Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 мая 2024 Файл

Андрей

Керівник філії

Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Коваленко Андрій Володимирович
Особисті дані
Рік і місце народження: 27.01.1981 р.
Луганська обл.
Національність: українець
Сімейний стан: одружений.
Освіта
2009 р. – диплом спеціаліста, спеціальність «Юрист», факультет „Правознавство”. Черкаська філія Східно-Європейського університета менеджменту та економіки.
2003 р. – диплом спеціаліста з відзнакою, факультет „Механізація сільського господарства” Луганський Національний Аграрний Університет.

Захоплення
Риболовля, полювання.
Знання мови
Українська, російська – вільно, англійська– зі словником.
Досвід роботи

28.01.2011-31.09.2015 – Директор ДП «Управління баштових кранів» (збільшення долі ринку на 30% - лідер галузі України!)
Виконувані функції: Керування виробництвом та економічною і фінансово - економічною діяльністю підприємства, несення повної відповідальність за наслідки та рішення, збереження і ефективне використання активів компанії, а також фінансово -економічні результати.
Ведення зовнішньо економічної діяльності.
Організація роботи та ефективної взаємодії всіх структурних підрозділів, спрямування своєї діяльність на розвиток і удосконалення виробництва /надання послуг.
Підвищення ефективності роботи підприємства, зростання продажів (шляхом розширення клієнтської бази) і збільшення прибутку, якості та конкурентоспроможності виробництва послуги оренди та ремонту будівельної техніки.
Забезпечення виконання всіх зобов'язань перед бюджетом, постачальниками, клієнтами і кредиторами, а також виконання економічних і трудових договорів (контрактів і бізнес-планів).
Організація виробництва.
Оптимізація та керування колективом понад 300 чоловік.
Вирішення питань, пов'язаних з, економічною та фінансово -господарською діяльністю підприємства,
Забезпечення дотримання законності в діяльності підприємства, використання правових інструментів для управління фінансами і роботи в ринкових умовах, зміцнення договірної і фінансової дисципліни, регулювання соціально-трудових відносин, забезпечення привабливості бізнесу для того, щоб зберегти і розширити підприємницьку діяльності.
Захист інтересів власності в суді, державній виконавчій, контролюючих та адміністративних органах.
Підтримка та сприяння позитивного іміджу компанії.

30.09.2011 – 31.12.2015р. – Голова наглядової ради ПАТ «Промєнергоавтоматика».
03.11.2010-26.07.2011р. – Директор ДП «АТП-6»
Виконувані функції: загальне керівництво та розвиток компанії, ведення фінансової та господарської діяльності.
12.04.2010 - 07.09.2010р. – Помічник Київського міського голови (Київська міська державна адміністрація).
Виконувані функції: кураторство над підприємством КП «Київ-112» (вирішення проблем, розвиток та інше), виконання доручень мера (у тому числі окремих доручень), підготовка проектів розпоряджень, рішень Київради та інше.

15.03.2010-26.03.2010р. – Радник Київського міського голови з питань житлово-комунального господарства (Виконуючий обов’язки заступника голови Київської міської державної адміністрації).
Виконувані функції: вирішення проблем у житлово-комунальному господарстві міста Києва, розгляд звернень громадян, кураторство над підприємством КП «Київ-112» (вирішення проблем, розвиток та інше), виконання доручень мера (у тому числі окремих доручень), підготовка проектів розпоряджень, рішень Київради, проведення нарад, та ін.

16.09.2009 р.-14.03.2010р. – Директор комунального підприємства Київської міської державної адміністрації «Загальноміський інформаційний центр з реагування на тривожні виклики та надзвичайні події в м. Києві «Київ-112»
Виконувані функції: керівництво підприємством КП «Київ-112» - вирішення проблем, розвиток, контроль за фінансовими витратами, підготовка та розробка нових бізнес проектів, розробка та впровадження додаткових статей прибутку для підприємства, ведення господарської діяльності. Організація підприємства «з нуля» - вивід в «плюс».

29.06.2005 р. – 11.09.2009 р. - директор Черкаської обласної дирекції АКБ «Правекс-Банк» (один з кращих фін результатів по Україні, лідер з споживчого кредитування та продажу банківських металів).
Виконувані функції: керівництво обласною дирекцією банку та підпорядкованими відділеннями (10 відділень-всі прибуткові!), забезпечення виконання планових показників відділеннями дирекції, розвиток відділень, залучення нових клієнтів, будівництво та відкриття нових відділень банку (5 відділень), ведення господарської діяльності дирекції

з 06.05.2003 р. Директор Уманського відділення АКБ «Правекс-Банк».

з 01.04.2003 р. Директор Черкаського відділення АКБ «Правекс-Банк».

з 10.02.2003 р. менеджер управління діяльності ТВБВ АКБ «Правекс-Банк».

Особисті якості
Лідер, комунікабельний, стратегічне мислення, наполегливий, чесний, цілеспрямований, працелюбний, креативний, здатний відстоювати свою точку зору, працюю в команді та індивідуально, спрямування на результат в роботі, пунктуальність і педантичність в роботі, бажання розвиватися і вдосконалювати свої професійні навички.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: