Тетяна
Технолог харчової промисловості
- Возраст:
- 52 года
- Город проживания:
- Лубны
- Готов работать:
- Другие страны
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10680934
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Лазоренко Тетяна
53 роки, Україна
Контактний телефон: [
e-mail: [
Досвід роботи
2023 р. по теперішній час - ФГ «Еко-Край» м. Лубни - інженер з якості та безпечності харчових продуктів, інженер-технолог (переробка фруктів).
2008 – 2023 р. – ТОВ «Лубенський молочний завод» м. Лубни – інженер з якості та безпечності харчових продуктів, інженер-технолог з виробництва молочних продуктів (кисломолочні продукти, сир кисломолочний, масло, морозиво), інженер з промсанітарії.
2007 -2008 р. – ТОВ «Пирятинський сирзавод» м. Пирятин – технолог (сир твердий), майстер цеху.
2007 р. – ТОВ «Гадячсир» м. Гадяч - начальник цеху.
1997 – 2006 р. - ТОВ «Лубенський молочний завод» м. Лубни - інженер-технолог з виробництва молочних продуктів (кисломолочні продукти, сир кисломолочний, масло, морозиво), інженер з промсанітарії, майстер цеху.
Професійні навички:
- Відпрацювання та контроль ведення технологічних процесів та дотримання параметрів
виробництва продуктів.
- Ведення технологічної документації.
- Розробка технологічних інструкцій, рецептур, оформлення текстової частини на упаковці
- Розробка і постановка на виробництво нових видів продукції, відпрацювання технологічних
режимів
- Контроль норм витрат сировини та матеріалів
- Проведення контрольних виробіток продукції
- Встановлення норм витрат на сировину та матеріали
- Пуск в роботу нового технологічного обладнання
- Контроль виробництва щодо якості сировини, компонентів, готової продукції, дотримання
персоналом технології виробництва.
- Контроль санітарного стану підприємства. Контроль дотримання персоналом вимог санітарії та
гігієни.
- Розробка, впровадження і вдосконалення процесів системи управління якістю та безпечністю
харчових продуктів (ISO 9001, ISO 22000). Розробка документації.
- Проведення внутрішніх аудитів.
- Аналіз скарг та рекламацій та причин виникнення невідповідності.
- Розробка та впровадження коригувальних дій для запобігання виникнення невідповідностей.
- Розробка, організація та контроль виконання заходів за результатами зовнішніх аудитів, державного
нагляду за впровадженням і додержанням стандартів з якості і безпечності продукції.
- Навчання персоналу у цехах.
Освіта:
1991 р. – 1997 р. - Воронезька Державна Технологічна Академія, м. Воронеж
Спеціальність: «Технологія молока і молочних продуктів, кваліфікація: інженер-технолог
1988 – 1991р. - Харківський технікум молочної промисловості, м. Харків
Спеціальність: «Технологія молока і молочних продуктів, кваліфікація: технік-технолог
Вміння та навички
• Робота з компʹютером (Windows, Excel, пошта)
• Мови: українська, російська - вільно.
Другие резюме этого кандидата
Киев
РЕЗЮМЕ Лазоренко Тетяна 53 роки, Україна Контактний телефон: e-mail: Досвід роботи 2023 р. по теперішній час - ФГ «Еко-Край» м. Лубни - інженер з якості та безпечності харчових продуктів, інженер-технолог...
Похожие кандидаты
Технолог харчової промисловості
Другие страны, Ивано-Франковск
,
еще 8 городов
Технолог (пищевая промышленность, разработка продукта, аутсорсинг)
Другие страны, Винница
,
еще 5 городов
Технолог харчової промисловості (переробка риби та морепродуктів)
Другие страны, Киев, Львов
Технолог харчової промисловості
Другие страны
Технолог пищевого производства
30000 грн, Другие страны