Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 мая 2024 Файл

Інна

Керуючий магазином

Возраст:
34 года
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Ладыжин

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 2 страницы.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Зеленюк Інна Дмитрівна Керуючий рестораном, кафе .Директор магазину.

(відкрита до інших пропозицій)
Очікування по з/п від 25 000 грн.
Повна зайнятість.
Вік: 34 років
Місто:Вінниця, Вінницька обл., Ладижин.
Контактна інформація
Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Досвід роботи
Керуюча магазину”ЄВА”
09.2022-01.05.2024
ТОВ”РУШ”
Функціональні обовʼязки:
Планування, контроль та організація усіх внутрішніх процесів магазину .
Рішення поточних господарських питань (щоденні рутинні завдання).
Контроль за виконанням плану продажів. Аналіз економічних показників роботи магазину.
Робота з товаром і асортиментом: облік товару, контроль приймання, оформлення, інвентаризації, повернення та інше.
Контроль за дотриманням касової дисципліни.
Підбір , навчання та мотивація персоналу магазину .

Менеджер управитель
09.2020-10.03.2022
ТОВ"Три Ведмеді"
Функціональні обов’язки:
відкриття торгових точок «з нуля» - планування та відкриття нових магазинів;
проведення переговорів із підрядниками, ведення переговорів з постачальниками.
опрацювання договорів з постачальниками;
організація роботи магазинів (підбір персоналу, навчання персоналу, контроль відповідності магазинів стандартам компанії
контроль за діяльністю магазинів , проведення інвентаризацій та внутрішніх перевірок (аудит), звітність, розрахунок та нарахування бонусних виплат персоналу.
Повна участь у роботі з :
Реєстрації касових апаратів та РРО, відкриття дозвільних Ліцензій на торгівлю, Реєстрація потужностей.
1.Керівник ресторану
З 17.07.2018 по 12.06.2020
ТзОВ "ОККО-Рітейл" (Київ (Ресторанний бізнес, Meiwei)
Функціональні обов’язки:
Контроль прибутку та витрат ресторану.
Підбір персоналу.
Навчання нового персоналу.
Проведення семінарів та інструктажів для персоналу.
Організація та контроль при формування калькуляційних і технологічних карт.
Проведення переговорів, а також підписання договорів з партнерами-постачальниками для майбутньої співпраці.
Управлінський облік (інвентаризація продуктів, облік готівки, періодичний облік МШП та ОЗ).
Участь у обговоренні, прийнятті, впровадженні нових концепцій в ресторані та мережі.
Активна робота з центральним офісом для обговорення, впровадження нових ідей, концепцій, акцій, активностей, заходів для збільшення реалізації.
Проведення заходів по оптимізації процесів та персоналу.
Взаємодія з державними органами (СЕС, Фіскальна служба, Офіс великих платників податків)
Адміністратор
З 07.2017 по 06.2018
ТзОВ "ОККО-Рітейл", Київ (Ресторанний бізнес, Meiwei)
Обов’язки:
• Зустріч і розміщення гостей;
• Забезпечення порядку в залі;
• Управління касою;
• Оформлення замовлень;
• Обслуговування гостей;
• Контроль роботи персоналу;
• Замовлення необхідного для роботи товару;
• Ведення довіреної звітності і документації;
• Інвентаризації товарів та МШП;
• Навчання співробітників;
• Замовлення макетів реклами в відділ маркетингу;
• Вирішення конфліктних ситуацій в роботі.
Офіціант
з 08.2016 по 08.2017
Ресторан "Марколіно", ТОВ " Фоззі Фуд"
Обслуговування гостей, згідно стандартів компанії.(прийом замовлення,сервірування столу, банкетне обслуговування)

Офіціант
з 07.2014 по 08.2016
Ресторан "Чарка Кружек Гачек", Чешська ресторація, ТОВ " У Хромого Пола"Обов’язки:
Обслуговування гостей, згідно стандартів компанії.
Приймання та подача замовлень;
Сервірування столу;
Банкетне обслуговування

Менеджер ресторана
з 08.2013 по 07.2014
Росінтер Аеро Україна, Аеропорт Бориспіль, термінал F, ресторан Фрайдіс.
• організація ефективної роботи ресторану;
• керівництво персоналом (складання графіків роботи, навчання, контроль робочих процесів і дотримання стандартів закладу);
• контроль за роботою обладнання і якості приготувати страв;
• контроль термінів реалізації готової продукції;
• спілкування з відвідувачами;
• допомога офіціантам;
• оформлення необхідних документів і звітності.
• підбір персоналу;
• проведення інвентаризацій;
• робота з касою;
• організація банкетів.

Офіціант
з 04.2010 по 08.2013
Росінтер Аеро Україна, Аеропорт Бориспіль, термінал F, (Ресторан Іль Патіо)
Обов’язки:
Обслуговування гостей, згідно стандартів компанії.;
Освіта
Вінницький торгівельно-економічний інститут КНТЕУ
Економіка підприємництва та менеджмент.
Незакінчена вища, з 09.2007 по 02.2009 (2 роки)

Додаткова освіта
• Внутрішньо-корпоративні курси (ОККО) по рівню сервісу, якісному управлінні персоналом, підвищення продажів, реакція на зміни, санітарія та гігієна.Професійні та іншінавички
Продвинутийкористувач ПК. Перелік ПО: 1С, E-Doc, пакет програм MS Office, пакет програмAdobe CS.
Додатковаінформація
Особистісні якості:
Пунктуальність, честність і відповідальність. Повна віддача поставленій роботі, цілеспрямованість, коммунікабельність, толерантність, вміння працювати в команді, бистро навчаюсь.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: