Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 апреля 2024 Файл

Вадим

Електроенергетик

Возраст:
54 года
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Прохорчук Вадим Володимирович
04.07.1969 р.н. м.Дніпро
Контактна інформація: тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»); e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета пошуку роботи:

Освіта:
1984-1988 роки навчання у Дніпропетровському технікумі залізничного транспорту, відділення: Автоматика та телемеханіка на залізничному транспорті за спеціальністю технік-електрик. Щорічне проходження курсів на підтвердження кваліфікації.
Кваліфікація:
ІТР. Інженер-електрик. Адміністративно-технічний працівник. 5-та група з електробезпеки. Роботи пов'язані з електрикою як у будівництві, так і на виробництві (внутрішні або зовнішні мережі, трансформаторні підстанції, встановлення та підключення генераторів різної потужності, встановлення та підключення різного устаткування на виробництві, КІП), розробкою технічної або проєктної документації.
Досвід роботи:
З 2010 року по 2017 рік – керівник розвитку ТОВ «НВП «Южспецхіммаш». (Дніпро)
Проєктування, монтаж та введення в експлуатацію електричних теплових модулів (на базі електродних котлів) різних потужностей.
В 2019 році співзаснував ТОВ «КОМФОРТБУДКОМПАНІ». (Київ)
Супровід проєктних робіт та погодження проєкту із зацікавленими сторонами. Укладання договорів на поставку обладнання, контроль термінів та якості обладнання. Контроль наявності первинної документації. Супровід та контроль будівельно-монтажних робіт, введення в експлуатацію. Виконання комплексних заходів по забезпеченню надійної та стабільної роботи на об’єктах.

Додаткова інформація:
Сімейний стан – розлучений, маю двох доньок 18 та 27 років.
Наявність закордонного паспорту, водійське посвідчення категорії "В", досвід водіння більше 30 років. Трудовий стаж з 1987 року.
Маю досвід у веденні перемовин, налагодженні комунікацій з замовниками та підрядниками.
Впевнений користувач ПК (Word, Excel).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: