Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 мая 2024

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10696853

Виконавчий директор

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Виконавчий директор

с 12.2014 по наст. время (9 лет 6 месяцев)
Транспорт, логістика

Створення та управління корпоративною структурою компанії; управління та контроль операційної діяльності компанії та її підрозділів. Безпосереднє керівництво виробничими службами, юридичною службою, IT, бухгалтерія, охорона праці, HR, екологія. Автоматизація бізнесу (створення та впровадження бізнес-процесів, впровадження CRM системи, 1С). Управління дебіторською та кредиторською заборгованістю; фінансова аналітика, звітність перед державними органами; отримання дозвільних документів та підтримання їх в актуальному стані. Представництво компанії у зносинах з клієнтами, партнерами та державними органами; супровід у ході перевірок контролюючими органами; розробка та впровадження процесуальних стратегій у судових справах; розвиток команди, відповідальність за її масштабування, налагодження горизонтальної взаємодії між підрозділами; підбір персоналу; запуск нових проектів і виробничих процесів.

Радник директора

с 02.2014 по 08.2015 (1 год 6 месяцев)
ДК “Газ України” НАК “НАФТОГАЗ”, Київ (Енергетика)

Контроль фінансово-господарської діяльності підприємства. Прийняття участі в управлінні компанією на всіх рівнях. Участь в роботі місій Міжнародного валютного фонду, взаємодія з профільними міністерствами з питань господарської діяльності компанії та завершення процедури ліквідації.

Керівник підозділів юридичного департаменту банку

с 03.2008 по 09.2014 (6 лет 6 месяцев)
SEB Bank,Альфа-Банк, Банк Київ, Кредитпромбанк - Харків / Київ, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Створення, налагодження та управління структурними підрозділами по роботі з проблемною заборгованістю зазначених банків, в період кризи кредитування 2008 року. Особисто керував процесами стягнення заборгованості з ТОР клієнтів банків. Брав участь у злитті Банку Факторіал та СЕБ Банку. Організував та структурував передачу кредитних портфелів від Кредитпромбанку до Дельта Банку.

Образование

Національний авіаційний університет

Правознавсвто, Київ
Высшее, с 2006 по 2008 (2 года)

Спеціалізація: Господарське право та процес, трудове право.

Знания и навыки

Ініціативність Стратегічне планування Управлінські навички Систематизація бізнесу

Знание языков

Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: