Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 марта 2024 Файл

Юлія

Кар'єрний тренер

Город проживания:
Вышково
Готов работать:
Мукачево

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Харіна Юлія Миколаївна

Мобільний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження: 26.08.1988, (35 років)
Сімейний стан: одружена, маю доньку

Мета: на вакансію

Освіта:
2007-2011 Вищий навчальний заклад «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» (м. Нова Каховка). Отриманоно базову вищу освіту та диплом бакалавра за напрямом підготовки «Облік і аудит». Здобуто кваліфікацію бакалавра з обліку і аудиту з поглибленим вивченням іноземної мови.
2003-2007 Новокаховський електромеханічний технікум (м. Нова Каховка) Отримано диплом з відзнакою молодшого спеціаліста за спеціальністю «Обробка матеріалів на верстатах і автоматичних лініях». Здобуто кваліфікацію технік-технолог

Досвід роботи:

2019 – по теперішній час Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області. Провідний документознавець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Каховського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.
2015 – 2019 Беджанова Ельміра Михайлівна. Бухгалтер в сільському господарстві
2014-2015 ПП Арія-2. Бухгалтер
2013 ПП Алексі. Бухгалтер
2012-2013 ПП Арія-2. Бухгалтер

Додаткова інформація:
просунутий користувач ПК; маю досвід роботи з програмою MEGAPOLIS (електронний документообіг); є закордонний паспорт. Отримала подяку від Хустської районної ради за благодійну допомогу, підтримку військових, їх сімей, внутрішньо-переміщених осіб та всіх, хто того потребує. Маю міжнародний сертифікат та «Знак Пошани» - Відзнаку «ВДЯЧНІСТЬ СВІТУ від українського народу за гуманітарну складову ПЕРЕМОГИ» від Міжнародної Антикорупційної Асамблеї.

Особисті якості:
різнобічний розвиток, креативність, відповідальність, посидючість, стресостійкість, аналітичний та позитивно критичний склад розуму направлений на покращення та розвиток, здатність до прогнозування, цілеспрямованість, самомотивація, здоровий образ життя. Дію згідно місця, часу та обставин. Особисті якості дозволяють ефективно самонавчатись та оволодівати цілком новими професіями.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам