Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2024 Файл

Володимир

Начальник цеху

Возраст:
55 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме на посаду начальник виробництва , майстер виробництва.
Потапенко Володимир , дата народження 25.06.1968.
Закінчив львівський політехнічний інститут в 1992р. по спеціальності електричні машини.
1. з 1994 по 2002 рік працював на підприємстві «Львівприлад» спочатку нач. відділу планування в цеху потім переведений на посаду заст. нач. Цеху по виготовленню електродвигунів для побутової техніки.
2. з 2002 по 2007 рік працював на посаді нач відділу колійно ремонтних технологій на підприємстві «Інтертранс» виготовляли кріплення верхньої будови колії . Займався тех. Документацією на продукцію , сертифікацією виробів , впровадження системи якості ISO9001. Був переведений на посаду гол.і нженера.
3. з 2007 по2008 працював нач. Виробництва склопакетів.
4. з 2008 по 2024 працював на посаді майстра виробничої дільниці підприємства «Сі Еф Ті Україна». Виготовляли оснащення та деталі для харчової промисловості. Виготовляли деталі згідно наданих креслень . Аргоно дугове зварювання деталей , гнуття листового металу на листозгинальному пресі з ЧПУ, лазерна порізка металу, шліфовка зварних деталей , склоструйка деталей. Виготовляли як малі деталі так і цілі рамні платформи. Занімався крім цього і забезпеченням дільниці різним витратним і основним інструментом а також відвантаження продукції. Шукаю роботу в зв’язку із раптовим закриттям заводу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: