Тетяна
Технолог харчової промисловості
- Возраст:
- 52 года
- Город проживания:
- Лубны
- Готов работать:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10683479
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Лазоренко Тетяна
53 роки, Україна
Контактний телефон: [
e-mail: [
Досвід роботи
2023 р. по теперішній час - ФГ «Еко-Край» м. Лубни - інженер з якості та безпечності харчових продуктів,
інженер-технолог (переробка фруктів).
2008 – 2023 р. – ТОВ «Лубенський молочний завод» м. Лубни – інженер з якості та безпечності харчових
продуктів, інженер-технолог з виробництва молочних продуктів (кисломолочні продукти, сир кисломолочний,
масло, морозиво), інженер з промсанітарії.
2007 -2008 р. – ТОВ «Пирятинський сирзавод» м. Пирятин – технолог (сир твердий), майстер цеху.
2007 р. – ТОВ «Гадячсир» м. Гадяч - начальник цеху.
1997 – 2006 р. - ТОВ «Лубенський молочний завод» м. Лубни - інженер-технолог з виробництва молочних
продуктів (кисломолочні продукти, сир кисломолочний, масло, морозиво), інженер з промсанітарії, майстер
цеху.
Професійні навички:
- Відпрацювання та контроль ведення технологічних процесів та дотримання параметрів
виробництва продуктів.
- Ведення технологічної документації.
- Розробка технологічних інструкцій, рецептур, оформлення текстової частини на упаковці
- Розробка і постановка на виробництво нових видів продукції, відпрацювання технологічних
режимів
- Контроль норм витрат сировини та матеріалів
- Проведення контрольних виробіток продукції
- Встановлення норм витрат на сировину та матеріали
- Пуск в роботу нового технологічного обладнання
- Контроль виробництва щодо якості сировини, компонентів, готової продукції, дотримання
персоналом технології виробництва.
- Контроль санітарного стану підприємства. Контроль дотримання персоналом вимог санітарії та
гігієни.
- Розробка, впровадження і вдосконалення процесів системи управління якістю та
безпечністю
харчових продуктів (ISO 9001, ISO 22000). Розробка документації.
- Проведення внутрішніх аудитів.
- Аналіз скарг та рекламацій та причин виникнення невідповідності.
- Розробка та впровадження коригувальних дій для запобігання виникнення невідповідностей.
- Розробка, організація та контроль виконання заходів за результатами зовнішніх аудитів, державного
нагляду за впровадженням і додержанням стандартів з якості і безпечності продукції.
- Навчання персоналу у цехах.
Освіта:
1991 р. – 1997 р. - Воронезька Державна Технологічна Академія, м. Воронеж
Спеціальність: «Технологія молока і молочних продуктів, кваліфікація: інженер-технолог
1988 – 1991р. - Харківський технікум молочної промисловості, м. Харків
Спеціальність: «Технологія молока і молочних продуктів, кваліфікація: технік-технолог
Вміння та навички
● Робота з компʹютером (Windows, Excel, пошта)
● Мови: українська, російська - вільно.
Другие резюме этого кандидата
Другие страны
РЕЗЮМЕ Лазоренко Тетяна 53 роки, Україна Контактний телефон: e-mail: Досвід роботи 2023 р. по теперішній час - ФГ «Еко-Край» м. Лубни - інженер з якості та безпечності харчових продуктів, інженер-технолог...
Похожие кандидаты
Технолог харчової промисловості
Киев
Технолог харчової промисловості
Киев
Технолог харчової промисловості (стажер)
25000 грн, Киев, Удаленно
Технолог харчової промисловості
Киев
Бухгалтер, товарознавець, технолог харчової промисловості
Киев, Удаленно
Технолог харчової промисловості
14000 грн, Киев