробка та впровадження нових
видів продукції;
-вибір нового продукту (відображення продукту, перевірка конкурентів, визначення ключових споживчих критеріїв)
-визначення та створення ключових параметрів нового продукту;
-розробка рецептур відповідно до чинної НД;
- комунікація з постачальниками інгредієнтів, розробка брифів на допоміжні інгредієнти;
- організація, погодження та контроль випуску індустріальних тестових виробок
(створення дизайну тесту, рецептури, технологічної схеми продукту, валідація фізико-хімічних та мікробіологічних параметрів).
- робота над оптимізацією витрат, що впливають на собівартість продукції зі
збереженням чи поліпшенням якості продукції;
- розробка, перевірка та контроль правильності основної та технічної інформації на упаковці, етикетці, ярлику;
- участь у погодженні макетів упаковок, етикеток, ярликів та інших матеріалів;
- управління записами, документацією;

04.2008 по 02.2012 (3 роки та 10 місяців) ПАТ ДММЗ №2" м. Донецьк, Україна–
виробництво молочної продукції, інженер-технолог кисломолочного цеху (потужність цеху 250 тн/добу)
-технологічний контроль за випуском кисломолочної продукції;
-складання виробничих рецептур на асортимент виготовляємої продукції;
-контроль за правильною експлуатацією технологічного обладнання,
-дотримання технологічної санітарної дисципліни та особистої гігієни персоналу;
-ідентифікація та аналіз усіх проблем, що виникають у процесі виробництва продукції,
здійснення коригувальних дій;
-аналіз причин браку та випуску продукції низької якості, участь у розробці
заходів щодо їх запобігання та усунення.

06.2007 по 04.2008 (10 місяців) ПАТ ДММЗ №2" м. Донецьк, Україна–
виробництво молочної продукції, майстер цеху виробництва UHT молока (потужність цеху 100 тн/добу)

07.2001 по 01.2007(5 років та 6 місяців) ТОВ "Аккра" м. Донецьк
виробництво кондитерської та шоколадної глазурі, інженер-технолог

09.1989 по 03.2000 (10 років та 6 місяців) ВАТ "Бахмачконсервмолоко" м.Бахмач, Україна, завод з переробки молока та виробництва молочної продукції,
інженер-хімік

1999-2004
Національний університет харчових технологій м.Київ, Україна
Спеціальність: Технологія приймання, зберігання, консервування та переробки молока
Ступінь-Спеціаліст, інженер-технолог молочної промисловості

Підвищення кваліфікації, курси:

Квітень 2022 р сертифікат внутрішнього аудітора системи управління безпечністю харчових продуктів на основі ISO 22 000:2018.
Червень 2018р. семінар на тему "FSSC 22 000 v 4.1. Розробка та впровадження системи менеджменту безпеки харчових продуктів". Ташкент, Узбекистан.
Квітень 2016р. Науково-практичний семінар на тему: "Виробництво йогурту"
Компанія Chr.Hansen Ukraine.
Березень 2016р. Науково-практичний семінар на тему: "Виробництво кефіру"
Компанія Chr.Hansen Ukraine.
Червень 2014р. Науково-практичний семінар на тему: "Інноваційні рішення та сучасні технології у молочній галузі" Компанія Chr.Hansen Ukraine.
Листопад 2011р. Науково-практичний семінар на тему: "Інновації у виробництві молочних та молоковмісних продуктах" Полтавська державна аграрна академія.
Листопад 2010р. Науково-практичний семінар на тему: «Нові рішення щодо технології виробництва молочної продукції»

Володіння мовами
Українська- вільно, Англійська – А2( в процесі навчання)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: