Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024 PRO

Анастасія

Адміністратор, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook, Instagram и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з продажу

с 04.2023 по 01.2024 (9 месяцев)
Майфон, Черкаси (Роздрібна торгівля)

Прекрасна компанія яка дала мені багато можливостей та нажаль, це було моє бажання покинути роботу, через проблему зі здоровʼям.
Але на даний момент, завдяки цій чудовій компанії в мене звявилось бажання спробувати знайти для себе більше можливостей і чогось нового.

Продавець-консультант

с 11.2020 по 04.2023 (2 года 5 месяцев)
Алло, Черкаси (Роздрібна торгівля)

Ресепшионіст

с 03.2018 по 03.2020 (2 года)
Voyage Hotel, Sorgun (Готельно-ресторанний бізнес)

Sorgun Voyage Hotel 5*

Адміністратор

с 10.2016 по 10.2017 (1 год)
Бункер, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

с 10.2014 по 10.2016 (2 года)
Бункер (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Черкаський державний технологічний університет

Економіки та управління
Неоконченное высшее, с 2012 по 2014 (2 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Цифрограм

30-40
Сертификат

Знания и навыки

Уміння домовлятися Впевненість Впертість Кризове психологічне консультування Критичне мислення Самокритичність Художні здібності Творчий підхід Аналітичне мислення Організаторські здібності Робота з клієнтами Ефективна комунікація Уміння швидко засвоювати нову інформацію Організація адаптації персоналу Знання мов Знання психології Знання графічних редакторів Canva CapCut Adobe Photoshop Adobe Lightroom Моделювання одягу Малювання на графічному планшеті Керування транспортними засобами SketchUp Archicad Procreate Малювання від руки Стресостійкість Комунікабельність Управління командою Ведення документації Лідерство Управління магазином Управління рестораном Інвентаризація Користувач 1С Управління готелем Адаптивність Висока працездатність Уважність Адміністрування офісу Саморозвиток Продуктивність Пунктуальність Контроль цінників Самомотивація Зосередженість Цілеспрямованість Самостійність

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Немецкий — начинающий
  • Турецкий — продвинутый

Дополнительная информация

Різностороння людина, можу вільно говорити декількома мовами, є досвід роботи за кордоном. Також з цього досвіду є висновки, то ото цілеспрямованість та наполегливість у роботі. На керуючих посадах дуже жорстка, педантична та перфікціоніст. Від роботи вимагаю таких самих вкладень в мене, як і віддаюсь сама роботі. Знаю, як буде краще, для компанії, впевнена в собі, та в тому що роблю для роботи. Стосовно хобі, воджу авто/мото/вело транспорт, малюю, усим чим тільки можна та на планшеті. Для себе вивчала архітектуру та дизайн. Люблю саме ЧИТАТИ книги, СОБАК, і 100% не буду працювати з такими людьми, які знущаються над тваринами. Можу підібрати як цемент так і сукню (під ваші потреби), розібратися можу з усим. Для мене немає важких робіт в яких важко розібратися. Так стосовно мов, українська, англійська, турецька - вільне спілкування, (також російська, але немає бажання спілкуватися нею). Німецька- початкова. Також моє хобі - це прибирання, (якщо в роботі, то воно має бути включене в контракт). Також до здібностей додам лідерські якості, конкурентоспроможність, управління роботою/колективом/навіть людьми. Вмію працювати з «важкими» людьми, тобто клієнтами, такого досвіду більше 10 років. Конфлікти- для мене не проблема, можу зробити так, що після моєї роботи з клієнтами, вони стануть постійними. А так, зовсім забула, працювала декілька зим підряд інструктором на катку, тож, ще один привід звернути на мене увагу.

Ну а якщо цієї інформації буде замало, можна обговорити усі деталі і цікаві для вас моменти особисто.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: