Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024

Інна

Журналіст

Возраст:
22 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

КНУКіМ

Аудіовізуальне мистецтво та виробництво
Неоконченное высшее, с 2019 по 2021 (2 года)

Знания и навыки

Знання стандартів обслуговування Знання технік продажу Бізнес-планування Урегулювання конфліктів Справедливість Лідерство Організація роботи персоналу Адаптивність

Дополнительная информация

Моя іторія.


Мені 9 років, випускний з 4го класу, вчителька дає завдання намалювати "профессію мрії". Я малюю студію ТСН, ще зі стійкою у формі напівкола, чомусь весною малюю на цій стійці ялинку, напевно мені дуже подобалось новорічне оформлення студії. Тоді це була не просто мрія, а саме мета! Впевнено до неї йшла.
Потім 9 років театральною школи, безліч фестивалів, конкурсів за участю зіркових гостей та жюрі, які стверджують, що це майбутня стндаперка, ведуча прямих ефірів розважальних програм, хлопці з Ліги Сміху, говорять, що це точно одна з учасників цього шоу в майбутньому.
Вступаю до КНУКіМ за контрактною основою. Це 2019 рік, ціна питання для моєї мами є надвеликою, але моя мрія і мета була набагато більшою за ці гроші. Влаштлвуюсь на роботу, потім на другу, потім на третю. Тягну навчання. Карантин. Працюю в закладах харчування. Вони через Ковід переживають не найкращий час і я з ними.
Здаю вчасно сессію, домашні завдання, відео роботи. Це перший курс, тоді ще починали з оцінювання підводки, обраної теми сюжету, її розкриття...
Я проходжу ознайомчу практику, я в числі 4х з 56ти людей в группі, хто не пропустив жодного дня. Ми були на радіостанціях, телеканалах, музеях, театрах, телевежі, відвідували майстер класи Анатоліча, Мірошниченка, Решетника. Звичайно на концерті Поплавського, премії "Українська пісня року".
Все як у казці, як я мріяла.
Кінець другого курсу. Всі екзамени здані. Канікули.
Серпень, тиждень до початку навчального року. А я досі не заробила гроші і не оплатила навчання. Хоча канікул я і не бачила. Чутки доходять про відрахування. За 2 дні до вересня я в деканаті. І там повідомляють, що я відрахована 6 червня.
Це був удар! Розпач! Нерозуміння взагалі, що відбувається.
Пояснень адекватних немає. Документ про відрахування за 6 червня я отримую в жовтні. Бюрократія та для мене і на сьогодні - загадка.
Я знала, що можна поновитись і мені озвучили умови, фінансові.
Не погодилась. Я знаю, що моя голова може здати будь-який екзамен, мої знання і навички не потребують фінансів.
Я іду.
Приймаю рішення перевступати. Торгово-економічний. Журналістика. Подаю документи. За кількістю кредитів проходжу на 2й курс. Розумію, що рік втрачений. Погоджуюсь. 28го лютого дата, коли маю оплатити семестр. 24 лютого - війна.

Надалі залишаюсь працювати в закладах харчування.
Сьогодні я вже 2 роки як на керівних посадах. Мене цінують за креативний підхід, за позитивні емоції в будь-якій ситуації. Маю пропозиції на посаду керівника мережі або менеджера по навчанню працівників, зп від 2500$...

Це не моє. Не зважаючи на те, що я цю сферу вже вивчила досконально. В думках я на сцені, в думках я на телебаченні, в думках я знімаю сюжети, беру інтерв'ю, несу корисну інформацію в маси.
Я бачу себе в Сніданку, я бажаю доброго ранку країні, я знімаю найцікавіше відео для своєї рубрики.

Також я журналіст "Говорить вся країна". До речі, коли вчилась, дуже хотіла потрапити в подібні проекти. Я дуже людяна, чесна, справедлива. На мою думку, в мене б дуже гарно виходило.

Моїми сильними сторонами, в роки навчання, були: креативний підхід, максимальна наповненість сюжету важливою інформацією, стисліть і повне розкриття теми. Я виділялась серед іншим саме нестандартним підходом. Моє прізвище на букву "П", я завжди була в кінці списку, мої роботи переглядали в кінці. Коли називали прізвище, шукали на екрані мою роботу. Всі одразу "прокидались", дуже чекали мій випуск. Майстер курсу, чув чия робота зараз буде, посміхався, потім говорит, що "Я знаю, що буде цікаво, але кожного разу дивуєш"


Виходячи з моєї історії - я не маю вищої освіти, моя освіта 11 класів, 2 роки університету і школа життя.

Якщо Ви маєте можливість подарувати квиток до мрії життя - я буду щиро, сердачно вдячна за нього!

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: