Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 июня 2024 Файл

Юстина

Товарознавець, менеджер з закупівель в ресторан

Возраст:
44 года
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

КРАСЮК ЮСТИНА ГРИГОРІВНА
04.12.1979 р.н.
м. Бровари

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета
Отримати посаду менеджера по закупках ресторану, товарознавця. (дистанційно, або змішаний графік роботи).
Бажана заробітна плата 25 000 грн.

Загальний досвід роботи в ресторанній сфері:
16 років по квітень
2024 р.

• Товарознавець, обліковець в програмі Poster, ресторан “Eclat”, кальян-бар “MOLO” (аутсорсінг, консалтінгова компанія “ОК”), м.Київ
• Товарознавець, обліковець, технолог, сімейне кафе “BAZILIK”, м.Бровари
• Бренд-шеф, керуюча, організатор, технолог кафе “Lovita”, м.Батумi, Грузiя
• Керуюча, організатор, бренд-шеф, замiський ресторан "Fresco bistro", с.Рожни, Київська обл.
• Керуюча, адміністратор 2-ма ресторанами “BBQ” та “Ах, Odess”, м.Бровари
• Старший адміністратор-менеджер, ресторація м'яса та пива «Фермер», м.Бровари
• Керуючий менеджер, «Hot Café Maxi», мережа кафе при АЗК «ОККО», м. Київ
• Керуючий адміністратор, Стейк-бар «Швейк», м. Бровари
• Помічник директора, мережа фаст-фуд «Печена картопля» м.Київ
• Офiцiант, ресторан “Спорт”, м.Бровари
• Офіціант, перший нічний клуб з іноземними інвестиціями “Playoffs” при готелі “Либідь”, м.Київ.
Функціональні обов’язки в сфері роботи громадського харчування:
• Запуск та розвиток об`єктів з нуля; ребрендинг закладів;
• Менеджмент, маркетинг; складання, контроль, ведення бюджету закладу;
• Здійснення замовлень товару постачальникам, закупки, забезпечення;
• Пошук, співпраця, розрахунки з постачальниками;
• Приготування холодних та гарячих страв української, італійської, європейської , американської, частково східної кухні;
• Виготовлення кондитерських виробів;
• Співпраця з контролюючими органами;
• Контроль залишків товару, оцінка об'єктивних запасів, забезпечення товарними запасами;
• Контроль та аналіз технологічного процесу харчового виробництва на кухні, барі, мерчандайзинг вітрини, складання меню та тех.карт, формування собівартості та націнок, відпрацювання страв;
• Контроль виконання персоналом стандартів обслуговування та стандартів чистоти, штатної дисципліни;
• Контроль касової дисципліни, інкасації торгових виручок, документооборот, звіти, оприбуткування товарів, оформлення накладних, проведення інвентаризацій;
• Забезпечення об’єкту побутовими та хазяйськими засобами;
• Набір персоналу, формування графіку роботи, навчання та контроль роботи персоналу, табелювання, нарахування зарплат, ведення анкет, бази даних співробітників, написання посадових інструкцій, чек листи;
• Вирішення технічних питань по забезпеченню роботи закладу;
• Оформлення торгового залу РМ, декор інтер'єру ресторану,
• Організація акцій, свят, музичних програм, тематичних вечірок;
• Управління командою працівників до 40 чол.;
• Зворотній зв'язок та комунікація з гостями;
• Прийом та організація банкетів;
• Зовнішня реклама закладу, організація рекламних акцій;
• Складання меню, підбір, дегустація та участь в розробці нових страв;
• Досвідчений користувач програми Poster, навички роботи з R-Keeper, Iiko, 1С8;
• Діловодство та робота з документацією (вхідні, вихідні документи, договори, угоди, накладні, акти виконаних робіт, техкарти, рахунки-фактури, кошториси, чек листи, посадові інструкції, акти списання, ділове листування та ін.)

Освіта
• Школа кондитерів “Pastry-Chef school” Юлії Миколаєнко, 2021 р.
• Підвищення кваліфікації керівників ресторанів фаст-фуд (менеджмент, маркетинг, мерчандайзинг, сервіс, тайм менеджмент, HR, техніка безпеки, франчайзинг та ін.) 2016 р.
• Курси флористики та декору (флорист, декоратор), 2015 р.
• Тренінг «Особистого зростання» (лідерська програма), 2010 р.
• Державна Академія керівних кадрів культури та мистецтв (режисер театралізованих масових дійств), 2002 р.
• Вища школа реклами при Інституті журналістики Київського університету ім. Т.Шевченка (рекламіст), 1997 р.
• Київ.обл. училище культури (організатор КДД, хормейстер), 1996 р.
• Курси офіс-менеджерів, адміністраторів (офіс-менеджер, адміністратор), 1996 р.
• Школа крупье (круп'є), 1995 р.
• Школа модельного бізнесу (фотомодель),1994 р.
• Курси офіціантів, 1993 р.
• Курси ділової жінки та єтикету, 1992 р.

Додаткова інформація:
- Впевнений користувач ПК: Internet, Microsoft Office (Word, Exсel), Google doc, Poster, Canva. Навчики роботи: 1С8, R-Keeper,, Iiko.
- Водій з досвідом керування 14 років (права категорії В), творча особистість; логічне мислення; здатність і здатність розвиватись та швидко освоювати нові направлення діяльності, порядність; цілеспрямованість; енергійність; комунікабельність; відповідальність; дисциплінованість, акуратність; ініціативність; тактовність; хороші організаторські здібності; раціональність;

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: