Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 апреля 2024 Файл

Viktoriya

Менеджер проєктів

Возраст:
47 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Полтава, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Вікторія фурсал
Фактична адреса: Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, б.3, кв.51
Адреса реєстрації: Донецька область, м. Покровськ, м-н Лазурний, б.37А кв.57
Телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)/[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») ел.пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи

2024 рік по теперишній час надавач послуг з дистрибуції гуманітарної допомоги ГЦ “ПРОЛІСКА” у місті Запоріжжя.
Мої обов'язки:
Регулярні виїзди в складі мобільної команди в локації для здійснення безпосередньої видачі гуманітарної допомоги бенефіціарам в межах визначеної території діяльності, в тому числі, на територію, наближену до зони проведення бойових дій, (виключно на підконтрольні Уряду України території) для ; Складання документів про здійснену дистрибуцію; Складання звітів про надані послуги; Завантаження/розвантаження товару на складі та на місцях видачі; Комплектація та фасування товару на складі (за потреби); Здійснення фото/відео фіксації процесу дистрибуції.

2023 рік по 2024 рік Надавач послуг з консультування та організаційної підтримки місць компактного проживання ГЦ “ПРОЛІСКА” у місті Запоріжжя.
Мої обов'язки:
Організаційна та координаційна підтримки яка спрямована на всебічну допомогу внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які проживають у місцях компактного проживання (МКП); Здійснення регулярних виїздів у МКП для консультування цільових груп, індивідуальних осіб. Надання інформації про види соціальних послуг, психологічної, гуманітарної допомоги, порядку й умов їх надання. Надання всебічної інформації про діяльність і послуги державних органів та ін; Організація та проведення координаційних зустрічей мешканців та адміністрації МКП; Моніторинг, оцінка потреб МКП та його мешканців з метою покращення умов проживання. Забезпечення швидкого реагування на потреби мешканців МКП; Взаємодія з іншими організаціями та фахівцями, які надають послуги. Картування послуг, перенаправлення індивідуальних запитів шукачів допомоги, до уповноважених осіб, міжнародних, гуманітарних, громадських організацій, благодійних фондів, волонтерських груп з метою надання всебічної допомоги бенефіціару; Видача індивідуальної гуманітарної допомоги у вигляді непродовольчих товарів особам, постраждалим від збройної агресії; Проведення інформаційних сесій, тренінгів, фокус груп та воркшопів; Відвідування заходів кластерної системи СССМ з метою обміну інформації, підготовка необхідних до цього даних; Забезпечення ведення повної, ретельної, точної документації в належному порядку відповідно до стандартів організації, правил етики, зберігаючи конфіденційність бенефіціарів; Забезпечення точності, змістовності й своєчасність звітів, проектний графіків та інших відповідних документів щодо наданих послуг; Внесення інформації та даних до електронних баз даних та таблиць, в тому числі за допомогою КОБО-форми або будь-якої іншої електронної форми; Забезпечення повного та своєчасного надсилання первинної документації, з метою забезпечення можливості обліку та зберігання документації у визначений термін.

2022 рік по 2023 РІК КОНСУЛЬТАНТ ІЗ СОЦІАЛЬНИХ ПИТАНЬ ГЦ “ПРОЛІСКА” у місті Запоріжжя.
Мої обов'язки:
Чергування в логістичному ХАБі на базі ТЦ "Епіцентр" для надання консультацій із соціальних питань ВПО які евакуювалися з НППТ та теріторій на яких ведуться активні бойові дії , а саме з Донецької, Харківської, Запорізької, Херсонської областей; Проведення моніторингів МКП для виявлення потреб ВПО у рамках раунду «Моніторинг місць компактного проживання»; Перенаправлення індивідуальних запитів шукачів допомоги до відділу кейс-менеджменту та/або відділу психологічної підтримки, з метою надання всебічної допомоги; Видача індивідуальної гуманітарної допомоги у вигляді непродовольчих товарів для екстреного ремонту особам, постраждалим від збройної агресії; Внесення інформації і даних до електронних баз даних та таблиць, в тому числі, за допомогою КоВо-форми; Постійна комунікація та звітування керівництву організації.

2017 РІК ПО 2022 РІК
Керівник представництва франчайзингової мережі "Нова Пошта" ФОП Вистороп Т.І. у містах: Гірник, Красногорівка, Мар’їнка, Новогродівка, Очеретине, Селидове, Українськ – 11 відділень, та ППВ (Пункт приймання-видачі) в селах Покровського районна -18 відділень
Мої обов'язки:
Пошук та відкриття нових відділень і ППВ - масштабування бізнесу; пошук/підбір/навчання/адаптація/супровід персоналу; виконання ключових показників(KPI), виконання та робота з показниками якості/сервісу; робота з рекламаціями; співпраця зі співробітниками СБУ/ОБНОН/гуманітарними представництвами та ін.; робота з виконанням пунктів Чек Листів: Таємний покупець/Середовища Відділення/5S/з автопарку та водіїв та ін.; знання норм та ведення документації по ПБ і ОП; привела мережу (11 відділень ФОП) на друге місце по Україні - як мережа з найкращими показниками з якості та сервісу, у франчайзинговій мережі понад 5000 відділень.

2011 РІК – 2017 РІК
Керівник представництва філіальної мережі ТОВ "Нова Пошта" у місті Покровськ (Красноармійськ)
Мої обов'язки:
Пошук/відкриття відділень та терміналу(сортувальна станція — 1500 м.кв) у місті Покровськ; відкриття іншого представництва у місті Димитров Донецька область - пошук/підбір/навчання/адаптація/супровід персоналу для цього представництва та для своїх відділень і партнерських представництв франчайзингової мережі у містах: Добропілля, Селидове, Новогродівка, Мар'їнка, Красногорівка, Українськ, Гірник, Межова, Новопавлівка, Родинське, Білицьке, Курахове, Олександрівка, Білозерське. У перші роки АТО: Покровське представництво перше почало приймати весь вантажопотік, бо зачинили Донецьк. Ми перше в Україні представництво котре почало працювати як гібрид: термінал+відділення — на 400 м кв.
За один день ми приймали від 7 до 11 міжобласних двадцятитонних авто + 11 міжміських авто + 2 авто транспортування на наші відділення у місті Покровськ + 2 авто міського адресного обслуговування, тобто за день близько 26 авто. Також я в телефонному режимі консультувала співробітників Слов'янської філії щодо вартості перевезень/фактичного знаходження вантажів та ін.- тоді він був в окупації. За цей період наше представництво жодного разу не зупинило роботу, приймали і переселенців і військовослужбовців, Покровське представництво першими почали співпрацю з міліцією та комендатурою - попереджали відправленням боєприпасів у мирні города країни, запобігати відправленню майна мародерами. Завдяки, тому що я безпосередньо відкривала всі відділення та термінал у м. Покровськ і безпосередньо брала участь у відкритті та формуванні мережі представництв не тільки компанії “Нова Пошта”, а й партнерських представництв компанії франчайзингової мережі, завдяки тому я маю великий досвід виконання обов’язків будь-якого лінійного працівника представництва та термінала, від приймальника/оператора/бухгалтера до сканувальника/палетувальника/співробітника Адресного Обслуговування та ін., а також досвід деяких обов’язків ТМ(територіальний менеджер), та ДФ (директор філії).

2009 РІК - 2010 РІК
Керівник франчайзингової мережі «Єрмолинські напівфабрикати» ФОП Макаренко М.А. у містах: Вугледар, Гірник, Димитрів, Красноармійськ, Курахове, Новогродівка, Родинське, Селидове, Українськ
Мої обов'язки:
Розвиток філії, тобто відкриття нових ТТ та виведення їх до рівня найліпших у Донецький обл., контроль за якістю та сервісу обслуговування Клієнтів, організація роботи підлеглих працівників; моніторинг конкурентів - "Полісся"; розв'язання організаційних питань з орендодавцями, державними та податковими органами, розв'язання питань з Держінспекцією що до ОЗПС. Відкриття з “0” Торговельних Точок в містах Курахове, Вугледар, Гірник, Українськ, Селидове, Новогродівка, Родинське, Покровськ (Красноармійськ), Димитрів у 2009 році котрі по теперішній час працюють та дають прибуток.

2006 РІК – 2009 РІК
Директор філії ТОВ «АЛЛО» у Красноармійському та Добропільському районі Донецької області
Мої обов'язки:
Розвиток філії відповідно до планів розвитку, прибутку, реалізації, рентабельності, контроль виконання планів з продажу, відкриття нових ТТ та виведення їх до планових показників (КРІ), контроль, аналіз показників плинності, якості та сервісу обслуговування Клієнтів, організація роботи підлеглих працівників; ведення переговорів з ключовими Клієнтами — контракти МТС, Київстар, Лайф, Білайн, моніторинг конкурентів -"Євросєть", "Мобілочка"; розв'язання організаційних питань з орендодавцями, державними й фіскальними органами, дотримання Законодавства щодо касової дисципліни, розв'язання питань з Держінспекцією щодо ОЗПС; контроль за дотриманням виконання стандартів компанії. Відкриття з “0” Торговельних Точок в містах Добропілля, Покровськ (Крсноармійськ), Краматорськ у 2006 році котрі по теперішній час працюють та дають прибуток.

2004 РІК 2006 РІК
Менеджер зі збуту ТОВ «АВТО-АГРО-ЗАПЧАСТИНИ» у Красноармійському та Добропільському районі Донецької області
Мої обов'язки:
Роздрібна та гуртова торгівля запасними частинами, продаж для сільського господарства комбайнів, та навісного обладнання, співпраця з представниками в Україні мега гігантів у сфері сільськогосподарського обладнання: “DEUTZ” “CLAAS” “CASE”, та ін. Розвиток та розширення ринку збуту, реалізації, участь у прямих продажах. Продаж комбайнів, посівних комплексів — які до мене ніхто не продавав. Розширила ринок збуту, продаж запасних частин підприємствам завдяки перемозі у тендерах, підготовка документів до участі у тендерах(згідно з законодавством України).
1996 РІК 2004 РІК
Медична сестра кабінету щеплень/медична сестра підліткового кабінету поліклініки №1 Центральної Клінічної Лікарні №3 м. Донецьк
Мої обов'язки:
Виконання щеплень у Калінінському районі Донецька згідно з графіком щеплень: школи, дитячі сади, державні установи; проведення загального профілактичного огляду та запобігання розповсюдженню сезонних захворювань, проведення медичного профілактичного огляду у команді вузьких спеціалістів усіх дітей дошкільного/шкільного віку Калінінського району тощо; проведення у військкоматі медичного огляду хлопців приписного віку згідно з законодавством України.
освіта
з 1994 по 1996
медична сестра широкого профілю
вище базове Донецький Державние медичне училище

з 1998 по 2003
Практичний псіхолог/Соціальний педагог, ступінь:спеціалист, Державний Слов`янський педагогичний університет
Після закінчення ВУЗа займалася приватною практикою у м. Покровськ(Красноармійськ): надавала послуги у практичній психології – дуже успішно, по теперішній час клієнти дякують.
навички
Впевнений користувач по стандартним програми maicrosoft office; спеціальні програми AWIS, NOVАPEY.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: