Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 мая 2024 Файл

Тетяна

Технолог харчової промисловості

Возраст:
52 года
Город проживания:
Лубны
Готов работать:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Лазоренко Тетяна
53 роки, Україна
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи
2023 р. по теперішній час - ФГ «Еко-Край» м. Лубни - інженер з якості та безпечності харчових продуктів, інженер-технолог (переробка фруктів).
2008 – 2023 р. – ТОВ «Лубенський молочний завод» м. Лубни – інженер з якості та безпечності харчових продуктів, інженер-технолог з виробництва молочних продуктів (кисломолочні продукти, сир кисломолочний, масло, морозиво), інженер з промсанітарії.
2007 -2008 р. – ТОВ «Пирятинський сирзавод» м. Пирятин – технолог (сир твердий), майстер цеху.
2007 р. – ТОВ «Гадячсир» м. Гадяч - начальник цеху.
1997 – 2006 р. - ТОВ «Лубенський молочний завод» м. Лубни - інженер-технолог з виробництва молочних продуктів (кисломолочні продукти, сир кисломолочний, масло, морозиво), інженер з промсанітарії, майстер цеху.

Професійні навички:
- Відпрацювання та контроль ведення технологічних процесів та дотримання параметрів
виробництва продуктів.
- Ведення технологічної документації.
- Розробка технологічних інструкцій, рецептур, оформлення текстової частини на упаковці
- Розробка і постановка на виробництво нових видів продукції, відпрацювання технологічних
режимів
- Контроль норм витрат сировини та матеріалів
- Проведення контрольних виробіток продукції
- Встановлення норм витрат на сировину та матеріали
- Пуск в роботу нового технологічного обладнання
- Контроль виробництва щодо якості сировини, компонентів, готової продукції, дотримання
персоналом технології виробництва.
- Контроль санітарного стану підприємства. Контроль дотримання персоналом вимог санітарії та
гігієни.
- Розробка, впровадження і вдосконалення процесів системи управління якістю та безпечністю
харчових продуктів (ISO 9001, ISO 22000). Розробка документації.
- Проведення внутрішніх аудитів.
- Аналіз скарг та рекламацій та причин виникнення невідповідності.
- Розробка та впровадження коригувальних дій для запобігання виникнення невідповідностей.
- Розробка, організація та контроль виконання заходів за результатами зовнішніх аудитів, державного
нагляду за впровадженням і додержанням стандартів з якості і безпечності продукції.
- Навчання персоналу у цехах.

Освіта:
1991 р. – 1997 р. - Воронезька Державна Технологічна Академія, м. Воронеж
Спеціальність: «Технологія молока і молочних продуктів, кваліфікація: інженер-технолог
1988 – 1991р. - Харківський технікум молочної промисловості, м. Харків
Спеціальність: «Технологія молока і молочних продуктів, кваліфікація: технік-технолог

Вміння та навички
• Робота з компʹютером (Windows, Excel, пошта)
• Мови: українська, російська - вільно.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: