Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 мая 2024 Файл

Наталія

Адміністратор

Возраст:
37 лет
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Р е з ю м е

Березко Наталії Миколаївни
Особисті дані:
Дата народження: 21.08.1986р.
Місце народження: Волинська обл., м. Луцьк
Сімейний стан: заміжня
Адреса проживання
та місце прописки: м. Луцьк, вул. Арцеулова 11
Телефон: моб.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:
2003-2007 – навчання у Волинському державному університеті
ім. Лесі Українки. Факультет:географічний.
Спеціальність:географія. Ступінь:бакалавр.
2007 – 2008 – навчання у Волинському національному університеті
ім. Лесі Українки. Факультет:географічний.
Спеціальність:географія. Ступінь:спеціаліст.

Досвід роботи:
2007- 2009 – Волинський обласний центр реабілітації УТОС.
Посада: вихователь та викладач географії.
Обов`язки: викладання географії та безпеки життєдіяльності в центрі реабілітації для малозрячих та незрячих дітей; проведення заходів відпочинку; допомога у підготовці домашнього завдання; виховання дітей, супровід до навчальних та культурно-розважальних закладів.
2009 – 2011 – готель «Кедем».
Посада: адміністратор.
Обов`язки: бронювання номерів та поселення відвідувачів у готель; нагляд за своєчасною оплатою за проживання у готелі; нагляд за своєчасною підготовкою номерів для заселення та узгодження терміну проживання; виписка документів на проживання; робота із оргтехнікою; слідкування за порядком в готелі; залагодження конфліктних ситуацій та непорозумінь під час їхнього виникнення.
2011 - 2012 – ресторан «Паганіні»
Посада: адміністратор.
Обов`язки: Слідкування за чистотою та порядком закладу; контроль роботи персоналу; здійснення керівництва за діяльністю ресторану, яка направлена на забезпечення високої якості виготовляння їжі та обслуговуванні споживачів; забезпечення роботи з ефективного і культурного обслуговування відвідувачів ресторану, створення для них комфортних умов; консультування відвідувачів з питань надання послуг, забезпечення їх ознайомленням в асортименті наявних блюд і напоїв; здійснення контролю за раціональним оформленням залу, барних стійок, і т.д.; контроль прийомів замовлень офіціантами від відвідувачів; здійснення перевірок виписаних рахунків і проведення розрахунків з відвідувачами; вживання заходів до запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій; розглядання претензій, зв’язаних з незадовільним обслуговуванням відвідувачів, і проведення відповідних організаційно-технічних заходів; контроль дотримання працівниками організації трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, техніки безпеки, вимог виробничої санітарії та гігієни; інформування керівництва організації про наявні недоліки в обслуговуванні відвідувачів, вживання заходів щодо їх ліквідації; проведення інвентаризації.

2012 - 2017 – Клінінгова компанія ТОВ «Шен-Сервіс» (обслуговування мережі . супермаркетів «Сільпо»).
Посада: менеджер з адміністративної діяльності.
Обов`язки: Вирішення адміністративно-господарських питань; Робота з договорами, актами виконаних робіт; Підтримка об'єктів в чистоті, контроль та поліпшення якості; Участь в пошуку, підборі, адаптації та навчанні персоналу; Контроль виходу і роботи сервісних працівників на об'єкт; Складання графіків роботи, ведення табелів обліку робочого часу, підготовка звітів; Облік витрат та замовлення побутової хімії, інвентаря; Слідкування за роботою підлого мийних машин, ремонт їх незначних несправностей або пошкоджень.
2017 – 2019 – Асоціація управління житловими будинками «Волинь».(додаткова зайнятість)
Посада: Майстер дільниці з експлуатації та ремонту житлового фонду
Обов`язки: Контроль за виконанням робіт з технічного обслуговування та ремонту конструктивних елементів будинків, внутрішньобудинкових інженерних мереж та обладнання; безперебійну роботу сантехнічного, електротехнічного та іншого обладнання будинків. Огляд покрівлі, прилеглої території будинків, перевірка справності вхідних дверей під'їздів, горищних приміщень. Забезпечення належного санітарного стану домоволодінь та прилеглої території, їх прибирання від сміття і снігу; своєчасне прибирання сходових кліток та інших місць загального користування; очищання підвалів і горищ від сміття; посипання піском тротуарів і проходів у зимовий період. Контроль за своєчасним виконання робітниками виробничих завдань, заявок мешканців, забезпечення робітників передбаченими необхідними матеріалами та інструментом. Оформлення первинної документації. Ведення прийому громадян.
2017 - 2024 – Клінінгова компанія ФОП «CLIN PLUS» (обслуговування ТРЦ «Імідж», відділень банків «А-Банк»).
Посада: адміністратор.
Обов`язки: Вирішення адміністративно-господарських питань; Робота з договорами, актами виконаних робіт; Підтримка об'єктів в чистоті, контроль та поліпшення якості; Участь в пошуку, підборі, адаптації та навчанні персоналу; Контроль виходу і роботи сервісних працівників на об'єкт; Складання графіків роботи, ведення табелів обліку робочого часу, підготовка звітів; Облік витрат та замовлення побутової хімії, інвентаря; Слідкування за роботою технічного приладдя, визначення його несправностей.

Ділові якості: комунікабельність, пунктуальність, креативність, відповідальність, порядність, наполегливість, бажання навчатися новому.

Додаткові дані: – знання мов: українська, російська - вільно, французька, англійська – початковий рівень.
– досконале знання ПК: (MS Office Word, Excel, Exploer, PowerPoint, MS Access), графічні редактори (Adobl Photoshop, Adobl Illustrator, CorelDraw), Internet.
– знання сучасної оргтехніки (касовий апарат, термінал, факс,. та ін..)
– не була судима.
– без шкідливих звичок.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: