Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2024 PRO

Natalia

HR-менеджер, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
23 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

HR-менеджер

с 01.2022 по 06.2022 (5 месяцев)
OpenMind Company, Київ (Пошук персоналу, HR)

Проводила процес пошуку кандидатів на вакантні посади через різноманітні джерела; проводила повний цикл рекрутингу та займалась аналітикою ринку зайнятості + розробляла профілі посад і моделей компетенцій. Проводила онлайн та офлайн співбесіди, працювала з базами даних співробітників і приймала участь у проводженні мотиваційних тренінгів

Інженер-хімік

с 05.2021 по 02.2022 (9 месяцев)
Інститут Хімії Високомолекулярних сполук, Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Проводила експертизу медичного обладнання; працювала над розробкою новітніх медичних полімерів і проводила якісний аналіз хімічних сполук, які задіяні у процесі виробництва протезів. Проводила у тому числі - токсикологічну експертизу гігієнічної продукції.

Продавець-консультант

с 06.2020 по 09.2020 (3 месяца)
Tusso Barcelona (Роздрібна торгівля)

Образование

Національний Університет Біоресурсів та Природокористування

ФЗРБтаЕ, Екологія, Київ
Высшее, с 2017 по 2021 (4 года)

Знания и навыки

Уважність Оцінка персоналу Комунікабельність Масовий рекрутинг Емпатійність Витривалість Адаптивність

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Французский — начинающий

Дополнительная информация

Про себе : я людина, для якої особиста продуктивність та організованість є найвищим пріоритетом. Для мене надзвичайно важливо виконувати поставлені переді мною задачі ефективно та якісно. З метою підвищення своєї кваліфікації як HR-менеджера - я зараз проходжу навчальні курси за цим напрямом, і завдяки ним я освоїла навики тайм-менеджменту, детального розбору резюме кандидатів на посади які пропонує компанія-роботодавець, а також я навчилась більш глибоко розуміти структуру персоналу і яким взагалі має бути HR-менеджер, і які цінності він має доносити до колективу з яким він працює.

Також, я є людиною, яка знає, що таке аналітична робота, так як я працювала інженером-хіміком. Ця робота стала цінним досвідом, тому що саме там я навчилася ще більш активно використовувати свої навички критичного мислення, а також - зрозуміла, що це неабияка відповідальність. Отож, ви точно можете вважати мене людиною, яка не боїться труднощів та дійсно відповідальної роботи

Полюбляю займатися каліграфією пером; йогою; рукоділлям (в'язання, вишивка бісером) і також - читанням. Приділяю особливу увагу постійному саморозвитку, тому багато вільного часу присвячую перегляду англомовному контенту, аби, наприклад - покращувати навички володіння англійською мовою.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: