Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 апреля 2024 PRO

Євгеній

C++ developer

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
22 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Junior

с 01.2022 по 07.2022 (6 месяцев)
EPAM, Київ (IT)

Приклади досягнень:
- Написання утиліти для UNIX системи, яка виконує парсинг CMake файлів для пошуку залежностей збірки програмних модулів.
- Модифікація системи логування, її тестування на віддаленному сервері та впровадження розробки в існуючий програмний проект.

Обов'язки:
- Розробка. Написання якісного, багаторазового та надійного коду на C++.
- Вирішення проблем. Використання коду для вирішення складних завдань, які стосуються широкого кола учасників ринків капіталу.
- Співпраця. Взаємодія з суміжними бізнес-функціями, включаючи продажі, розробку продуктів та підтримку клієнтів.
- Дослідження. Вивчення та впроваджування нових можливостей C++, ОС та апаратного забезпечення.

Образование

Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського"

Факультет прикладної математики, Київ
Высшее, с 2019 по 2023 (4 года)

Навчання проводилось за програмами, орієнтованими на поглиблене вивчення програмування і технічних засобів комп’ютерних систем та мереж, що дозволило професійно володіти сучасною комп’ютерною технікою. З поміж інших освоєних дисциплін найбільш релевантними є:
- Дисципліни програмування (програмування, структури даних і алгоритми, паралельні та розподілені обчислення, об’єктно-орієнтоване, логічне, функціональне, системне програмування, моделювання, комп’ютерна графіка та інші).
- Архітектурно-системні дисципліни (архітектура комп’ютерів, комп’ютерні системи, комп’ютерні мережі, операційні системи, організація баз даних, захист інформації в комп’ютерних системах та інші).
- Математичні дисципліни (математичний аналіз, лінійна алгебра та аналітична геометрія та інші).

Також брав участь у додаткових навчальних активностях від університету, наприклад пройшов літню школу з вивчення мови LISP.
Під час навчання сумлінно виконував чимало лабораторних, курсових та інших практичних робіт, які на практиці закріплюють здобуті теоретичні навички, зокрема з напрямку С/C++ розробки. Завершальним етапом навчання стало виконання дипломної роботи на тему "Система віртуалізації об'єктів у відеопотоці за допомогою технології комп'ютерного зору", де мовою C++ з використанням фреймворку OpenCV був розроблений відповідний додаток. Після отримання диплома бакалавра, продовжив навчання для здобуття ступеня магістра, де наразі продовжую розвивати свої навички.

Дополнительное образование и сертификаты

C++ Online Program | EPAM University

2021, 3 місяці

Знания и навыки

C/C++ Qt Знання принципів ООП Knowledge of OOP principles Патерни проектування Knowledge of design patterns Алгоритми та структури даних Understanding data structures STL Багатопоточне програмування Multithreaded programming Користувач ОС Linux MS Visual Studio Git GitHub Цілеспрямованість Завзятість Бажання вчитися і розвиватися Висока працездатність Робота в команді Комунікабельність

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Більшість вказаних навичок продемонстровані у pet-проекті, що розміщений у репозиторії за посиланням https://github.com/kolesnikov-dev/Chess. Це шаховий додаток написаний сучасною мовою C++. Він має додаткову функціональність для зручного ігрового процесу та приємний графічний дизайн, розроблений за допомогою фреймворку Qt.

Основні методи здобуття практичних навичок:
- Досвід роботи у EPAM Systems.
- Pet-проект.
- Університетський курс з навчальними роботами (лабраторні, курсові та інші роботи).
- Інша власна проектна робота.

Основні ресурси здобуття теоретичних навичок:
- Конспекти лекцій, презентації та інші навчальні матеріали курсів та універсететської програми.
- C++ Reference, Ravesli, Qt documentation, та інші інтренет-ресурси.
-"Effective Modern C++: 42 Specific Ways to Improve Your Use of C++11 and C++14 1st Edition" by Scott Meyers, "Head First Design Patterns: A Brain-Friendly Guide" by Eric Freeman, "C++ How to Program" by Paul Deitel та окремі розділи інших книжок.

Детальний опис комп'ютерних навичок:
- C/C++. Вмію розроблювати багатофайлові консольні додатки мовами C/C++. За допомогою цих мов вивчив прикладне використання структурної та паралельної парадигм програмування, а з використанням C++ - об'єктно-орієнтованої парадигми. На прикладі мови С навчився використовувати системні виклики Linux, а на прикладі мови C++ з використанням фреймворку Qt - розроблювати графічні додатки(GUI). Вмію використовувати концепції стандарту C++14.
- Qt (Qt GUI, Qt Core, Qt Widgets). Вмію працювати з основними класами модулів QtGUI та QtWidget. Знаю основну функціональність модуля QtCore, таку як система подій, механізм сигналів/слотів, класи контейнерів, система мета-об'єктів тощо.
- Об'єктно-орієнтоване програмування. Знаю основні теоретичні концепції, зокрема основні принципи (інкапсуляція, успадкування, поліморфізм та абстракція) і SOLID принципи та їх практичне використання на прикладі мови C++.
- Патерни проєктування. Освоїв класичні патерни "Банди чотирьох" та патерн Модель-Вид-Контролер (MVC).
- Алгоритми та структури даних. Вивчив основні структури даних, такі як масив, стек, список, хеш-таблиця, дерева та деякі похідні від них. Засвоїв базові алгоритмічні задачі пошуку у структурах даних, їх сортування та обробка.
- STL. Знаю реалізацію стандартною бібліотекою шаблонів C++ наведених вище алгоритмів та структур даних.
- Багатопотокове (паралельне) програмування. Вивчив загальні теоретичні принципи (наприклад, задача синхронізації та комунікація потоків та інструменти її вирішення - сигнали, м'ютекси, семафори та інші) та засвоїв їх прикладне використання на прикладі бібліотеки потоків POSIX - pthread та C++ бібліотеки thread.
- Linux. Маю розуміння файлової системи Unix-подібних систем. Вмію працювати у цьому середовищі за допомогою командної строки. Маю досвід використання системних функцій Linux.
- Visual Studio (та Visual Studio Code). Вмію використовувати інструменти для зручної роботи з кодом, його збірки та відлагодження.
- Git (на прикладі GitHub). Вмію працювати з локальним та віддаленим репозиторіями за допомогою командної строки та графічного інтерфейсу, зокрема наданим розширеннями Visual Studio та Visual Studio Code.

Базові знання: Makefile/CMake, OpenCV.

Похожие кандидаты

Embedded-розробник C/C++
25000 грн, Киев, Удаленно

Junior C++ Developer
Киев

Junior c++ developer
Киев

C++ developer
Киев

С++ розробник
Киев

Trainee/Junior C++ Developer
20000 грн, Киев

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: