Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 мая 2024 Файл

Анатолій

Шеф-кухар

Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Коршунов Анатолій Вікторович
Дата народження: 31.05.1991р.
Місце реєстрації та проживання: м. Київ, вул. Дурдуківського,2
тел/пошта [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»): [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
ОСВІТА: Київський національний торгівельно-економічний університет.
ФАКУЛЬТЕТ: Технології ресторанного господарства.
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ: Інженер технолог харчових виробництв.
Наукова ступінь: Магістр.

ДОСВІД РОБОТИ:
Жовтень 2023 - березень 2024 - шеф пекар закладу Невинний Кіт
Обов'язки:
Запуск пекарського процесу з нуля;
навчання персоналу;
розробка рецептур та технологій.

Вересень 2022 - вересень 2023 - керуючий партнер та шеф-кухар в кав`ярні-пекарні Pro Bakery
Обов'язки:
Розробка повноцінного меню піци, бургерів, сніданків, бранчів, кава-меню, десертного меню;
Ведення обліку каси, залишків складу;
Ведення соціальних мере, реклама;
Набір персоналу та його навчання.

Травень 2022 - вересень 2022 - підготовка до запуску закладу в партнерстві з Suhoviy pro Bakery school

З початку повномаштабного вторгнення - лютого 2022 - травня 2022 року на добровольчих засадах випікав хліб для підрозділу Азов.

Назва організації: Ресторан Маріо
Період роботи: вересень 2020-лютий 2022
Сфера діяльності: Готельно-ресторанний бізнес
Посада: Су-шеф, Шеф-кухар
Обов`язки:
Розробка нових страв;
Навчання персоналу;
Організація роботи кожного з процесів;
Ведення обліку залишків складу;
Живе спілкування з гостями для більшої привабливості закладу.

Назва організації: Готель Park Inn by Radisson.
Період роботи: грудень 2019-червень 2020
Сфера діяльності: Готельно-ресторанний бізнес.
Посада: Старший кухар.
Обов'язки:
Забезпечення підготовки робочої зміни кухарів до початку робочого дня;
Підготовка основної продукції, що входить до меню, строгий контроль технологічного процесу;
Дотримання правил товарного сусідства та ротації, контроль термінів реалізації продукції;
Видача готових страв суворо за чеками тощо.
Досягнення:
Організація та оптимізація всіх робочих процесів
продуктивність.

Назва організації: Grand Admiral Resort & SPA.
Період роботи: вересень 2018 – листопад 2019
Сфера діяльності: Готельно-ресторанний бізнес.
Посада: Сушеф.
Обов'язки:
Управління колективом без шеф-кухаря;
Координування та організація правильної роботи кухарів та кухонних працівників;
Формування закупки;
Контроль якості страви перед подачею;
Участь у розробці меню та нових рецептів.
Досягнення:
організація та оптимізація хлібопекарні;
Впровадження в хлібопекарський процес без дріжджового хліба на власному заквасці
виробництва (хліб заварний, бородинський, цільнозерновий багет, хліб тостовий, булочка
солодова, булочка молочна, хліб цільнозерновий, хліб пшеничний, бриош);
Створення та просування сироварні (камамбер, кротен, моцарелла, фета, рікотта, маскарпоне);
Впровадження ферментаційних технологій (розробка соусу Ворчестера, Шрірача, Табаско).
Ферментація овочів у молочній сироватці, збереження всіх необхідних речовин та нутрієнтів).
Назва організації: Гастро-кафе Тарілка.
Період роботи: травень 2013-червень 2018
Сфера діяльності: Готельно-ресторанний бізнес.
Кухар. Старший кухар. Помічник технолога.
Обов'язки:
Приготування страв;
Декор страви;
Планування меню;
вивчення вимог гостей щодо обслуговування та якості страв,продуктів тощо.
Досягнення:
вивчення та впровадження у процес приготування сироваріння та хлібопечіння;
Виготовлення м'ясної гастрономії;
Оптимізація виробництва під локального виробника.
Назва організації: Арена Сіті Мартіні Тераса.
Період роботи: 2010 – 2011
Сфера діяльності: Готельно-ресторанний бізнес.
Кухар.
Обов'язки:
Кухар холодного процесу;
Кухар гарячого процесу;
Кухар м’ясо заготівельного процесу;
Пекар піци.
Назва організації: Ресторан Ательє.
Період роботи: 2008 – 2010
Сфера діяльності: Готельно-ресторанний бізнес.
Кухар.
Обов’язки:
Кухар на гарнірах;
Кухар на соусах;
Кухар гарячого процесу;
Кухар холодного процесу.

Більшість кар'єри провів під керівництвом топового Шеф-кухаря України – Дениса.
Броніславович Комаренко (Ресторан Ательє, Арена Сіті Мартіні Тераса, Гастро-кафе Тарілка).

Ключові навички:
Випічка дріжджова та бездрожжева; Хліб на заквасці; сироваріння; Су-від технології; М’ясна гастрономія; Копчення; BBQ; Піца на довготривалому ферментувані тіста; Ферментація овочів,соусів, м'ясних та рибних продуктів; Європейська кухня; Азіатські напрямки.
Особисті якості:
Добре розвинена реакція,висока стресостійкість. Компетентний в організації
робочих процесів. Хороші управлінські та комунікативні навички, вміння приймати рішення в умовах невизначеності, цілеспрямованість на результат,активність, вміння правильно формувати думки, контроль емоцій.
Почуття гумору, доброзичливість, легкість у спілкуванні, швидкий контакт із людьми.
Душа лежить до нових відкриттів та технологій, їх вивчення та впровадження. У постійному пошуку нових технік.
Регулярно поповнюю колекцію професійних книг, детально їх вивчаю та застосовую на практиці.
Відкрита особистість, з радістю ділюся досвідом та знаннями, оскільки
осідати і припадати пилом в своїх знанням вважаю за не доречним в час скороплинного технічного прогресу
Додаткова інформація:
Знання мов: Українська,Англійська (рівень Intermediate)
Захоплення та хобі:читання професійної та художньої літератури, поезії; меломан,
колекціоную платівки
Посвідчення водія категорії В,С.
Одружений є діти

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: