Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 марта 2024 Файл

Роман

Керівник служби охорони праці, промислової безпеки та екології

Возраст:
54 года
Город проживания:
Калуш
Готов работать:
Ивано-Франковск, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
ОСОБИСТІ ДАНІ
Роман Бумбу
Адреса: м.Калуш, Івано-Франківська обл., 77304
Тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
е-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
Дата народження: 24.10.1969р.
ІНТЕРЕСИ
• Гірський туризм
• Полювання
• Риболовля
МОВИ
• Українська Рідна мова
• Російська Добре
• Польська Середній рівень
Керівник служби промислової безпеки, охорони праці та екології, 45 тис.грн.
ПРОФІЛЬ
Я працюю в галузі промислової безпеки, охорони праці та екології більше 30 років на різних посадах. Маю хороші організаторські здібності, вмію організувати роботу в складних (екстремальних) умовах виробництва. Володію аналітичними здібностями, прораховую ситуацію на багато кроків вперед. Вимогливий до себе і інших, дисциплінований, принциповий. Чекаю цікавих пропозицій та можливості професійного росту.
ДОСВІД РОБОТИ
Організовував атестацію робочих місць за умовами праці. Тривалий час був головою та членом комісії з розслідування нещасних випадків, аварій та інцидентів. Розробляю посадові інструкції та інструкції з охорони праці по робочих місцях та видах робіт. Контролював безпечність експлуатації вибухопожежонебезпечних установок та виробництв. Маю досвід в інспектуванню робіт та контролю виконання робіт в електроустановках. Знаю вимоги пожежної безпеки та протипожежного захисту. Організовував аудити та перевірки структурних підрозділів підприємства з чисельністю > 1000 працівників. Читаю технічні креслення. Вивчав причини виникнення небезпечних, аварійних ситуацій, та непередбачуваного зносу машин та механізмів. Проводив аналіз небезпечних факторів виробництва методом HAZOP.
ОСВІТА І КВАЛІФІКАЦІЯ
Калуський хіміко-технологічний технікум 1984 – 1988, спеціальність: «Технік-механік з обслуговування хімічних і нафто-газопереробних заводів».
Тернопільська академія народного господарства 2000 – 2005, спеціальність: «Менеджмент зовнішньо економічної діяльності»
ДОСЯГНЕННЯ
Працював заступником головного інженера підприємства з охорони праці, на даний час працюю начальником управління з ПБ, ОП та екології. Атестований Bureau Veritas Ukraine аудитор.
НАВЧАННЯ
Підвищення кваліфікації по темі: «Промислова та екологічна безпека виробництва. Інтегроване забезпечення збереження життя та здоров’я людини на виробництві», Організація та здійснення управління і моніторингу забруднення довкілля, раціонального використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища суб’єктами господарювання», «Сучасна система охорони праці: напрямки реформування», «Реформування системи охорони праці в Україні. Перехід на систему управління ризиками».

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: