Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 мая 2024 Файл

Наталія

Начальник, заступник начальника відділу документообігу або режимно-секретної діяльності

Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Крамінська Наталія Сергіївна
Мобільний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження:30.03.1988 р., (36 років)
Сімейний стан: заміжня, маю доньку.
Домашня адреса:м. Київ, вул. Озерна

Досвід роботи:

з вересня 2007 р. - працювала в структурі Державної пенітенціарної служби України;
з квітня 2014 - липень 2016 р. головним спеціалістом (із організації захисту секретної інформації) відділу режимно-секретної роботи в Державній пенітенціарній службі України.
Друга форма допуску до державної таємниці;

Посадові обов’язки: організація секретного документообігу в апараті Державної пенітенціарної служби України; формування секретних справ; коригування номенклатури секретних справ апарату Державної пенітенціарної служби України; перегляд грифів секретності документів, справ та носіїв; організація знищення секретних справ, термін зберігання яких закінчився; участь при перевірках Служби безпеки України.

з липня 2016 - квітня 2020 р. головний спеціаліст сектору мобілізаційної роботи та територіальної оборони Міністерства юстиції України.
Друга форма допуску до державної таємниці.

Посадові обов’язки: впровадження та реалізація заходів щодо функціонування системи оповіщення в апараті Міністерства юстиції України; участь у розробці документів мобілізаційного плану (оперативно-мобілізаційних документів) Міністерства юстиції України, у тому числі, які містять відомості, що становлять державну таємницю за окремими показниками щодо дислокації, функціонування запасних пунктів управління, формування справ сектору мобілізаційної роботи та територіальної оборони.

з липня 2020 - 30 квітня 2021 р. головний спеціаліст відділу документального забезпечення, роботи із зверненнями громадян та доступу до публічної інформації Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Маю 7 ранг державного службовця.

з листопада 2021 - травень 2023 р. провідний фахівець відділу Галузевого державного архіву Міністерства внутрішніх справ України державної установи «Центр інфраструктури та технологій Міністерства внутрішніх справ України» (кандидат на керівника режимно-секретного органу, не була призначена у зв’язку із тривалим лікарняним).
Друга форма допуску до державної таємниці.

Посадові обов’язки: створення режимно-секретного органу, організація роботи та розробка документації для функціонування режимно-секретного органу.
з травня 2023 року - по теперішній час старший інспектор відділу документообігу та організаційної роботи державної установи «Центр інфраструктури та технологій Міністерства внутрішніх справ України»
Посадові обов’язки: організація документообігу, робота з документами «Для службового користування», контроль за виконанням документів і доручень керівництва в установі, відповідальна за архівну роботу в установі.
Володіння програмами: Microsoft Office, AСКОД, Megapolis, MIA.
Освіта:
2005 - 2007 рр. Київський геологорозвідувальний технікум за спеціальністю «Діловодство» і здобулакваліфікацію референт, секретар-адміністративний (молодший спеціаліст).

у 2014 році закінчила Національну академію керівних кадрів культури і мистецтв за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність» (спеціаліст).

Мови: українська (рідна), російська (вільно), англійська (базовий рівень).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: