Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Arthur

Проєктний менеджер

Возраст:
23 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 1 страницу.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Борсук Артур Сергійович
13.12.2000
Місце проживання: м. КИЇВ, 03150, Україна
Місце реєстрації: м. Трускавець, 82200, Україна
Мобільний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна адреса: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи :
2021 – перекладав та форматував посібник з підготовки особового складу на БТР-4 для Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
2021 — стажувався в компанії «Rohde & Schwarz»
з 2021 — 2022 працював в АТ «НСТУ» на посаді оброблювача інформаційного матеріалу ТО “Суспільна студія” ТВО “UA: ПЕРШИЙ”. Повна зайнятість.
З 2023 — спеціаліст з комунікацій у благодійному фонді «Тінь ворона».
з 2023 – працюю в ІВЕ НАНУ на посаді редактора першої категорії у відділі. редакції наукового журналу «Відновлювальна енергетика». Повна зайнятість.

Освіта:
2007 – 2018 – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської та італійської мов №130 імені Данте Аліг’єрі міста Києва.
З 2018 року – студент філософського факультету спеціальність «Політологія», бакалавр, денна форма навчання Київський національний університет імені Тараса Шевченка.
З 2019 – член Міжнародної асоціації студентів політичної науки.
З 2019 – член Наукового Товариства Філософського Факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
3 2020 – 2022 – навчався за програмою підготовки офіцерів запасу в Військовому інституті Київського національного університету за спеціальністю “Військова політологія” ВОС-340004.
2021 — проходив політологічну практику в Інституті світової політики під керівництвом директора Євгена Магди.
2021 — успішно завершив навчання за програмою «Mitacs Globalink Research Internship» в жовтні 2021року. Тема проєкту: «Global protest and the politics of classification». Приймаючий університет: Університет Реджайни – Реджайна, Канада (Regina, Canada).
2022 — отримав Диплом ступеня вищої освіти Бакалавр з відзнакою, філософського факультету, спеціальності «Політологія», в галузі знань «Соціальні та поведінкові науки», денної форми навчання, Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
2022 — закінчив навчання у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Морально-психологічне забезпечення» та отримав звання офіцера молодшого лейтенанта в запасі. Нагороджений Грамотою «За досягнення високих показників у навчанні, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Незалежності України» 22 серпня 2022 року.
З 2022 року – студент філософського факультету спеціальність «Політологія», Магістр, денна форма навчання Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
2024 – закінчив навчання ОР Магістр за спеціальністю «політологія», денної форми навчання, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Експерт із суспільно-політичних питань, Викладач закладу вищої освіти, Молодший науковий співробітник (політологія), з відзнакою.

Наукові конференції:
2018 – участь в Всеукраїнській учнівській науково-практичної конференції «Універсіада» Київський міжнародний університет.
2019 – участь у Міжнародній науковій конференції «Дні науки філософського факультету-2019» Київський національний університет імені Тараса Шевченка.
2019 – участь у ІІ Міжнародна конференція «Центральна та Східна Європа: Війна як проблема сучасного світу – теорія, практика, культурний контекст» в місті Зелена Гура, Польща.
2019 – участь у конвенті МАСПН Україна.
2019 – участь у міжуніверситетській конференції КНУ імені Тараса Шевченка та Вільний університет Тбілісі. Доповідь «Вплив гібридної війни на формування українських політичних партій».
2020 – участь в 8-у Київському молодіжному безпековому форумі «Старі виклики нова динаміка: плани на 2020ті роки ».
2020 – участь у Міжнародній науковій конференції «Дні науки філософського факультету-2020» Київський національний університет імені Тараса Шевченка.
2020 – участь у Міжнародній онлайн-конференції «Права, свободи та обов'язки людини та громадянина до, під час і після карантину».
Тема моєї доповіді «Карантин як можливість для збільшення політичної сили завдяки порушенню прав людини».
2023 - учасник Всеукраїнського круглого столу «Права молоді та державна служба: реформування інституту службової кар’єри» з нагоди Дня Української Державності.
2023 — участь у конференції ODU's 2023 Graduate Research Conference. Тема доповіді «Вторгнення Росії в Україну в 2022 році. Битва за Гостомельський аеропорт». https://digitalcommons.odu.edu/gsis_studentconference/2023/ukranianresilience/4/
2024 – участь у Всеукраїнській науковій конференції «Дні науки філософського факультету» Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Наукові публікації:
2020 – спів-автор статті з Євгеном Магдою та Валентином Бєляєвим «Asylum Seekers: Victims or New Weapon in the early 21st century». https://www.ceeol.com/search/journal-detail?id=2460
2024 – спів-автор наукової статті «ОЦІНКА МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ДАНИХ ШВИДКОСТІ ВІТРУ, ОТРИМАНИХ
МЕТОДОМ РЕАНАЛІЗУ, ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ЗАДАЧ ВІТРОЕНЕРГЕТИКИ» https://ve.org.ua/index.php/journal/article/view/414
2024 — спів-автор наукової статті “ВПЛИВ ГРУП ІНТЕРЕСІВ ОБОРОННО-ПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ НА ГЕОПОЛІТИЧНУ СТРАТЕГІЮ СПОЛУЧЕНИХ ШТАТІВ АМЕРИКИ В ХХ-ХХІ СТОЛІТТІ”.
2024 — спів-автор наукової статті “ВПЛИВ РОСІЙСЬКОЇ ПРОПАГАНДИ НА ІНФОРМАЦІЙНИЙ СУВЕРЕНІТЕТ КРАЇН ЄВРОПИ”
2024 — спів-автор наукової статті “ВПЛИВ ВІЙСЬКОВО-МОРСЬКИХ СИЛ НА ФОРМУВАННЯ ГЕОПОЛІТИЧНОЇ СТРАТЕГІЇ СПОЛУЧЕНИХ ШТАТІВ АМЕРИКИ В ХХ-ХХІ СТОЛІТТІ”
2024 — магістерська дипломна робота в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка за темою “ГРУПИ ІНТЕРЕСІВ ОБОРОННО-ПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ ЯК ЧИННИК СУЧАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ”

Додатково:
2022 – Дрогобицький РТЦК та СП, Тимчасове Посвідчення військовозобов’язаного, молодший лейтенант запасу, ВОС 340004
2022 — отримав водійське посвідчення категорії В1.
2023 – отримано Подяку Київської міської ради «За плідне співробітництво, взаєморозуміння і всебічну підтримку в роботі волонтерського руху в місті Києві».
Мови:
Українська, Англійська В2, Італійська В1, Польська В1, Німецька А2.1 .
Інтереси:
Озброєння, безпека, геополітика, історія, економіка, конфліктологія.
Дозвілля:
Спортивна стрільба, карате кіокушинкай та шотакан, велоспорт, шахи.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: