Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Евгений

Директор по продажам

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Днепр, Киев, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Дивізійний менеджер

с 08.2021 по 04.2022 (8 месяцев)
Дістреко, Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Дивізіональний менеджер Південно-Східна Україна
Дивізіональний менеджер, регіон – Одеська, Миколаївська, Херсонська, Кіровоградська, Сумська, Полтавська, Харківська, Запорізька, Дніпропетровська, Черкаська, частково Луганська та Донецька області. Напрями: засоби гігієни та побутова хімія, догляд за тілом та волоссям, засоби для прання, дитяча гігієна

Основні виконувані обов'язки: становлення та розвиток продажів продукції ТМ DSC,Felce Azzurra в регіоні, робота з мережевим рітейлом через дистриб'юторів і безпосередньо (річні переговори з мережею, планування річних оборотів та маркетингових бюджетів під мережу, обговорення асортименту, розміщення додаткових місць та % частки в основній викладці, розрахунок бонусів мережі, документообіг, розробка та контроль проведення промозаходів).
Створення дистриб'юторської мережі.
Контроль обсягів продажу, знижки, цінова політика, дебіторська заборгованість, наявність продукції у всіх каналах збуту, розробка та проведення локальних промо акцій у всіх каналах збуту тощо.

Основні досягнення: створив дистриб'юторську мережу у регіоні, налагоджено систему продажів у всіх областях регіону.
Підключив мережі Аврора, Ненажера, Копійка, Склад Чистоти, Еко Сегмент.
Підписав із мережами частки за категоріями із бренд блочною викладкою, що дало зростання від 30% до 40% по регіону.

Регіональний менеджер

с 07.2016 по 02.2021 (4 года 7 месяцев)
Евіап Трейдинг Україна, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Менеджер Компанії «Evyap Трейдинг Україна», регіон – Одеська, Миколаївська, Херсонська та Кіровоградська області. Напрями: засоби для та після гоління, бритви, догляд за тілом та волоссям, засоби для прання, дитяча гігієна.

Основні обов'язки, що виконуються: становлення та розвиток продажів продукції ТМ ARKO, DURU, Activex, Fax, Sanino, Evy baby в регіоні, робота з мережевим рітейлом через дистриб'юторів (річні переговори з мережею, планування річних оборотів та маркетингових бюджетів під мережу, обговорення асортименту, розміщення додаткових місць та % частки в основній викладці, розрахунок бонусів мережі, документообіг, розробка та контроль проведення промозаходів).
Створення дистриб'юторської мережі, контроль за роботою 9 філій дистриб'ютора.
Контроль роботи ексклюзивної торгової команди (63 ТП) та аутсорсингової агенції мерчандайзерів: тренінги з продажу для торгових представників та продукт тренінги для мерчандайзерів.
Контроль обсягів продажу, знижки, цінова політика, дебіторська заборгованість, наявність продукції у всіх каналах збуту, розробка та проведення локальних промо акцій у всіх каналах збуту тощо.

Основні досягнення: створив дистриб'юторську мережу в регіоні на єдиному дистриб'юторі, налагоджено систему продажів у всіх областях регіону, досягнуто наявність продукції у всіх каналах збуту (мережевий ритейл, відкриті ринки, опт, роздріб), 100% покриття каналу мережевого рітейлу (Фуд: Таврія В , Копійка, і тд., косметика: Склад Чистоти, Чистюля і т.д.
Створив («з нуля») фокусну команду із 63 осіб.
Запустив проект фокусних мерчендайзерів на базі дистриб'ютора.
Підключив мережі Копійка, Стелла, Склад Чистоти.

Регіональний менеджер

с 06.2015 по 06.2016 (1 год)
Тєхноформ ПРО, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Регіональний менеджер Корпорації «Техноформ ПРО», регіон – Одеська, Кіровоградська, Миколаївська, Херсонська області та АРК Крим, Придністров'я та Молдова. Напрями: побутова хімія.

Основні обов'язки, що виконуються: становлення та розвиток продажів продукції ТМ "Bellini&Stark" в регіоні.
Робота з мережним рітейлом регіону безпосередньо і через дистриб'юторів (річні переговори з мережею, планування річних оборотів та маркетингових бюджетів під мережу, обговорення асортименту, розміщення додаткових місць та % частки в основній викладці, розрахунок бонусів мережі, документообіг, розробка та контроль проведення промо заходів ).
Створення дистриб'юторської мережі.
Контроль обсягів продажу, знижки, цінова політика, дебіторська заборгованість, наявність продукції у всіх каналах збуту, розробка та проведення локальних промо акцій у всіх каналах збуту тощо.
Управління 9 дистриб'юторами у регіоні.

Основні досягнення: провів аналіз дистриб'юторів на території, підготував план розвитку території по всіх каналах збуту та погодив його з керівництвом. Підключив двох нових дистриб'юторів у Придністров'ї та Молдові.
Підключив субдистриб'ютора на ринку 7 КМ.
Почав роботу з мережами Таврія В (введено 11 SKU у тестовому режимі на 3 місяці), Віртус (введено 12 SKU), Сантим (введено 4 SKU), Вересень (введено 5 SKU), Оптовича (введено 5 SKU), Скарбничка (введено 7 SKU), Чистюля (введено 7 SKU).
Збільшив продаж регіону на 40% (травень 2015 VS липень 2015) у грошах, за рахунок лістингу в нові мережі та промо активностей у рітейлерах.
Збільшив АКБ на 60% за рахунок активної роботи з командами ДС.
Збільшив вторинні продажі на 80% (травень 2015 VS серпень 2015)
Збільшив середню відпускну ціну на 2% за рахунок дистрибуції дорожчих продуктів.

Регіональний менеджер

с 08.2014 по 05.2015 (9 месяцев)
ARGO, г Харьков (Харчова промисловість)

Менеджер Корпорації «ARGO», регіон – Одеська, Кіровоградська, Миколаївська, Херсонська області та АРК Крим. Напрями: ковбасна та м'ясна продукції.

Основні виконувані обов'язки: становлення та розвитку продажів продукції "ВМК" у регіоні.
Раборта з мережевим рітейлом регіону безпосередньо і через дистриб'юторів (річні переговори з мережею, планування річних оборотів та маркетингових бюджетів під мережу, обговорення асортименту, розміщення додаткових місць та % частки в основній викладці, розрахунок бонусів мережі, документообіг, розробка та контроль проведення промозаходів) .
Створення дистриб'юторської мережі.
Контроль обсягів продажу, знижки, цінова політика, дебіторська заборгованість, наявність продукції у всіх каналах збуту, розробка та проведення локальних промо акцій у всіх каналах збуту тощо.

Основні досягнення: провів аналіз дистриб'юторів на території, підготував план розвитку території по всіх каналах збуту та погодив його з керівництвом. Підключив трьох нових дистриб'юторів до м. Одеса, Південь області, м. Миколаїв та Херсон.
Удосконалив електронний бланк замовлення та узгодив з керівництвом систему управління продажами та прибутковістю по мережному рітейлеру.
Розпочав роботу із мережами Таврія В (введено 35 SKU). та Віртус (введено 16 SKU).
Проведено аналіз оборотності, прибутковості та % повернень по SKU, на підставі чого підготовлена ​​та узгоджена з керівництвом стратегія оптимізації асортименту та витрат.
Збільшив продаж регіону на 79% (вересень-грудень 2014 VS вересень-грудень 2013) у тоннажі та збільшив середню відпускну ціну на 22%, за рахунок дистрибуції дорожчих продуктів.

NKAM

с 09.2011 по 03.2014 (2 года 6 месяцев)
Scarlett, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Менеджер з розвитку ключових клієнтів (NKAM) Компанії Scarlett, регіон – Україна. Напрями: МБТ (дрібна побутова техніка).

Основні виконувані обов'язки: становлення та розвиток продажів продукції Scarlett у каналі мережевого рітейлу, розробка та впровадження комерційної, торгової та цінової політик, річні переговори з клієнтами: планування річних оборотів та маркетингових бюджетів, узгодження асортименту та побудова матриць, контроль та розрахунок бонусів мережі, документообіг , розробка та контроль проведення ATL&BTL активностей), контроль ціноутворення та позиціонування бренду на ринку.
Робота із замовленнями клієнтів, контроль закупівель та обсягів продажу, знижки, дебіторська заборгованість, наявність продукції в усіх напрямках мережевого рітейлу (Фахівці, Фуд, Косметика, DIY).
Контроль роботи, планування заповнення складу DDP в Україні ( АВС аналіз залишків на складі).
Організація та проведення тренінгів для продавців консультантів мереж.
Контролює відповідність продукції стандартам сертифікації України.
Контроль за роботою KAE у м. Дніпропетровськ (звітність, контроль дистрибуції у довірених йому мережах, контроль своєчасного лістингу новинок та ротації продуктів, що мало обертаються, польовий коучинг).

Основні досягнення: розробив та впровадив цінову політику каналами збуту: для прямих (Фокстрот, Комфі, Технополіс, Ельдорадо) так і для не прямих клієнтів (Метро, ​​Ашан, Епіцентр, АТБ тощо).
Підготував базу та брав участь у відкритті та наповненні складу DDP в Україні. Створено схему ефективної роботи складу (100% продукції під матриці мереж та під заздалегідь узгоджені активності).
У 2012 році розпочав співпрацю («з нуля») з основними фахівцями Комфі, Фокстрот, Технополіс та Ельдорадо. З усіма клієнтами узгоджені матриці та промо плани.
Створено систему аналізу конкурентного середовища у рітейлі та на підставі аналізу підготовлено стратегію розвитку комерційної, торгової (асортиментної та ціною) політики бренду у рітейлі України на 2013 – 2014 роки.
Створено систему контролю та управління прибутковості за клієнтами, кластерами та бізнесом в цілому. Впроваджено систему стратегічного планування бізнесу щодо клієнтів в Україні за SKU.
Проведено продукт тренінги для продавців консультантів мереж.

RSM

с 11.2005 по 08.2011 (5 лет 9 месяцев)
Бік Україна, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Регіональний Менеджер Компанії «BIC-Ukraine», регіон – Одеська, Кіровоградська, Миколаївська, Херсонська області, АР Крим та Тираспіль (Придністров'я). Напрями: бритвена, канцелярська продукція, запальнички.

Основні виконувані обов'язки: становлення та розвиток продажів продукції BIC у регіоні, робота з МММ безпосередньо та через дистриб'юторів (річні переговори з мережею, планування річних оборотів та маркетингових бюджетів під мережу, обговорення асортименту, розміщення додаткових місць та % частки в основній викладці, розрахунок бонусів мережі, документообіг, розробка та контроль проведення промозаходів).
Створення дистриб'юторської мережі, контроль за роботою 7 дистриб'юторів (бритви, запальнички, канцелярія) та 1 клієнта в Придністров'ї Шериф (організація та контроль експорту в м. Тираспіль), прямих клієнтів (канцтовари та запальнички).
Контроль роботи 4-ох територіальних менеджерів та 7-ми мерчандайзерів (Компанії BIC) та торгових представників (дистриб'юторів): тренінги з продажу для Територіальних менеджерів, торгових представників та мерчандайзерів.
Контроль обсягів продажу, знижки, цінова політика, дебіторська заборгованість, наявність продукції у всіх каналах збуту, розробка та проведення локальних промо акцій у всіх каналах збуту тощо.

Основні досягнення: створив дистриб'юторську мережу в регіоні («з нуля») по бритвах, канцелярії та запальничці, налагоджено систему продажів у всіх областях регіону, досягнуто наявність продукції у всіх каналах збуту (мережевий ритейл, відкриті ринки, опт, роздріб), 100% -е покриття каналу мережевого рітейлу (Фуд, косметика, DIY).
Підключив дистриб'ютора у Придністров'ї (Шериф м. Тираспіль).
Щорічно організовував та контролював проведення «Шкільного та Офісного сезонів» по ​​канцелярії в каналах МММ (Метро, ​​Реал, Таврія В, ВІТ, Новус, Експансія, Сільпо) та Офіс (Техно Південь, Глобус, Тепс та Ко).
Створив («з нуля») штат: мерчендайзерів (7 осіб) та територіальних менеджерів (4 особи) на Півдні України.
Досяг і утримував протягом 2009-2010 року найвищих в Україні показників виваженої дистрибуції бритвової продукції (AC Nielsen).
Залучив до співпраці всіх оптових клієнтів у регіоні.
Систематично виконував всі поставлені плани з об'єму та спеціалізовані завдання з дистрибуції.
Збільшив продаж по регіону в 3 рази (2006VS2010), збільшив вагу регіону до 22% від продажу України 2010р.
Створив фокусні команди у всіх 10-ти філіях на базі дистриб'ютора для гоління.

Територіальний менеджер

с 08.2004 по 11.2006 (2 года 3 месяца)
НІДАН Фудз, Група компаній, Одеса (Харчова промисловість)

Територіальний Менеджер Компанії "Нідан", регіон Одеська, Миколаївська та Херсонська області.

Основні виконувані обов'язки: пошук нових та робота з постійними клієнтами, контроль роботи торгових представників та мерчандайзерів дистриб'ютора та трьох супервайзерів компанії “Нідан”, переговори з локальними мережами супермаркетів, забезпечення наявності продукції в торгових точках, контроль над дотриманням стандартів мерчендайзингу, проведення рекламних акцій роздрібних торгових мереж.

Основні досягнення: розвинув дистриб'юторську мережу в Одеській обл. підключив трьох субдистриб'юторів у м. Ізмаїл, м. Котовськ і м. Первомайськ, 100% покриття локального VIP роздрібу, залучення до співпраці всіх закладів громадського харчування на території (обслуговування дитячих садків, шкіл, інститутів), у збільшення продажів на 50% і покриття на 40%.

Начальник відділу продажу

с 03.2002 по 08.2004 (2 года 5 месяцев)
ТОВ Прексім -Д, Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Начальник Відділу Продаж Компанії "Пексим Д", регіон м Одеса та Одеська область.

Основні обов'язки, що виконуються: переговори з постачальниками (виконання планів, оплати, цінова політика і т.д.).
Підбір персоналу (торгові представники, мерчендайзери і т.д.) розподіл планів і завдань у відділі, забезпечення наявності продукції складі (замовлення тощо.), контроль логістики відділу, контроль роботи торгових представників і мерчандайзерів на маршрцутах, пошук нових і переговори із ключовими клієнтами тощо.

Основні досягнення: створив торговельну команду та штат мерчендайзерів («з нуля»), підключили 100% оптових та мережевих клієнтів на ринках, закрили всі локальні супермаркети в м. Одеса, підключили до роботи національну мережу Таврія В, вивів відділ на самоокупність у 2002р. Протягом 2003 р. за рахунок прибутку відділу сформували власну логістику з п'яти вантажівок.

Торговий представник

с 07.2000 по 03.2002 (1 год 8 месяцев)
ООО Блейд, Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Торговий представник напоямок гуртові продажі Компанії "Блейд", м. Одеса.

Основні обов'язки, що виконуються: робота з оптовими клієнтами м. Одеса; забезпечення наявності продукції в оптовій мережі, контроль за діяльністю оптовиків (обсяги закупівель, знижки, рекомендовані ціни тощо), мерчендайзинг тощо.

Основні досягнення: напрацювання великої бази клієнтів, наявність 100% продукції в усьому оптовому каналі збуту, робота з усіма оптовими клієнтами у регіоні, досягнення поставленої мети за обсягом проданої продукції, високий рівень дистрибуції.

Образование

Східноукраїнський національний університет їм Володимира Даля

Інженерно- економічний, Рубіжне
Высшее, с 2005 по 2006 (1 год)

Інженер-механік за спеціальністю: Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів. Супінь Спеціаліст.

Восточно Украинский Университет им. Даля

Інженерно-економічний, Рубіжне
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет)

Інженер-механік з Обслуговування та ремонт обладнання підприємств хімічної і наітогазопереробної промисловості. Ступінь Бакалавр

Дополнительное образование и сертификаты

Scarlett - "Майстерність комунікацій"

2013

Меркурій Інтернешенал - "Підбір та ефективне управління персоналом"

2012

Scarlett - "Таймінг, керування часом"

2011

Дмитро Карасюк - "Перемовини без поразок"

2010

Бізнес Гармонія - "Створення керованої системи продажу через дистриб'ютора"

2009

Знания и навыки

MS Excel MS Word Пользователь ПК Пользователь Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Outlook Express Express Управление персоналом, бизнес планирование, активные переговоры.

Знание языков

  • Французский — начинающий
  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Рекомендации

  • Матвєєв Олександр

    Матвєєв Олександр

    Ген Директор, Факельман

    Контактные данные скрыты
  • Садовяк Володимир

    Садовяк Володимир

    Директор з продажу, Філіпс Україна

    Контактные данные скрыты
  • Швидка Катерина

    Швидка Катерина

    NKAM, SCARLETT

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Великий досвід роботи з комп'ютером (WORD, EXCEL, PowerPoint, Internet Explorer, Outlook Express);
Посвідчення водія категорії "В" (досвід водіння 16 років).
Маю власне авто KIA Sportage 2021 року випуску.
Особисті дані: Народився 12 серпня 1981 року у м. Рубіжне Луганської обл., Україна; одружений, син.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: