Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 мая 2024 Файл

Любов

Оператор call-центра

Возраст:
54 года
Город проживания:
Ладыжин
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ПІБ Басараб Любов Олексіївна
м. Ладижин
тел. Моб [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Освіта: 1987-1990р.Дніпродзержинський індустріальний техніку і отримала освіту за спеціальністю технологія вяжущих матеріалів та присвоєна кваліфікація технік- технолог.
2004-2008р. закінчила Вінницький інститут економіки Тернопільського національного економічного університету і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Банківська справа» та здобула кваліфікацію спеціаліст з банківської справи.
Досвід роботи:
08.1988 – 02.2012р. – економіст, ст. економіст, начальник сектору у відділенні Промінвестбанку м. Ладижин.(з 2007-2011р працювала начальником сектору звільнена в зв’язку з закриттям відділення).
06.2012- 10.2012р – секретар адміністративний тимчасово Дитячий санаторій «Подільський артек»
02.2013- 03.2013р диспетчер автомобільного транспорту у транспортній службі ТОВ «Вінницька птахофабрика» Філія « Птахокомплекс ».
03.2013 – 11.2020р. – технік з нормування праці у транспортній службі ТОВ «Вінницька птахофабрика» Філія « Птахокомплекс » виконувала обов’язки: оформлення табелів обліку робочого часу працівників,(внесення графіків в 1С, листки непрацездатності, відпустки), заміри на витрати палива, звірка палива в 1С, створення потреб на матеріали та послуги, створення заявок ПН .
11.2020 - 01.2021р. диспетчер автомобільного транспорту Логістика філія ПрАТ «МХП».
01.2021- по сьогоднішній час - комірник Логістика філія ПрАТ «МХП» виконую обов’язки: робота з первинними документами, опрацювання рахунків в базі 1С, видача та прийом запасних частин (легкові, вантажні та спецтехніка), ведення обліку МЦ та ТМЦ на складах, формування актів на списання МЦ та ТМЦ зі складів, формування актів введення в експлуатацію ТМЦ, створення заявок в ITSM, створення заявок ПН, інвентаризація.
Професійні навички: робота з комп’ютером та офісною технікою, програми (1С: Бухгалтерія, К2, ITSM, Excel, Word, Internet,) .
Особисті якості: пунктуальна, уважна, комунікабельна, ввічлива, вмію знаходити спільну мову з людьми, впевнена в собі, серйозно ставлюсь до виконання посадових обов’язків .
Додаткова інформація:
Сімейний стан: не одружена
Діти: син

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: