Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 мая 2024

Анастасія

Адміністратор

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
22 года
Город:
Ирпень

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор ресторану

с 11.2023 по наст. время (7 месяцев)
«Roco sushi» (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

ХПЛЗтП

Секретар керівника, Херсон
Среднее специальное, с 2017 по 2020 (3 года)

Кажуть, що театр починається з гардеробу. А ось фірма, установа починається із секретаря.Саме секретар - обличчя фірми, права рука керівника підприємства. Він є координуючим центром організації, установи чи підприємства.Тому сучасні підприємства, організації і заклади неможливо собі уявити без секретаря. Спеціалісти цієї професії активно допомагають керівникам різних рангів якісно і організовано вирішувати поставлені перед ними завдання. Кваліфікований секретар повинен проявити свої ділові, організаторські і комунікативні якості. Постійно спілкуючись з різними відвідувачами, знайомлячись з новою інформацією, він має можливість підвищити свій інтелектуальний та культурний рівень, розширити свою обізнаність та коло інтересів, збільшити свою професійну компетентність. Поєднання розумової праці з організаторськими вміннями роблять цю професію особливо цікавою, її відносять до найбільш перспективних професій нового типу, в яких основою кваліфікації є високий рівень загальної і спеціальної освіти.

Знания и навыки

Poster Знання офісних програм Ініціативність Здатність до навчання Комунікабельність Оформлення повернень Робота з касовим апаратом Викладка товарів Перевірка банкнот на справжність Ведення документації Управління командою Адміністрування офісу Доброзичливість

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Турецкий — средний
  • Украинский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: