Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 мая 2024 PRO

Альона

Менеджер по роботі з клієнтами, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор агентства

с 01.2020 по 04.2023 (3 года 3 месяца)
IQRent, Київ (Нерухомість)

Загальне керівництво фірмою;
Розробка рекламної компанії;
Підбір та навчання персоналу;
Фінансовий контроль;
Розвиток компанії з 0.
Вже через 2 місяці компанія вийшла в плюс та зайняла перші позиції в оренді нерухомості в вибранному сегменті. Були проведені навчальні тренінги, введена система СRМ.

Спеціаліст з нерухомості

с 07.2018 по наст. время (5 лет 10 месяцев)
IQRent (Нерухомість)

Образование

СНАУ

Фінанси та аудит, Суми
Высшее, с 2004 по 2008 (4 года)

Знания и навыки

Високий рівень ділової комунікації Самостійність Уважність Відповідальність Налаштування таргетованої реклами Налаштування контекстної реклами Інтернет-продаж Розміщення зовнішньої реклами Збір та обробка інформації Управління персоналом Підбір персоналу Навчання персоналу Продуктивність Комунікабельність Активний продаж Ведення CRM Продаж B2B Продаж B2C Робота із запереченнями Продаж нерухомості Здатність до навчання

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

За весь період своєї трудової діяльності відточила дуже важливиі навики, що допомогають мені успішно закривати крупні угоди, підтримувати довготривалі відносини з клієнтами та відбирати та навчати людей в команду. Мій досвід пов"язаний зі спілкуванням та наданням послуг великій кількості клієнів. Таких, як керівники великих фірм, посадовці, зірки шоу-бізнесу, студенти, працівники ІТ сфери. Вмію та люблю працювати в команді, також комфортно почуваю себе в самостійній роботі. Маю харизму, впевненість, наполеглевість, доглянутий зовнішній вигляд. Люблю складні виклики, нові знання, здобувати новий досвід.
Готова якісно виконувати роботу за достойну винагороду. Націлена на довготривалі робочі відносини з можливістю кар"єрного зростання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: