Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 апреля 2024 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10551678

Кондитер, кухарь холодного цеху

Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Ільницька Олена Олексіївна
Кондитер , кухар холодного цеху
18 000 грн- 23000гр
Повна зайнятість
Вік: 50 років
Місто: Запоріжжя, Київ
Контактна інформація
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Кондитер
з 01.1998 по 02.1999 (1 год 1 місяць)
Кафе Гальстрім, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування тортів
Кондитер
з 08.2016 по 02.2019 (2 роки 6 місяців)
ТОВ Джієфсі, Запоріжжя (Харчова промисловість)
приготування начинок, кремів і сиропів; заміси тіста; Складання десертів і тортів.
Порізка тортів.
Пекар
з 02.2019 по 07.2019 (1 рік 5 місяців)
Варус, Запоріжжя (Роздрібна торгівля)
заміси хлібобулочних виробів, випічка
Кондитер
з 07.2019 по 08.2021 (1 рік 1 місяць)
Супер Печенюшка, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
виробництво тортів, десертів, тістечок, тістечок
Кондитер
з 09.2021 по 12.2022 (1 рік 3 місяці)
ТОВ GFS, Запоріжжя (Харчова промисловість)
приготування начинок, кремів і сиропів;заміси тіста;Складання десертів і тортів.
Порізка тортів.
Кондитер, кухар холодного цеху
з 2022 по 2023 (1 рік)
готель Corinthia. Chehiya. Praha, Прага (Готельно-ресторанний бізнес)
приготування пирогів, тістечок, кекси, десерти
приготування соусів, салатів, нарізка, нарізка
кухар холодного цеху
2023
Кафе Челентано (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування салатів, соусів, молочних коктейлів, смузі, десертів
Освіта
ПТУ 41
Кондитер, Запоріжжя
Середньо спеціальна, з 2016 по 2017 (4 місяці)
Додаткова освіта
Курси кухар кондитер (2001)
Професійні та інші навички
Робота з розкладками, заміси, складання тортів, порізка (7 років досвіду)
Середній, використовую в даний час.
приготування салатів, молочних коктейлів, смузі, десертів, десертів
Рекомендації
Бобенко Наталія Олександрівна
Кондитер, GFS, [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Додаткова інформація
Працьовита, охайна, пунктуальна, сумлінна, маю велике бажання розвиватися та професійно зростати, здібна, вмію працювати в команді. Дуже хочу працювати кондитером або повором холодного цеху. переселенець

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: